Dream amplifier

Παίδες πάντως νομίζω σιγά σιγά όλα πηγαίνουν στο ψηφιακό. Δυστυχώς; Μπορεί, αλλά μπορεί και όχι. Πόσοι θα παίζουν με λάμπα σε 10-15 χρόνια; Δεν ξέρω αλλά πιστεύω στο μέλλον οι λαμπατοι θα είναι σαν τα πικάπ. Θα ακούνε ολίγοι και εκλεκτοί

Δες το και από την άλλη. Πριν 15 χρόνια οι λαμπατοι δεν ήταν τόσο προσιτοί, ούτε υπήρχε τετοια μεγάλη γκάμα που να καλύπτει κάθε ανάγκη σε wattage, μέγεθος, βάρος, specs κλπ. Τώρα ο καθένας που ξεκινά να μαθαίνει κιθάρα είναι σε θέση να δώσει 150-200 ευρώ και να αγοράσει έναν καινούργιο. Το εάν ξέρει γιατί τον αγόρασε και εαν μπορεί να τον αξιοποιήσει είναι άλλη ιστορία...

Σε 15 χρόνια πάλι θα κάνουμε την ίδια συζήτηση. Οι ψηφιακές λύσεις θα πηγαίνουν και θα έρχονται, αλλά όσο ο σχεδιασμός μιας κιθάρας παραμένει "απαρχαιωμένος", τόσο οι "απαρχαιωμένος" λαμπάτοι θα είναι στις πρώτες επιλογές των κιθαριστών.

Δες το και από την άλλη.
Αν το δω απ' την άλλη, βλέπω μοντερνοποίηση της λάμπας, που το προτιμώ να σου πω την αλήθεια σε σχέση με το μόνο ψηφιακό. Πχ θέλει ο Γκουρμούλης να πάει σε ένα jazz bar να παίξει σόλο κιθάρα μιάμιση ώρα τα instrumental του απ' το backing tracks collection. Θα ήθελα να υπάρχει ο λαμπατος ενισχυτής ο οποίος να είναι μικρός, φορητός, να μπορείς να κουμπώσεις και ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα χωρίς να χάσεις πολύ σε ήχο, να έχει build-in εφφέ αλλά να παιρνει και πετάλια γιατί ο Γκιλμούρης θέλει επιλογές κλπ. Κάτι σαν Boss Katana με ποιότητα λαμπάτου 

Παίδες πάντως νομίζω σιγά σιγά όλα πηγαίνουν στο ψηφιακό. Δυστυχώς; Μπορεί, αλλά μπορεί και όχι. Πόσοι θα παίζουν με λάμπα σε 10-15 χρόνια; Δεν ξέρω αλλά πιστεύω στο μέλλον οι λαμπατοι θα είναι σαν τα πικάπ. Θα ακούνε ολίγοι και εκλεκτοί

Μπα....ούτε για πλάκα.

Το πάτησες;

Mπα μπα, I'm behaving. Εχω ήδη 2 ενισχυτές και παίζω ηλεκτρική στη χάση και στη φέξη οπότε να μαζευτεί και άλλο γομάρι και να κάθεται είναι υπερβολή. Αν/Οταν ξαναπιάσω πιο σοβαρά ηλεκτρική όμως η αγορά ενισχυτή με καλά καθαρά θα είναι top priority και οι Ampeg ειναι καιρό τώρα στη λίστα...

Mπα μπα, I'm behaving.

Άσχετα με το αν τον πάρεις ή όχι, εγώ λέω να πας να τον ακούσεις, για να σχηματίσεις προσωπική άποψη για τον ήχο του.

Μπορεί να μην σου αρέσει.

Άσχετα με το αν τον πάρεις ή όχι, εγώ λέω να πας να τον ακούσεις, για να σχηματίσεις προσωπική άποψη για τον ήχο του.

Μπορεί να μην σου αρέσει.
Να σου πω κατι, αν δεν ημουν στο τρεξιμο τις τελευταιες μερες (φευγω αυριο για Ελλαδα) θα πηγαινα, αλλα δεν προλαβαινω. Εχω παιξει παντως στο παρελθον με Jet και με Gemini, και οι δυο μου φερνανε σε αυτο που περιγραφεις - fender-ish καθαρα με πολυ πιο εντονα αλλα smooth μεσαια, οποτε φανταζομαι ειναι στο ιδιο ballpark και αυτος. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όσοι έχουν κάποιους άλλους να τους κουβαλάνε για λογαριασμό τους... ?

Σιγά τα ΩΑ.

Ούτε 9 kg δεν είναι ο tweed deluxe και παίζεις μέχρι και στο Μαρακανά με αυτόν.

Έχεις μείνει πίσω στα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ χρόνια που ήταν βαριά και ασηκωτα και υπό διωγμό τα βάρη του ΡΩΟΥΚ,τώρα έχουμε φιλελεύθερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ευέλικτη, ελαφριά και αποτελεΖματική για τους ρωΟυκερΖ

Όσοι έχουν κάποιους άλλους να τους κουβαλάνε για λογαριασμό τους... ?

Τι να τον κάνεις τον ενισχυτή αν δεν έχεις κάνει practice ....

AcidicPleasantBlueandgoldmackaw-size_restricted.gif

για να βάλουμε στο 12μετρο μας

8μετρο φίλως.

Για όγκο δηλαδής.

Το 12μετρο είναι για γράμμωση.

Αν ψάξετε, θα βρείτε πώς κάνουμε practice για ενισχυτή.

Πχ.

maxresdefault.jpg

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς τόσο.

Γίνεται και με κιθάρα.

Αυτός πρέπει να είναι ο Phil Heath. Ασχολήθηκα με βάρητα στα νιάτα μου. 7 φορές Mr Olympia και παίζει με Epiphone; Αν και για μεταλοκίθαρο μοιάζει  

Αυτός πρέπει να είναι ο Phil Heath. Ασχολήθηκα με βάρητα στα νιάτα μου. 7 φορές Mr Olympia και παίζει με Epiphone; Αν και για μεταλοκίθαρο μοιάζει  

Αυτός είναι.

Epiphone είναι μόνο η θήκη.

8μετρο φίλως.

Για όγκο δηλαδής.

Το 12μετρο είναι για γράμμωση.

Αν ψάξετε, θα βρείτε πώς κάνουμε practice για ενισχυτή.

Πχ.

Εγώ ξέρω 8μετρο κ πολλές επαναλήψεις για γράμμωση κ 12μετρο με λιγότερες επαναλήψεις για όγκο.

Κ για την γράμμωση δεν ξέρω αν λειτουργεί. Αλλά για τον όγκο είμαι σίγουρος. Μη σου πω πως δε χρειάζονται καν βάρη κ επαναλήψεις... Αλήθεια λέω, 107κιλα είμαι....

Εγώ ξέρω 8μετρο κ πολλές επαναλήψεις για γράμμωση κ 12μετρο με λιγότερες επαναλήψεις για όγκο.

Άμα κάνεις 4 σετ των 8 μέτρων πας για όγκο, άμα κάνεις 4 σετ των 12 μέτρων πας για γράμμωση φίλως.

Γι' αυτό άσε τα funk και παίξε κανένα blues άμα έχεις παραπάνω λίπος.

Trending...

Νέα θέματα

Back