- Πόντοι
- 1,848
Γεια σου ρε Περικλή, χαίρομαι που σε "ξανακούω".? Το φωτο-αφιέρωμα δεν ήταν κάτι φοβερό, απλά διάλεξα κάποιες φωτογραφίες απ'το αρχείο μου και τις πόσταρα (εκεί είχα κάποια δυσκολία είναι η αλήθεια, το τι να αφήσω απ'έξω). Έχω κάνει ανάλογα "αφιερώματα" κατά καιρούς σε αρκετά ξένα forums, ειδικές σελίδες του Facebook κλπ. Στα synths forums όλου του πλανήτη (και όχι μόνο) να δεις τι έγινε με την ανακοίνωση το θανάτου του. Ως και διεθνείς...πορνοστάρ έβγαλαν ανακοίνωση,? και στην Ελλάδα τελευταία στιγμή το πήρανε χαμπάρι, και τα σχετικά "αφιερώματα" ήταν για τα πανηγύρια, "κοπιαρίσματα" πληροφοριών απ'το Wikipedia και άλλα άσχετα sites που πασαρίστηκαν σαν "ρεπορτάζ". Μαύρα μεσάνυχτα.Ωραια δουλεια εκανες Κωστα. Χαρα στο κουραγιο σου. Τιμησες τον Βαγγελη οπως κανενας αλλος απο το φορουμ.
Γι αυτό να πάψουν να μας μισούν. Χαχαχαχαχα ???Προτείνω να μην υποκύψουμε στις σειρήνες του ετεροπροσδιορισμού, καθένας είναι αυτό που είναι. Το μίσος δεν έχει θέση σε αυτή τη συζήτηση.
11 λεπτά πριν, manosx είπε
Ε?Πολύ καλός για τα μέτρα της μέτριας δυτικής μουσικής. Μέτριος για τα μέτρα της υπέροχης ελληνικής μουσικής.
Στον δυτικό κόσμο ο Μότσαρτ θεωρείται σπουδαίος. Είναι όντως σπουδαίος για την μέτρια μουσική τους.
Τι είδη μουσικής ακούς Κβαντική Διεμπλοκή?Ήμουν απολύτως σαφής.
Και εγώ ακούω πολλά είδη εκτός από ηλεκτρονική μουσική. Ο Βαγγέλης με έκανε να ψάξω μόνο ένα κομμάτι του, τους τίτλους τέλους του Blade Runner, και μονό για αυτό το κομμάτι τον θεωρώ καλό μουσικό, αφού με έκανε να ψάξω ηλεκτρονική μουσική... κατά τα άλλα δεν είναι του γούστου μου αυτά που έχει παίξειΤα πάντα εκτός από τζαζ.
Δε ξέρεις τι χάνεις. Έχουν μέτριους μουσικούς που είναι καλοί για αλλά ειδη που είναι κακά σε σχέση με ένα καλύτερο είδος, καλούς μουσικούς που είναι μέτριοι για τη τζαζ που έχει καλύτερους από ένα είδος που είναι χειρότερο κ κακούς μουσικούς που είναι μετριοτεροι από κακούς μουσικούς που δεν μπορούν να παίξουν καλύτεραΤα πάντα εκτός από τζαζ.
Και εγώ δεν ακούω ηλεκτρονική μουσική κυρίως από την άσχημη εφηβική εμπειρία με την τέκνο goa κτλ.Οντως ο Βαγγέλης είναι κάτι διαφορετικό όσο αφορά την ηλεκτρονική μουσική όπως και άλλοι του είδους του.Παρολα αυτά θεωρώ ότι όλη η δυτική μουσική συμπεριλαμβανομένου και της κλασσικής υστερεί σε σχέση με την ελληνική παραδοσιακή μουσική.Και εγώ ακούω πολλά είδη εκτός από ηλεκτρονική μουσική. Ο Βαγγέλης με έκανε να ψάξω μόνο ένα κομμάτι του, τους τίτλους τέλους του Blade Runner, και μονό για αυτό το κομμάτι τον θεωρώ καλό μουσικό, αφού με έκανε να ψάξω ηλεκτρονική μουσική... κατά τα άλλα δεν είναι του γούστου μου αυτά που έχει παίξει