- Πόντοι
- 1,848
Γι αυτό και τη συγκεκριμένη "πιάτσα" δεν θα τη θυμάται κανείς μετά από λίγα χρόνια, σε αντίθεση με τον Παπαθανασίου και το έργο του.Χαλούσε την πιάτσα...
Εγώ, καθόλου.? Ο Βαγγέλης όμως....?Εισαι Απιστευτος!!
Γι αυτό και τη συγκεκριμένη "πιάτσα" δεν θα τη θυμάται κανείς μετά από λίγα χρόνια, σε αντίθεση με τον Παπαθανασίου και το έργο του.Χαλούσε την πιάτσα...
Εγώ, καθόλου.? Ο Βαγγέλης όμως....?Εισαι Απιστευτος!!
Ο Παπ. το είχε πει αυτό?? Εγώ νόμιζα ότι το είχε πει (και αυτό) ο Paulo Coelho...?"Μόνο όταν η τεχνολογία εξυπηρετεί τον άνθρωπο μπορεί να συμβούν αξιόλογα πράγματα. Όταν ο άνθρωπος εξυπηρετεί την τεχνολογία, δεν μπορεί παρά να κατασκευάσει τέρατα"
Vangelis,
1943-2022
Το είχε πει.Ο Παπ. το είχε πει αυτό?? Εγώ νόμιζα ότι το είχε πει (και αυτό) ο Paulo Coelho...?
Σοβαρά? Αν μη τι άλλο έχουν καλό γούστο οι γέροντες...?Να πούμε κι ότι οι Μέιντεν στην περιοδεία που ξεκίνησαν χθες παίζουν σαν ιντρο το θέμα από τους τίτλους τέλους του blade runner
I know...Το είχε πει.
Αλήθεια.
Το αμοντάριστο αυτό υλικό (4 ώρες κ' 37 λεπτά) προέρχεται από τα γυρίσματα του "Journey To Ithaka", και υπάρχει ακόμα στο youtube. Τώρα για τη Μυθωδία και τους μύθους που την ακολουθούν τι να πούμε? Τα έχουν πει όλα οι ειδήμονες/ουφολόγοι/"ερευνητές" στις εκπομπές του Χαρδαβέλα.?Ναι, έχω δει αποσπάσματα, όπως κ μια τεράστια συνέντευξη που υπάρχει αμοντάριστη.
Επαναλαμβάνεσαι...?
Δηλαδή πιστεύεις πως δεν υπάρχει σύνδεση?Θυμάμαι πριν χρόνια που έβγαιναν κάποιοι ψεκ στον Χαρδαβέλα και συνέδεαν τη Μυθωδία με ομάδα Ε, εξωγήινους κλπ.. ?
Η αλήθεια που μας κρύβουν στο παρακάτω βίντεο, από τον μακαρίτη πλέον Παναγιώτη Τουλάτο? (και φίλο του Παπαθανασίου....)Δηλαδή πιστεύεις πως δεν υπάρχει σύνδεση?
Α, μην μου το χαλάς, τα ΥΠΕΡΟΠΛΑ του ΓΚΙΟΛΒΑ και η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ που ΕΡΧΕΤΑΙ και στην ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ γράφει πάνω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ??