(από τα "Ιατρικά Χρονικά στο Λειανοκλάδι - Ιούνιος 1932")Grigoris είπε:Είναι σαν μια γυναίκα να γεννά κανονικά και μια άλλη με καισαρική. Ποιά από τις 2 τίκτει πραγματικά και ποια ομοιάζει μεν αλλά....? Θα μπορούσε ίσως πιο απλά να διαχωρίσει σε "μουσική" και "θόρυβο".
Όπως;Superfunk είπε:απο την αλλοι υπαρχουν καλλιτεχνες που δεν εχουν δηλωσει ποτε τους οτι ειναι εντεχνοι οι οποιοι ειναι τουλαχιστοςν αξιοπρεπεις....![]()
"μετρίως μέτριοι και πάντα μετρημένοι".Superfunk είπε:Πορτοκαλογλου,Παπακων/νου,Ιωαννιδης ας πουμε![]()
κωφάλαλος από ΖιμπάμπουΑ, 1890Θα μπορούσε ίσως πιο απλά να διαχωρίσει σε "μουσική" και "θόρυβο".
Wow! είπε:(από τα "Ιατρικά Χρονικά στο Λειανοκλάδι - Ιούνιος 1932")
...ή στην χειρότερη: "Η κυρά μας η μαμή - ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ 1958."... ;DWow! είπε:(από τα "Ιατρικά Χρονικά στο Λειανοκλάδι - Ιούνιος 1932")
Grigoris είπε:Χρησιμοποίησα το παράδειγμα με τη γέννα λόγω της ετυμολογίας της λέξης "τέχνη".
Γ.
Η δική μου χιουμοριστική παρέμβαση πάντως σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε προθέσεις ειρωνείας...Grigoris είπε:Χρησιμοποίησα το παράδειγμα με τη γέννα λόγω της ετυμολογίας της λέξης "τέχνη".
Γ.
Η δική μου (απ' την άλλη) όντως είχε, αλλά όχι προς τον Γ.longshadow είπε:Η δική μου χιουμοριστική παρέμβαση πάντως σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε προθέσεις ειρωνείας...![]()
επισης παιζεται ΑΚΡΙΒΩΣ σε ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ με τα...καταφρονεμενα "σκυλαδικα" οπου το...μπουκαλακι,το τραπεζακι πιστα,τα ξηροκαρπια και οι φρουτοπιατελες πανε συννεφο..(οπως και η ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΠΑ που θα πληρωσει θελει δε θελει ο πελατης... :Το πρόβλημα με το έντεχνο είναι το εξής: ενώ υποτίθεται ότι θέλει να διαχωρίσει τη θέση του από το αμιγώς "λαϊκό", στην πραγματικότητα καμαρώνει για τα "λαϊκά" του ερείσματα, ενώ παίζεται κατ' εξοχήν σε λαϊκά φεστιβάλ συγκεκριμένης πολιτικής νεολαίας.
Ευκολο. Οι εντεχνες τραγουδιστριες ειναι πιο ασχημες.Superfunk είπε:οποτε ΠΟΥ ακριβως ειναι η ΔΙΑΦΟΡΑ δεν καταλαβαινω
Απλα Super, αυτος που παει κι ακουμπαει τα ευρα στους εντεχνους εχει και καλα την συνειδηση του "ησυχη", οτι και καλα πηγε σε....... τεχνη μπουχαχαSuperfunk είπε:επισης παιζεται ΑΚΡΙΒΩΣ σε ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ με τα...καταφρονεμενα "σκυλαδικα" οπου το...μπουκαλακι,το τραπεζακι πιστα,τα ξηροκαρπια και οι φρουτοπιατελες πανε συννεφο..(οπως και η ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΠΑ που θα πληρωσει θελει δε θελει ο πελατης... :)
οποτε ΠΟΥ ακριβως ειναι η ΔΙΑΦΟΡΑ δεν καταλαβαινω