Στα νιάτα μου' date=' ως φανατικός οπαδός του κλασσικού μέταλ, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, ούτε τους Dream Theater ούτε την εμμονή του κολλητού μου σε αυτούς...αργότερα, "ωριμάζοντας" μουσικά, μπόρεσα να σταθώ σε κάποια κομμάτια τους, κυρίως από το Images And Words και το Awake και να αναγνωρίσω το πολύπλευρο ταλέντο τους...ψαχνόμενος λίγο στο χώρο του progressive, άρχισα να ακούω και άλλα συγκροτήματα, μέχρι που έπεσα (εντελώς τυχαία και ξαφνικά) στους Rush...και πραγματικά ακούγοντας τους ήταν λες και είχα ακούσει όλους τους άλλους μαζί...άποψη μου, δεν υπάρχει μουσικό μονοπάτι στο χώρο του progressive που να μην έχουν ανοίξει το δρόμο οι Rush...το λέω αυτό γιατί έχω γνωρίσει πολλούς οπαδούς των Dream Theater και των συν αυτώ, οι οποίοι όμως δεν έχουν ιδέα από που πρόερχεται η αγαπημένη τους μουσική...στο θέμα τώρα, δεν έχω δει το DVD αλλά σχετικά με τις τελευταίες κυκλοφορίες προσωπικά δεν μπορώ καθόλου να τις ακούσω...[/quote']+1000000000
Φιλε μαζι σου!!!Συμφωνω απολυτα!Οι Rush ειναι απιστευτοι και ειναι η πρωτη επιροη οσο αφορα prog metal!!!Αν ισχυει αυτο που λες,δηλαδη το οτι οι οπαδοι των dream Theater δεν τους ξερουν καν,ειναι πολυ κριμα!!!!