Dream Theater

Λιγα λογια για Maiden!!!!!!:) xexe

Παντος πολυ metallica μου θημισε σαν το

Train of Thought ενα πραγμα....

Κι εμένα το τραγούδι που έχουν στο μαισπέισ (όπως το λέμε εμείς οι αγγλοσάξονες), όταν μπαίνει στην αρχή ο Labrie μου ακούστηκε σαν τον Hetfield στα 20 του

έχουν βάλει και κάτι βιντεάκια στο μαισπέις, δεν ξέρω αν τα έχετε δει....

χεχεχε.οκ,γνωμες ειναι αυτες...:)

παντως μιλαω μονο για το ενα τραγουδι που βαλανε για free download απο το site τους.Δεν εχω ακουσει ολο τον δισκο για να εχω σφαιρικη αποψη.

AAA, για το contant motion λες? Ναι, αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα metallica!

Για το train of thought λεω οτι δεν μοιαζει καθολου με metallica:)

αφου το ειχαν πει και οι ιδιοι αυτο.!τοτε ειναι που κανανε συναυλιες,ακι παιζανε ολο το master of puppets,και ολο το Number of the beast.και ειχαν πει οτι τους αρεσαι που παιζαν ετσι απλα κοματια,σαν των μεταλλικα,(???)και ευθει!!!Ετσι ειχαν πει οτι θα φτιαξουνε ενα δισκο που θα μοιαζει με μεταλλικα,και θα εχουν πολλες επιροες απο αυτους...

To train of thought δεν μοιάζει με metallica?Ακουσε το as I am και μετά μου λες(το πρώτο του album)...αν αυτό δεν σου θυμίζει metallica τότε τι να πω.Αλλά είναι απίστευτοι μουσικοί.Απλά κάποιες φορές τους λείπει η μουσικότητα και στρέφονται μόνο στην τεχνική.

To train of thought δεν μοιάζει με metallica?Ακουσε το as I am και μετά μου λες(το πρώτο του album)...αν αυτό δεν σου θυμίζει metallica τότε τι να πω.
Ετσι ακριβως!!!

Tι να πω ρε παιδια, εμενα δεν μου θυμιζει metallica!:lol:

Bασικα τωρα που το σκεφτομαι ακομα καλυτερα, δεν μου θυμιζει με την ΚΑΜΙΑ metallica :oops:

Τι δεν σου θυμίζει metallica?Η μελωδία της φωνής που είναι ίδια με Hetfield?Τα riffs που είναι αντεγραμμένα metallica?

χεχεχε.:)

Ok,o καθενας εχει την γνωμη του και δεν μπορουμε να αλλαξουμε.

Καλώς!Δεν προσπαθώ να σε μεταπείσω απλά είναι κάτι που το ισχυρίζονται όλοι και είναι πασιφανές!Λατρεύω τους Theater αλλά αυτό το inspiration corner τους δεν λατρεύω αν με καταλαβαίνει κανείς!Η έμπνευση απλά σου έρχεται.Αν κάτσεις και καταβάλλεις προσπάθεια για να σου έρθει η θεία φώτιση, το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Τι δεν σου θυμίζει metallica?Η μελωδία της φωνής που είναι ίδια με Hetfield?Τα riffs που είναι αντεγραμμένα metallica?
Για το train of thought μιλαμε παντα' date=' ετσι?

Ουτε φωνη ειναι ιδια, ουτε οι μελωδιες, ουτε τα riff ουτε ο ηχος. Αλλο? [/list']

Ουτε φωνη ειναι ιδια, ουτε οι μελωδιες, ουτε τα riff ουτε ο ηχος. Αλλο? [/list']
το as i am:

προσπαθεί να έχει ίδια φωνή, προσπαθεί να έχει ίδιες μελωδίες, προσπαθεί να έχει ίδια riff και τέλος προσπαθεί να έχει ίδιο ήχο.

Καλή προσπάθεια, αλλά ας παραμείνουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά (το οποίο το έχουν εγκαταλείψει βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση) :?

Ακριβώς.Μακάρι το systematic chaos να είναι καλύτερο από τα 2 τελευταία..μακάρι...

Δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζεις. Στο constant motion για παραδειγμα, κανει μπαμ απο χιλιομετρα μακρια οτι ειναι καργα metallica. Στο as i am, δεν υπαρχει τετοιο σημειο. Θες το βασικο riff?καμια σχεση. Θες την μελωδια πανω απο το βασικο riff? Καμια σχεση. Θες σε γεφυρα και ρεφραιν κιθαρες και φωνη? Παλι καμια σχεση. Δεν υπαρχουν metallica σε αυτο το κομματι.

Οσο για τις δηλωσεις που ειπε ενας φιλος οτι εχουν κανει για το train of thought, αν δεν κανω λαθος(που αν κανω λαθος εχει δικιο!), η μονη σχετικη δηλωση που εχουν κανει σε σχεση με επιρροες του, ηταν για το glass prison του "six degrees...". Tεσπα. Συνεχιζω να μην καταλαβαινω που υπαρχει σχεση μεταλλικα με train of thought.

Και να θελε, δεν μπορει να πιασει την φωνη του χετφιλντ η γρια(οχι οτι ο hetfield ειναι καλυτερος, δειτε καποιο Live της μετα-st.anger εποχης και θα καταλαβαιτε...).

Στο constant motion ξαναλεω(μπειτε στο myspace των theater και το χει μεσα να το ακουσετε)μυριζει απο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. To as i am, δεν εχει καποιον κοινο παραγοντα.

Α ναι, απο ηχο, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν εχει καμια σχεση με μεταλλικα.

Δεν παιζει να χω ξαναπει το ονομα metallica τοσες φορες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι,νομιζω οτι οι δηλωσεις ειχαν γινει για το Train....

Ειμαι σχεδον σιγουρος γιατι τοτε ηταν που κανανε τα cover live me to master of puppets και Number of the Beast.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

το as i am:

προσπαθεί να έχει ίδια φωνή, προσπαθεί να έχει ίδιες μελωδίες, προσπαθεί να έχει ίδια riff και τέλος προσπαθεί να έχει ίδιο ήχο.

Καλή προσπάθεια, αλλά ας παραμείνουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά (το οποίο το έχουν εγκαταλείψει βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση) :?
Σωστος!!!!Αυτο λεω και εγω τοση ωρα!!!Συμφωνω μαζι σου!

Trending...

Νέα θέματα

Back