Διαβαζοντας τα παραπανω, συμφωνω σε ολα :classic_rolleyes:
Και βρισκω ενα Παθολογικο σημειο της ασθενειας, το οποιο μου προκαλουσε λανθανουσα Οξεια Μουσικοϊδίτιδα!!!
Σοβαρα τωρα!
(θα επρεπε να το ειχα εντοπισει πολυ νωριτερα οταν με βρηκα πριν τα τελευταια μου live, το απογευμα, να βαζω δυνατα στο home surround live video συναυλιων απο μπαντες που γουσταρω, και ετσι να φτιαχνομαι και να πηγαινω... ανεβασμενος να παιξω!)
----> Τον τελευταιο καιρο ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ LIVE, εστω και σε μικρα clubs! Να βρισκομαι απο κατω, να χαζευω στησιμο, ηχο, να κεντριζεται το ενδιαφερον μου, να εξιταρεται το Εγω μου, να νιωθω πως θα ηθελα να ημουν επανω εκει μαζι με την Οποια μπαντα παιζει!
.
.
.
Συγκεκριμενα, στο τελευταιο μου live, ημουν παρα πολυ αγχωμενος, καθως 6 ημερες πριν, ειχα κρυωσει, ενιωθα μπουκωμενη μυτη, πονοκεφαλο και πιθανη ιγμορριτιδα και βραγναδα... Πως να τραγουδησω... :classic_wacko: Παω ΩΡΛ μου λεει μιας και ειχα πλακωθει σε πολλες αντιβιωσεις απο το καλοκαιρι, Πνευμονια, βαρβατες αντιβιωσεις κτλ, να κανω απλα πλυσεις στη μυτη με ειδικη μεγαλη συριγγα με μεγαλο πλαστικο ρυγχος κτλ. Δευτερα αυτο, Παρασκευη τοτε επαιζα.
Τελος παντων, το απογευμα βαζω να ακουσω Ytube Live συναυλια FooFighters 2017. Και αρχιζει να φτιαχνει η διαθεση μου! Και εκει που παρακολουθω την συναυλια, αγχωμενος οτι θα παει χαλια, κλειστος λαιμος κτλ, στο 20λεπτο της συναυλιας τους, ο David Grohl εχει τερματισει την φωνη, δεν μπορει ουτε να μιλησει και του μενει ακομα 1 ωρα και 40 λεπτα live!
Ε, τοτε ξαφνικα φτιαχνει το Moral μου! Λεω, ενταξει, εδω τερματισε ο τυπος σε μια τετοια συναυλια με χιλιαδες κοσμου και δεν εγινε και τιποτα! Ετσι θα γινει και με εμενα!
Και παω ρε παιδια, και ανεβαινω, και παιζουμε 2,5 ωρες, και παει τελεια! (εννοειται βεβαια, οτι για μια ολοκληρη εβδομαδα, δεν μπορουσα ουτε να μιλησω μετα? )
Οποτε αυτο ειναι! ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, μικρες, μεγαλες, φεστιβαλ, δεν παιζει ρολο! Κανει reset το Παθος, μαζι ολα αυτα που γραφετε παραπανω! :classic_smile: