- Πόντοι
- 338
Μα επειδή γνωρίζω (δούλευα με όλους τους προαναφερθέντες) γι'αυτό μιλάω (και πλέον έχω και επιχείρηση, άλλου κλάδου όμως). Ίσως να τα λέω λίγο κάπος για 'σένα και να μην "ποζάρω" πίσω απο "ξύλινες" λέξεις και ορολογίες, γιατί αυτό είναι το στύλ μου και όχι το επίπεδο των γνώσεών μου, γι'αυτό θα προσέξεις λιγάκι τους τρόπους σου, δε νομίζω να έχω δείξει στο παρελθόν οτι μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις σε επίπεδο προσωπικού τσακωμού και δεν έχω σκοπό να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο.trolley είπε:Εσύ π.χ., αντί να παραδεχθείς ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτε για τα οικονομικά (καίτοι ενήλικας), ότι πιθανότατα δε διαβάζεις εφημερίδες και δε παρακολουθείς ειδήσεις, ότι δεν ξέρεις καλά-καλά το ποσοστό με το οποίο φορολογούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ότι εσύ ο ίδιος δεν έχεις καμία σχέση με το επιχειρείν, ότι πιθανότατα δεν ενδιαφέρεσαι καν να ψηφίζεις... έχεις και άποψη για το αν οι έλληνες επιχειρηματίες έχουν σκάφη... είσαι τόσο νήπιο στην οικονομική σου σκέψη που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι σα να λέει κάποιος ότι "όποιος είναι κιθαρίστας παίρνει ναρκωτικά".
Εσύ όμως τώρα που λες οτι τα γνωρίζεις τόσο καλά, γιατί του υπερασπίζεσαι? Δε νομίζω ο λόγος να είναι μόνο, επειδή γνωρίζεις πόσα έδωσαν φέτος σε φόρους...