Μουσική. Είσαστε αλλεργικός σε κάτι?

Όλο αυτό το παραλήρημα μίσους δικαιολογείται μόνο σε δύο περιπτώσεις:

1. Αν είναι απλά κάποιου είδους τρολάρισμα.

2. Αν ο Phil Collins έχει κάνει (πολύ) κακό, σε προσωπικό επίπεδο, στον γράφοντα.

Κατά τ' άλλα, τα γνωστά περί μουσικών προτιμήσεων: κολοκυθόπιτα.
Νταξει τωρα. Θα μπορούσα απλά να γράψω "Mall music" και να έχουμε συνεννοηθεί (όσοι τέλος πάντων) για την αταλαντοσύνη του Φιλ Κώλινς. (φαντασου να μην μου ήταν και συμπαθής...  χα χα) Αντ' αυτού έβαλα ένα σεντόνι με τα επιχειρήματα που με βρήκαν σύμφωνο. Φάτε με ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένας κοντούλης, καραφλούλης, ασχημούλης, ντυμένος σαν τον κυριούλη της απέναντι πολυκατοικίας, στέκεται σε πολύ καλές θέσεις στα Charts για δεκαετίες, πουλάει τρελά, γεμίζει στάδια μόνος ή με τη μπάντα του, με το τραγούδι του, τα τύμπανα και το πιάνο του.

Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει που ξέρει να το κάνει σωστά. 

Χέιτερς γκόνα χέιτ.

Όλο αυτό το παραλήρημα μίσους δικαιολογείται μόνο σε δύο περιπτώσεις:

1. Αν είναι απλά κάποιου είδους τρολάρισμα.

2. Αν ο Phil Collins έχει κάνει (πολύ) κακό, σε προσωπικό επίπεδο, στον γράφοντα.

Κατά τ' άλλα, τα γνωστά περί μουσικών προτιμήσεων: κολοκυθόπιτα.

κατέστρεψε τους Genesis 

κατέστρεψε τους Genesis 

Εχασε η Βενετιά βελόνι  :classic_biggrin: ? :classic_biggrin:

(ενταξει ειμαι λιγο Biased γιατι απο το να ακουσω prog & τεχνοροκ προτιμω να ακουσω ακομα και συνεργασια Μποφιλιου-Λεκκα-Θωμα Μπακαλακου ?) 

Νταξει τωρα. Θα μπορούσα απλά να γράψω "Mall music" και να έχουμε συνεννοηθεί (όσοι τέλος πάντων) για την αταλαντοσύνη του Φιλ Κώλινς. (φαντασου να μην μου ήταν και συμπαθής...  χα χα) Αντ' αυτού έβαλα ένα σεντόνι με τα επιχειρήματα που με βρήκαν σύμφωνο. Φάτε με ?
Θα είχε ενδιαφέρον και μόνο να επιχειρήσεις να εξηγήσεις τεχνικά και μουσικά το παραπάνω. Ισως ανακάλυπτες γράφοντας μια βαθύτερη πτυχή του έφηβου εαυτού σου. ?

Yπάρχει και το βίντεο του South Park

Mην αγχώνεστε παιδιά, κι εμένα αν μου πούνε σιχαίνομαι τους Queen, τους Dire Straits και τους AC/DC δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν μπορώ να επιβάλλω στον άλλον να του αρέσει κάτι που δεν μπορεί. Είπα και παραπάνω, η αλλεργία δεν κάνει διακρίσεις. Μόνο με ανοσοκαταστολή. Με ναρκωτικά, μου αρέσει ο Phil. Aλλά έχω αλλεργία και στα ναρκωτικά. 

Ο Phil υπήρξε larger than life σε υπερθετικό βαθμό και "κάηκε" γι' αυτό. 

Η μουσική του, αν και καλογυαλισμένη/καλοπαιγμένη, μου είναι όχι απλά αδιάφορη, αλλά και ανυπόφορη. Εν αντιθέσει πχ με άλλους "hatersgonnahate" τύπους που αγαπώ τη μουσική τους αλλά δεν μπορώ το μηντιακό τους αποτύπωμα. (βλ. Bono ή Sting).

αταλαντοσύνη του Φιλ Κώλινς
Το κείμενο δε μιλάει για το μουσικό ποιόν του Phil Collins. Με αφορμή τη γνώμη του γράφοντα για αυτό, τον βρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα δε με ενοχλεί καμία μουσική κριτική, όσο εμπαθής και να είναι. Αλλά με εφαλτήριο τη μουσική παραγωγή κάποιου, να αποφαίνεσαι ότι είναι ένα άθλιος παλιομαλάκας, είναι όπως έγραψα και πιο πάνω ή στεγνή τρολιά ή προσωπικό θέμα μεταξύ σας.

Φάτε με
Εγώ θα σε φάω γιατί απλά δεν πιστεύω ότι ταυτίζεσαι με το κείμενο. Δεν είναι ούτε δουλειά μου ούτε πρόθεσή μου να υπερασπιστώ κανέναν Phil Collins, αλλά αυτά:

Another egregious aspect of stupid fucking Phil Collins is his choice of album cover art. They’re all just pictures of his stupid fat bald fucking moon face. He’s already uglier than a bag full of smashed assholes, but now he has to plaster that fucking mug on every single album cover? Fuck that.

The tiny little annoying fuckwad also tried acting

It was the story of some tiny asshole who had some small part in the Great Train Robbery.

In conclusion, Phil Collins is an unlikable asshole

απλά δεν είναι ούτε επιχειρήματα, ούτε σοβαρά και δεν πιστεύω ότι μπορεί να ταυτίζεσαι, εκτός κι αν και σε σένα έχει κάνει κάτι προσωπικά.

