Ναι. Από κινητό φαίνεται σα μια μακρόστενη, από υπολογιστή σα μια μακρόστενη που έχει κόψει το κάτω δεξιά μέρος. Απίστευτο το πόσο κοντά είναι τα κάτω μέρος της πάνω, με το πάνω της κάτω κ δε το παίρνεις χαμπάρι!Δύο είναι?
Ναι όντως. Ήθελα να δείτε που έχω και τραπεζάκι για να μερακλωσω καλύτερα. Θα παίρνω και τη βάση τη X την άλλη φορά και θα γράφω στο tablet. ?@cos_dr μεχρι να καταλαβω οτι ειναι 2 φωτο, ηθελε να σε ρωτησω τι υπαρχει στο κατω δεξια μερος της (που δεν ηθελες να δουμε) κ το εκοψες ?
Ωραιο μερος - καιρος για παιξιμο παντως. Παρε λαπτοπ , κοντρολλερ κ πηγαινε γραψε
Ακριβώς. Ηταν ότι πρέπει, αφού έβαλα να ακούσω Βαγγέλη και την καταβρηκα. Θα καθόμουν μέχρι το βράδυ αλλα άρχισε να φυσάει πολύ και εκνευρίστηκα και έφυγα Χαχαχαχαχαχα ?@cos_dr αυτή η σκιά που βλέπω στις φωτό όμως θα ήταν ιδανική για αυτό που περιγράφεις. Με ντάλα ήλιο είναι για αλλά πράγματα
Να υποθέσω (λόγω θάλασσας) άκουγες το Oceanic?έβαλα να ακούσω Βαγγέλη και την καταβρηκα...
Ως επαγγελματιας ή προσφερομενος να τους απαλλάξεις από όλη αυτή τη τεχνολογική παλιατζουρα που θα έχει μαζευτεί στις εστίες του κ δε θα ξέρουν οι ανηψιες τι να τα κάνουν?Να τους τα λύσω ευχαρίστως....?
Να ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα.....κάπου υπάρχει και δεν το ξέρουν....ειμαι σίγουρος....το έχω ξανα δει το έργο ?Ως επαγγελματιας ή προσφερομενος να τους απαλλάξεις από όλη αυτή τη τεχνολογική παλιατζουρα που θα έχει μαζευτεί στις εστίες του κ δε θα ξέρουν οι ανηψιες τι να τα κάνουν?
Αν τη βρεις τη διαθήκη κ αφού διευθετηθούν όλα μάθεις πως ψάχνουν να πετάξουν τα αρμονία κ τα στούντια, φώναξε μας να κάνουμε εμείς τη δουλειά κ να πετάξουμε στο reverbΝα ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα.....κάπου υπάρχει και δεν το ξέρουν....ειμαι σίγουρος....το έχω ξανα δει το έργο ?
Όχι ρε τις μπαλιατζιούρες δεν τις θέλω....μου φτάνουν οι δικές μου...
Δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του.? Έτσι μένει "ξεκρέμαστη" ακόμα και η επί δεκαετίες σύντροφος του, αφού δεν αναφέρεται πουθενά και δεν ήταν παντρεμένοι.Να ψάξουμε μήπως βρούμε καμία διαθήκη έλεγα.....
Ναι θα πεινάσει η καημένη.....Δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του.? Έτσι μένει "ξεκρέμαστη" ακόμα και η επί δεκαετίες σύντροφος του, αφού δεν αναφέρεται πουθενά και δεν ήταν παντρεμένοι.
Το "ξεκρέμαστη" σε εισαγωγικά γιατί μιλάμε για την Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας Μεταξά που είχε την γνωστή εταιρεία Metaxa.
Προβολή συνημμένου 35919