- Πόντοι
- 1,038
Ο Φ.Κόλινς είναι γενικά "αχώνευτος" σαν προσωπικότητα, βλέμμα, κατατομή, η δε χροιά της φωνής του τείνει προς το εκνευριστικό. Εγώ θυμάμαι όμως πως όταν ακούγαμε και ψάχναμε μουσική και μουσικούς μας ένοιαζε τι και πως παίζει κάποιος, το αν και πόσο μαλάκας ήτανε το παραβλέπαμε και δίναμε ευκαιρίες. Κάποιοι το τερμάτισαν και τους τερματίζαμε και μεις, κάποιοι το έσωζαν. Μεγάλη ντραμούκλα ο Φιλ και τεράστιο ρισπεκτ για τον μοναδικό-προσωπικό ήχο του (πόσο δύσκολο αλήθεια αυτό, ειδικά για ντράμερς). Κέρδισε τον σεβασμό μας και απέδειξε πως έχει κοχόνες πολλαπλώς. Όπως το έκανε και για τους Τζένεσις, στην πορεία -λογικά- they faded...ειδικά με αυτούς, ανεξάρτητα απο την εξέλιξη τους.
Σαν μουσικός έχει αισθητική, ήχο, δημιουργικότητα, ανησυχίες.
Σε αυτά είμαι αλλεργικός κι εγώ όταν λείπουν. Έκανε και σαχλαμάρες, δεν είμαι υποχρεωμένος να τις στηρίξω η να αγοράσω.
Και μη ξεχνάτε πως είναι Άγγλος ?.
Α, επίσης τον βλέπω και με μια κάποια συμπάθεια καθότι τυγχάνω ομοιοπαθής. Κουφός ?.
Σαν μουσικός έχει αισθητική, ήχο, δημιουργικότητα, ανησυχίες.
Σε αυτά είμαι αλλεργικός κι εγώ όταν λείπουν. Έκανε και σαχλαμάρες, δεν είμαι υποχρεωμένος να τις στηρίξω η να αγοράσω.
Και μη ξεχνάτε πως είναι Άγγλος ?.
Α, επίσης τον βλέπω και με μια κάποια συμπάθεια καθότι τυγχάνω ομοιοπαθής. Κουφός ?.