Επιλογή ενισχυτή

panos@79

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας! Καλό μήνα! Θα ηθελα γνώμες για εναν ενισχυτή που σκέφτομαι να αγοράσω για live (κιθαρα & φωνή) σε μικρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αναμέσα στον STAGG 20 AA R Ενισχυτή Ακουστικών Οργάνων 20W με Reverb και στον ZAR 40R Acoustic 40 watt #, τι θα επιλέγατε; Eυχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα! Για τον ZAR δεν έχω άποψη, όμως τυχαίνει να είναι κάτοχος του stagg εδώ και 2 χρόνια περίπου. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και τον έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές σε μικρά λαιβάκια κιθάρα φωνή. Παρόλο που ήταν μικρός ο χώρος με κακή ακουστική και μπόλικη φασαρία, με έβγαλε ασπροπρόσωπο μπορώ να πω. Υποψιάζομαι ότι σε εξωτερικό χώρο θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά είναι καλός ποιοτικά και εύκολος στις ρυθμίσεις του χωρίς πολλά πολλά. Μπόνους το γεγονός ότι για τις μεσαίες συχνότητες έχει και ρυθμιστή για το ποιες συγκεκριμένα θέλεις να ρυθμίσεις. Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω είναι το γεγονός ότι τόσο το eq όσο και το reverb αφορά ταυτόχρονα την κιθάρα και το μικρόφωνο, χωρίς αυτό να είναι καταδικαστικό βέβαια κατά τη γνώμη μου.

Αυτόν εδώ τον έχω ακούσει:

Είναι αντιγραφή AER και για τα λεφτά του, τα σπάει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back