Dream Theater

Ακριβώς.Μακάρι το systematic chaos να είναι καλύτερο από τα 2 τελευταία..μακάρι...
Φίλε μου, μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Μαλλον πατάτα θα είναι κι αυτό από ό,τι έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Εμένα μου έχει φύγει η όρεξη να ακούσω dream theater πλέον.

To refrain ειδικα ειναι metallica.Μολις το πρωτοακουσα εγω τουλαχιστον...τουλαχιστον...αυτο σκεφτικα.Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Και το glass prison...

Αν και πραγματικα δεν εχει καποιο νοημα αυτο που κανουμε τωρα:lol:, θα ηθελα να μου πειτε σε ποιο κομματι μεταλλικα μοιαζει. Γιατι στο constant motion(εχω την εντυπωση οτι επαναλαμβανομαι :oops:), καταλαβαινεις κατευθειαν οτι υπαρχει μεταλλικιλα μεσα στο κομματι.

Στο αλλο, δεν βλεπω ουτε καν τεχνοτροπια μεταλλικα. Τι να πω, ειμαι κουφος:O

Φίλε μου, μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Μαλλον πατάτα θα είναι κι αυτό από ό,τι έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Εμένα μου έχει φύγει η όρεξη να ακούσω dream theater πλέον.

Tι να πω.πρεπει να τα μαζευουν σιγα σιγα.

Πατας "παραθεση" στο ποστ του αλλουνου. Βρισκεται πανω δεξια στο ποστ μου.

Ξεχασα μονο να πω οτι στην περιπτωση του glass prison, η δηλωση που ειχαν κανει ηταν οτι το προγουμενο βραδυ ειχαν παει και ειχανε δει...pantera και θελαν να κανουν ενα κομματι που εχει τετοια ενεργεια.

Ξεχασα μονο να πω οτι στην περιπτωση του glass prison' date=' η δηλωση που ειχαν κανει ηταν οτι το προγουμενο βραδυ ειχαν παει και ειχανε δει...pantera και θελαν να κανουν ενα κομματι που εχει τετοια ενεργεια.[/quote']
Ναι οντως το ειχα διαβασει αυτο.Στο turbulence εχουν επηρεαστει απο sound garden,pink floyd...

Ακούσατε το νέο cd Theater; Τώρα το ακούω και μπορώ να πω ότι μου έχει προκαλέσει μια ευχάριστη έκπληξη

Mέχρι την Παρασκευή θα το έχω σίγουρα στα χέρια μου....Από φίλους μόνο που το άκουσαν μου είπαν ότι σπέρουν....Ίδωμεν

το καινούριο μαμαει οσο δε φανταζεστε!!!

βεβαια ο καθενας με τη γνωμη του.....κατι διαφορετικό σαν ΄'αλμπουμ; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!

ακούω κανα δυο μέρες τώρα το καινούργιο,μάλλον μέτριο είναι τελικά

μέτριο ίσως ναι, αλλά για μένα καλύτερο από octavarium και train of thought

Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους, ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται.

Αν και είναι η αγαπημένη μου μπάντα, πιστεύω πως σε αυτό το cd γυρίζουν γύρω από το ίδιο θέμα. Βεβαίως είναι απίστευτο!!! Προτιμώ train of thought πάντως.

Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους' date=' ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται.[/quote']
Πράγματι, το forsaken μου θύμισε εποχές scenes from a memory (το αγαπημένο μου άλμπουμ) και επιτέλους ακούγεται καλά ο myung :)

Μάγκες το παλικάρι γύρισε και παλι σε Music Man Stingray 5χορδο.....Εποχές δηλαδή When Dream and day Unite και Images And Words......

Trending...

Νέα θέματα

Back