O OP (Θωμάς είπαμε

ξαναεμφανίστηκε; ;D
Τώρα, σοβαρά, δεν υπάρχουν σκουπίδια στην κλασσική μουσική; Μπορώ να σας ονομάσω ΠΟΛΛΑ σκατα εκει μέσα (και τα μισα δικά μου να πούμε, μη με βγάζω εκτός). Στη ροκ; 1000ς αηδίες! Το έντεχνο μας μάρανε;
Είπε αυτός ο Μάνος κάτι (ακόμη) και το έχουνε πάρει όλοι και το γυρίζουν σβούρα τελικά! Τι να κάνει ο άνθρωπος; Πώς να εξηγήσει αυτό που ΔΕΝ είναι μπουζουκομάνια (ο τόνος μια χαρά είναι), δεν είναι ροκ, και κάνει παρέα με τον άλλο Μάνο (το Λοϊζο ντε), και με τον Μικη; (επι τι ευκαιρία, κανείς απο τους 3 δε με τρελαίνει, χωρίς να αρνούμε την αξία τους).
Μια ταμπέλα είναι στο τέλος τέλος, και οι ταμπέλες γράφουν ότι θέλουν (ως γνωστών στους Ελληνικούς δρόμους αυτό είναι απόλυτο!). Έτσι και με το έντεχνο. Όποιος βάζει ένα κοντραμπάσσο, αντί για ηλεκτρικό γίνεται αυτόματα έντεχνος! Αυτός εκεί με το μπουζούκι, αλλά σε 8/8 και όχι γίνεται αυτόματα εντεχνός κι αυτός!
Προσωπικά βρίσκω το Μάλαμα εξαιρετικό, και μιας και είμαι και 31, τον παρακολουθώ, μπορεί και απο την αρχή! Και μουσική (φαίνεται να) ξέρει ο άνθρωπος. Πχ το "κοντραπούντο", είναι καταπληκτικό σαν κομμάτι και σαν ιδέα και σαν εκτέλεση, και θέλει και μυαλό να το τραγουδίσεις αυτό το πράγμα... Αλκίνοος επίσης, παπακωνσταντίνου(Ο Βασίλης, ναι πριν απο 20 χρόνια, όχι μετά, πρίν γνωρίσει τη Ράντου, αναρωτιέμαι αν έχει κάποια σχέση ;D και την συμπαθώ πολύ την Ελένη...), όταν έβγαζε τραγούδια του Λοΐζου και άλλων, και διάφοροι άλλοι (που να θυμάμα πια ονόματα...).
Τέλος πάντων, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ που ξανγύρισα σε τέτοια ακούσματα μετά απο χρόνια αποχής... Καλό μου κάνει μου φαίνεται.