Ένας χρόνος χωρίς τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

να σκεφτώ 

Ε καιρός είναι,μετα τα 40 πρέπει κάποια στιγμή να αρχίζεις να το κάνεις.

Βοηθάει πολύ στη ζωή γενικά.

Ξεκινά και λίγο καθημερινο περπάτημα και πρόσεχε τι τρως και προπάντων τι πίνεις.

Την ώρα που το έγραψα έπινα. Δεν βάζω φώτο γιατί θέλει επεξεργασία λόγω προσωπικών δεδομένων. Συγχωρνατε με. ?

Καλημερα σε ολους!!Τωρα ηρθαμε στα ισια μας.Σαν να μην ελειψε μια μερα ο waterfall!!Eτσι μας θελω !!Το παλιο ''καλο'' noiz!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

Δεν ηταν ευκολο να ψαξω να βρω μηπως καποιοσ αλλος το ανεβασε.Αλλα μιας και ειναι απο τα αγαπημενα κομματια του Bαγγελη ,ιδου!Ετσι σαν φορο τιμης στην τεραστια προσωπικοτητα του.Θα σε θυμομαστε Βαγγελη μεχρι ναρθουμε να σε βρουμε.Ελπιζω ο water fall σαν καλυτερος γνωστης απο εμενα να ανεβασει  καποια αλλα.

Ελπιζω ο water fall σαν καλυτερος γνωστης απο εμενα να ανεβασει  καποια αλλα.
Ο Waterfall μπορεί να ανεβάζει μουσική του Παπαθανασίου (που κανείς δεν έχει ξανακούσει) για ώρες, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Τέλος πάντων, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο με τον Σμαραγδή, λέει πολλά και ενδιαφέροντα για το ποιόν του ανθρώπου Βαγγέλη Παπαθανασίου.? 

Εξαιρετη συνεντευξη .Πραγματικα αυτος ο Δημοσιογραφος εχει ''καρυδια'' !!!!!!!!!!!

Οτι εχω ακουσει και δει απο αυτον εχει μεγαλο ενδιαφερον.Ως επι το πλειστον εχει φερει σημαντικους ανθρωπους και κυριως αντισυστημικους (επιστημονες ,οικονομικα στελεχη και πληθωρα ΑΛΗΘΙΝΩΝ ανθρωπων που δεν ιδρωνει το αυτι τους απο το συστημα της αποβλακωσης .Ευγε Κωστα !!Αισθανομαι πραγματικα λιγος που δεν εχω τις γνωσεις που πρεπει για τοσο σημαντικους ανθρωπους.Αλλα ποτε δεν ειναι αργα .?

Εξαιρετη συνεντευξη .Πραγματικα αυτος ο Δημοσιογραφος εχει ''καρυδια'' !!!!!!!!!!!

Οτι εχω ακουσει και δει απο αυτον εχει μεγαλο ενδιαφερον.Ως επι το πλειστον εχει φερει σημαντικους ανθρωπους και κυριως αντισυστημικους (επιστημονες ,οικονομικα στελεχη και πληθωρα ΑΛΗΘΙΝΩΝ ανθρωπων που δεν ιδρωνει το αυτι τους απο το συστημα της αποβλακωσης .Ευγε Κωστα !!Αισθανομαι πραγματικα λιγος που δεν εχω τις γνωσεις που πρεπει για τοσο σημαντικους ανθρωπους.Αλλα ποτε δεν ειναι αργα .?
Ο Σαχινης εχει κ ενδιαφεροντες καλεσμενους, αλλα εξ ισου σημαντικο το ποσο σωστα διαχειριζεται τη συζητηση με τον καλεσμενο. 

Μπραβο @Waterfall-K, mk2 για το upload, θα το δω αργοτερα σιγουρα

Κι ένα εξτραδάκι. Το παρακάτω μικρό βίντεο (1 λεπτό) είναι το τελευταίο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω. Ο Παπαθανασίου στο σπίτι/στούντιο του στο Παρίσι παίζει με ένα Yamaha Genos. Παρά τα αμέτρητα synths κάθε τύπου και εποχής που διέθετε, αγόραζε και arrangers, όπως τη σειρά Tyros της Yamaha και τελευταία το Genos που είναι το flagship arranger της εταιρείας. 

Τι έχουν παίξει αυτά τα μαγικά χέρια....?

αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον
Και βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον. Χρόνος δεν υπάρχει. Εγώ π.χ. συνήθως ακούω όλα τα βίντεο που με ενδιαφέρουν το Σαβ/κο.

Σάμη Παράγκα, θα λάβω πολύ σοβαρά τις υποδείξεις σου και θα σου δώσω μία πλήρη απάντηση, όταν με το καλό επανέλθεις στο φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος έχεις φύγει), και κάνεις ένα ποστ που θα λέει αυτό που ξέρουμε όλοι εκτός από ΄σένα, δηλαδή "Είμαι ο Σάμη Παράγκα και δηλώνω πως κανείς δεν προσπάθησε ποτέ να με διώξει από τότε που επέστρεψα. Με τις δηλώσεις μου, αδίκησα moderators, συκοφάντησα άλλα μέλη και γενικώς παραδέχομαι ότι κακώς προσποιήθηκα ότι φεύγω, ενώ ξέρω πολύ καλά ότι το noiz.gr κάνει τη ζωή μου πιο ενδιαφέρουσα και μου δίνει ένα βήμα να παρουσιάζω τα τραγούδια μου".

Αλλιώς, μην μου απευθύνεσαι ελπίζοντας ότι θα απαντήσω. Δεν θα το κάνω.

εγώ θα φύγω σε λίγο.

Πάω σε μια βάπτιση.

χαχαχαχαχαχαχχαχα?

Εμένα αυτόν που ήθελε να με διώξει πάντως, τον συγχωρώ.

Δεν πειράζει. Εγώ του δίνω συγχώρεση. ?

Και εγώ έχω φύγει....

εγώ θα φύγω σε λίγο.

Φεύγω και ερχομαι οΣονουπο πεδΓια

Αλλιώς, μην μου απευθύνεσαι ελπίζοντας ότι θα απαντήσω. Δεν θα το κάνω.

Κι όμως είπε καλά λόγια για εσένα.

Ότι δηλ. είσαι στενός συνεργάτης του Παπαθανασίου ο οποίος ΖΕΙ ,τώρα εγώ γνωρίζω ότι δεν ζει όπως και το 99,99% των κατοίκων του πλανήτη γη αλλά δεν μπορεί κάτι θα κΣερει για να το λεΓει εΧτος βέβαια αν είναι φαν της παράλληλης πραγματικότητας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει, να ειπωθεί και του στραβού το δίκηο, ότι και εγώ έχω φύγει αρκετές φορές, τη τελευταία διήρκεσε πέντε χρόνια. Όμως είμεθα πλέον μεγαλύτεροι σε ηλικία, κάνει και ψύχρα έξω, άσε καλύτερα...

Ειχα δικιο που εγραψα οτι εχουμε ερθει στα ισια μας;;Το παλιο καλο noiz με τα  ηλικιωμενα πλεον μελη 

(αποχωρουντες και επανακαμπτοντες ) σε μεγαλη φορμα !!Γιουπι ? και το εννοω.Ας ειναι καλα ο Μ,εθενιτης που το ιδρυσε και η διαδοχος κατασταση που το συνεχιζει!!?

Trending...

Νέα θέματα

Back