- Πόντοι
- 4,208
116,3 σήμερα το πρωί. Θα σέβεσαι ?
Μήπως είχες πιεί πολύ νερό πριν ζυγιστείς?
Από καθαρά πως τα πας?116,3 σήμερα το πρωί. Θα σέβεσαι ?
Δεν είχα πάει τουαλέτα πρώτα ?Μήπως είχες πιεί πολύ νερό πριν ζυγιστείς?
Δεν είχα πάει τουαλέτα πρώτα ?
Είχα παλιά περισσότερη μάζα και λιγότερο λίπος σ αυτά τα κιλά. Καθόταν καλύτερα τα ρούχα, κρεμόταν λιγότερο το βυζί, μικρότερη κοιλιά, πιο καλά τετρακέφαλα κλπ. Αλλά και πάλι ήμουν ένας πιο μυώδης χοντρός. Αν μου έδινες την επιλογή να είχα επενδύσει τις ώρες γυμναστηρίου σε μελέτη κιθάρας και ειδικά τα λεφτά για συμπληρώματα σε gear, το έκανα άνετα, χωρίς σκεψηΑπό καθαρά πως τα πας?
Μικρός που το βάρος μου ήταν κοντά στα 90 πάντα είχα περσοτερο γκεην μαηντσετ για αυτό ρωτάω. Μήπως φταίει το έξτρα βάρος?
Είχα παλιά περισσότερη μάζα και λιγότερο λίπος σ αυτά τα κιλά.
Τι λες ρε Φιούζιε, 77 κιλά ήμουν Δ δημοτικού ασούμε ?Εγώ έπαιζα στα 70κάτι κιλά, όταν έκανα βάρη είχα φτάσει και τα 85plus αλλά ήμουν πιο λεπτός από ότι τώρα.
Ήταν σκέτη μυϊκή μάζα.
Πάντως φοβάμαι πια να ζυγιστώ, πρέπει να έχω σπάσει το ψυχολογικό όριο των 77 κιλών, και δεν θέλω να μάθω περισσότερα.
Τι λες ρε Φιούζιε, 77 κιλά ήμουν Δ δημοτικού ασούμε ?
Κουβάλα Twin Reverb στον επάνω όροφο μέχρις να δύσει ο ήλιος ασούμε
Μήπως όταν ανέβηκε στη ζυγαριά κρατούσε τίποτα λαμπάτα κεφάλια Mashall- ένα στο κάθε χέρι;Μήπως είχες πιεί πολύ νερό πριν ζυγιστείς?
Αφτά κάναμε και είδαμε προκοπή... Το θέμα όμως είναι ότι συνεχίσαμε να τα κάνουμε και σε πιο μεγάλες ηλικίες και δεν ήταν έξυπνο...Κι εγώ όταν ήμανε τζόβενο, τον κουβάλαγα τον Ampeg (με το ασανσέρ βέβαια).
Μήπως όταν ανέβηκε στη ζυγαριά κρατούσε τίποτα λαμπάτα κεφάλια Mashall- ένα στο κάθε χέρι;
Δε μετανιώνω για τίποτα από τα πιτσοσουβλακα που έχω φάει... Αν ήμουν Σαλόνικα κ εγώ θα ήμουν πάνω από 120 ?Είχα παλιά περισσότερη μάζα και λιγότερο λίπος σ αυτά τα κιλά. Καθόταν καλύτερα τα ρούχα, κρεμόταν λιγότερο το βυζί, μικρότερη κοιλιά, πιο καλά τετρακέφαλα κλπ. Αλλά και πάλι ήμουν ένας πιο μυώδης χοντρός. Αν μου έδινες την επιλογή να είχα επενδύσει τις ώρες γυμναστηρίου σε μελέτη κιθάρας και ειδικά τα λεφτά για συμπληρώματα σε gear, το έκανα άνετα, χωρίς σκεψη
Αν ήσουν Κρήτη βρασίδα, πόσο θα ήσουν δηλαδή;Αν ήμουν Σαλόνικα κ εγώ θα ήμουν πάνω από 120 ?
Κρήτη δεν έχει μπουγάτσες κ γύρους κτήνη (κ σαν του Ιτς με αλοιφές) παντού σε κάθε γωνιά. Αυτά κάνουν τη ζημιά.Αν ήσουν Κρήτη βρασίδα, πόσο θα ήσουν δηλαδή;