Dream Theater

οι μαστοντον λενε αρκετα μουσικα (βασικα το τελευταιο αλμπουμ τους). εχουν τεχνικα προγκ στοιχεια αλλα γενικα ειναι χεβι με θρας στοιχεια.

(ο ταμπελακιας :P)

τα προηγουμενα τους με εξαιρεση μερικα κομματια ειναι πολυ καφριλα.

το νεο αλμπουμ παλευεται ανετα απο ενα προγκα.

οσο για λαιβ που τους ειδα με τους τουλ τον δεκεμβριο ο ηχος τους ηταν απλα απαραδεκτος και ακουγες μονο μια βαβουρα. θα ηθελα να τους ξαναδω με κανονικο ηχο καποια φορα παντως.

Μου έχουν πει ότι ούτε τα album τους έχουν καλό ήχο(φαντάζομαι τα live τους).

στο λαιβ ειχαν απαισιο ηχο επειδη μας χωσανε σε εναν τενεκε μεσα που δεν αποροφουσε τπτ γι αυτο ακουγοταν μια βαβουρα.

τωρα για το extreme οσο να ναι ειδος τους καλο ηχο εχουν.

Οι Mastodon είναι απο την Ατλάντα στο USA.

Απο τις καλυτέρες μπάντες των τελευταίων χρόνων... Έχουν γράψει μόνο δισκάρες μέχρι τώρα. Τους έχω δει live στο εξωτερικό κ μάζευα τα κομμάτια μου.

Οι Mastodon είναι απο την Ατλάντα στο USA.
Απο τις καλυτέρες μπάντες των τελευταίων χρόνων... Έχουν γράψει μόνο δισκάρες μέχρι τώρα. Τους έχω δει live στο εξωτερικό κ μάζευα τα κομμάτια μου.
Τόσο καλοί!!!Έχεις να προτείνεις κάποιο album τους?

Αlexeys όλα πάρτα! Remission' date=' Leviathan και Blood Mountain είναι απλά απίστευτα.....[/quote']
Θα τα πάρω τον επόμενο μήνα που θα ανέβω Πειραιά γιατί από την αγορά του Ρεθύμνου δεν είναι να περιμένεις πολλά...βασικά τίποτα εκτός από mainstream ή εγχώριας παραγωγής "κρέατα".

Trending...

Νέα θέματα

Back