Κάθε ζευγάρι μάτια είναι διαφορετικά και σίγουρα άλλη χρήση Κάνει ο καθένας αλλά,
Η απόσταση που προτείνουν οι κατασκευαστές για την ιδανική εμπειρία είναι 1.4 μέτρα για 55 ίντσες (4k).
Προσωπικά πίξελ δε βλέπω ούτε από την απόσταση των 1.2 μέτρων που συνήθως δουλεύω, αλλά είμαι και μεγάλος άνθρωπος.
Input lag, είναι αλήθεια οτι, out of the box , οι τηλεοράσεις έχουν ρυθμίσεις που καθυστερούν, γι αυτό και υπάρχει η ρύθμιση gaming που είναι για να μπορούμε να παίζουμε και με τις κονσόλες ή τα pc μας. Η διαφορά με ένα pro pc monitor πάντα θα υπάρχει αλλά προσωπικά δεν είμαι ο pro gamer που με απασχολεί.
Χρώμα, εδώ τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα για τις τηλεοράσεις. Αν κάποιος θέλει σωστό χρώμα, για επαγγελματικές εφαρμογές, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσει κάποιες ρυθμίσεις στην τηλεόρασή του και να χρησιμοποιήσει έναν calibrator (monitor colorimeter) για να είναι σίγουρος, του λόγου μου που πλέον το 90% της δουλειάς μου είναι σε sRGB, το βρίσκω σε κάθε τηλεόραση από τα βάθη της Κίνας με έναν απλό calibrator.