Αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο για καλο workflow, δυο 25αρες οθονες αναλυσης 2560x1080 ή μια μεγαλη οθονη 34αρα με αναλυση 3440x1440.
Αυτη τη στιγμη εχω στην κατοχη μου δυο 25αρες.
Αξιζει τα extra χρηματα μια 34αρα οθονη?
Στη 1 μεγάλη οθόνη, αχρηστεύεται η λειτουργεία της μεγιστοποίησης παραθύρων.
Η μεγάλη οθόνη, δεν φτιάχνεται για να ανοίγει κάποιος ένα παράθυρο σε όλη της την έκταση, αλλά ακριβώς για να μπορεί να ανοίγει τουλάχιστον δύο παράθυρα στο εμβαδόν της
Τα Windows έχουν πλέον τη λειτουργία οργάνωσης αλλά παραμένει περιορισμένη και πολύ συγκεκριμένη.
Κακώς. Οι τηλεοράσεις δεν ειναι φτιαγμένες για να δουλεύουν με PC, είναι ακατάλληλες με λίγα λόγια ως pc monitors.Εδώ και 5 χρόνια περίπου έχω μια 55άρα lg τηλεόραση για μόνιτορ
Εδώ και 5 χρόνια περίπου έχω μια 55άρα lg τηλεόραση για μόνιτορ, όποτε πρέπει να δουλέψω σε οτιδήποτε μικρότερο παθαίνω κρίση.
Tο ένα pixel στο σαλόνι και το άλλο στην κρεβατοκάμαρα...?Άψογος! Κι εγώ έχω μια 42άρα από το 2010. Ανάλυση 1920x1080.
Για αυτά και πολλά άλλα (κλπ κλπ) οι τηλεοράσεις δεν κάνουν για pc monitors. Θα στραβωθείτε ωρέ.Θεωρητικά, τα pixel δεν είναι πολύ καθαρά, το κάθετο refresh rate είναι χαμηλό, δέχεσαι μεγάλη ποσότητα φωτός στα μάτια κλπ. κλπ. κλπ...
Tο ένα pixel στο σαλόνι και το άλλο στην κρεβατοκάμαρα...?
Για αυτά και πολλά άλλα (κλπ κλπ) οι τηλεοράσεις δεν κάνουν για pc monitors. Θα στραβωθείτε ωρέ.