Υπαρχει και σαφεστατη απαντηση του σχετικα με το πως και τι εγινε στο live aid και γιατι ο Page ειπε αυτα που ειπε. Δεν τρελαίνομαι αλλα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας όσο λίγοι

προτιμώ να φάω μπάμιες
εισαι άδικος....

ξερετε πχ οτι επαιξε στο live aid σχεδον ταυτοχρονα με αλλη περιοδεια σε αλλο σημειο του πλανητη και ταξιδεψε εκει μολις λιγα λεπτα πριν με concorde;

πριν ενα χρονο η αυτοβιογραφια του υπηρχε στο διαδίκτυο με δικη του διηγηση. Σχεδόν 15 ωρες αλλα την ακουσα σχεδον μονοκοπανια. Ειχε φοβερο ενδιαφερον και θα σας ελυνε πολλες αποριες.

Κάπως έτσι ήμουν κι εγω με τον Michael Jackson κάποτε.

Πέρασε ο καιρός, άκουσα αλλιώς, έσβησα τις κερκιδαϊκες απόψεις τρίτων που με παρέσυραν σαν έφηβο και μουσικά τον εκτίμησα. Δεν σημαίνει πως αγόρασα την δισκογραφία του βέβαια.

εισαι άδικος....
Θα ήμουν άδικος προς τον εαυτό μου, ως προς το χρόνο που μπορώ να διαθέσω για να διαβάσω κάτι. Την αυτοβιογραφία του Phil Collins δεν θα τη διάβαζα/έβλεπα ούτε ναυαγός. Εδώ βλέπω reviews άνω των 5λεπτών στο YouTube και στρίβω.

Ρίξε ένα insight για το συμβάν με το Live Aid, δεν το ήξερα καν, δεν με ενδιέφερε, κι ούτε υπήρξε αφορμή για να σιχαθώ τον Phil Collins, έλεος. Δεν μας αρέσει, είναι αντιπαθής get over it. Δηλ, που να λέγαμε ότι ο Paul McCartney είναι μαϊντανός.

μου ηταν συμπαθης ελαφρα επι Gabriel.

Το εκτιμησα πολυ μετα την αποχωρηση του.

Επαθα πλακα με brand x.

Εκτιμησα οτι συνέχισαν 3 και οτι εκανε προσωπικα καριέρα τετοιου βεληνεκούς. Αυτες οι καριερες δεν γινονται αν είσαι φλώρος.

Αν διαβασεις που δεν σου αρεσουν οι μπαμιες θα δεις και αλλα που αξιζουν την εκτίμηση. Εχω σχεδον ολα τα genesis ολα τα brand x και 2 προσωπικά του πλεον δεν κοβω φλέβες αλλά μετα την βιογραφια τον εκτιμω πολυ

Mάλλον μπερδεύουμε κάτι εδώ. Αναγνωρίζω το ταλέντο του, την ευστροφία, τον επαγγελματισμό, τη δουλειά που έχει ρίξει, τις μουσικές του ικανότητες.

Σαν καλλιτέχνη τον απεχθάνομαι, η μουσική του μου είναι αντιπαθητική/αντιαισθητική και ξυπνάει μέσα μου αισθήματα δυσφορίας. 
Όπως και οι μπάμιες. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε την κουβέντα στα σοβαρά, λες και θίξαμε τον Mozart.

Μη με γυρίσεις στους Genesis, πιο εύκολα θα "καταπιώ" το susususussussudio παρά το Selling England by the pound. To προσπάθησα πολλές φορές αλλά δεν...τι να κάνουμε. 

αγορασα το selling england οταν ημουν 16. Τότε βγηκε...οποτε ας μην συνεχισω...

αγορασα το selling england οταν ημουν 16. Τότε βγηκε...οποτε ας μην συνεχισω...
κι εγώ το άκουσα στα 20, στα 30 και στα 39 μου. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες, είναι μουσική που με άφησε και εξακολουθεί να με αφήνει αδιάφορο. Τι να κάνουμε τώρα. Αυτή είναι η επιτομή του thread. 

Μετατρέπουμε μια κουβέντα του χαβαλέ και του πειράγματος σε γιαούρτι 0%. 

Παιδιά , δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω γιατί ΔΕΝ μου αρέσει ο Phil Collins ή γιατί ΔΕΝ μου άρεσε ποτέ ο Michael Jackson γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Για τον πρώτο όμως, μια και αναφέρθηκε , αναδημοσίευσα το σεντόνι (που αντε να το ξαναβρω τώρα, να βάλω λινκ), αλλά γενικά συμφωνώ μέχρι κεραίας με όσα γράφει βλαστημώντας ο "άρθρογράφος" ότι είναι: άφωνος, κληρονομικά τραγουδιστής, έκανε κακό σε Genesis και Led Zep, επηρμένος.
Ντιμ, το ότι ευλογάει τα γένια του η αυτοβιογραφία του, δε μου λέει τίποτα. Θα μπορούσε επίσης να μου αρέσει η μουσική του και να είναι παλιοχαρακτήρας - το ζήτημα είναι πως ούτε η μουσική του μου αρέσει...

+1000

Οι μπάμιες είναι πεντανόστιμες.

Αν έχεις φέτα και ένα μπουκάλι κρασί .... είναι μαγεία.
Δηλαδή να είσαι ντίρλα απο το πιοτό και με κάθε κιλό φέτα να τρώς και μια μπάμια?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back