• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Bon studio και τιμολογιακή πολιτική

Status
Not open for further replies.
marathon είπε:
...λίγα με τις πισίνες παρακαλώ...έχουμε δαιμονοποιήσει τα πάντα....
εξω απο την πλακα πριν κανα μηνα ακουγα στο ραδιοφωνο εναν ταλαιπωρο κατασκευαστη πισινων (ο οποιος απασχολει 65 ατομα στην επιχειρηση του) να λεει οτι εχουν πεσει οι δουλειες κατα 50% μια και για τον μεσο Ελληνα..πισινα=λαμογιο...

ποσο κοστιζει μια μεση πισινα?

λιγοτερο απο ενα μεσο αυτοκινητο (ναι απο αυτα που καθε ελληνικη οικογενεια εχει απο...5-6...)

ζουμε στο απολυτα σουρεαλιστικο κρατος παντως..δε λεω......

Superfunk είπε:
ζουμε στο απολυτα σουρεαλιστικο κρατος παντως..δε λεω......
...όπου όταν έχεις μία "Α" οικονομική άνεση δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι απατεώνας,νταβατζής,μαφιόζος,λαμόγιο (συμπλήρωσε όποιο άλλο κοσμητικό επίθετο θέλεις),δεν εξηγήται αλλιώς...Δεν υπάρχει περίπτωση να τα χεις νόμιμα και με τη "μαγκιά" σου...

trolley είπε:
Το mac-avatar ήταν απλά το πρώτο που βρήκα μπροστά μου χθες. Δε σημαίνει τίποτε.
Δεν το πιστεύω...

Τα μέλη - και εγώ - απολαμβάνουμε την πολυτέλεια της ανωνυμίας. Κάθε επίθεση και κάθε έπαινος απευθύνονται σε ένα nickname και ένα avatar. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι υπερβολές και ψευτο-δημοκρατικές ευαισθησίες.
Διαφωνώ.Στο τέλος απευθυνόμαστε στο πρόσωπο(το οποίο μπορεί να μη βλέπουμε,αλλά δεν έχει καμμιά σημασία) και όχι στο nickname ή στο avatar.Καλώς ή κακώς τα forums είναι ένα υποκατάστατο ενός "ζωντανού" διαλόγου.Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το ότι θίγονται τάχα μου δημοκρατικές διαδικασίες και άλλα τέτοια..."ωραία" και εύηχα-εύπεπτα,παρά μόνο για την "ομαλή έκβαση" ενός thread.  

Ξέρω άτομο που δεν έχει αμάξι,μόνο ένα "παπάκι" και έχει ένα φουσκωτό σκάφος που αγόρασε μεταχειρισμένο για 11000€,επειδή έχει τρέλα με το ψάρεμα,και τον έχει σκίσει η εφορία ;)

Η πισίνα δυστυχώς έχει γίνει ένδειξη πλουτισμού.Όπως παλιά έλεγες ότι κάνεις σκι και νόμιζαν ότι είσαι πλούσιος!

S9F είπε:
Διαφωνώ.Στο τέλος απευθυνόμαστε στο πρόσωπο(το οποίο μπορεί να μη βλέπουμε,αλλά δεν έχει καμμιά σημασία) και όχι στο nickname ή στο avatar.Καλώς ή κακώς τα forums είναι ένα υποκατάστατο ενός "ζωντανού" διαλόγου.Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το ότι θίγονται τάχα μου δημοκρατικές διαδικασίες και άλλα τέτοια..."ωραία" και εύηχα-εύπεπτα,παρά μόνο για την "ομαλή έκβαση" ενός thread.  
Η διαφορά δεν έγκειται στο αν "το βλέπουμε" ή όχι. Έγκειται στο ότι όντως δεν ξέρουμε ποιος είναι και τι κάνει. Το ίδιο είναι να πεις "το μέλος superman λέει βλακείες" και το ίδιο να πεις "ο κ. Τάδε, επαγγελματίας φωτογράφος λέει βλακείες";

Η ομαλότητα στην έκβαση ενός - οποιουδήποτε - thread απειλείται μόνο από την επιμονή μελών που γνωρίζουν ότι δεν έχουν γνώσεις για ένα ζήτημα, να επιμένουν στην δημόσια έκθεση των σκέψεών τους, ακόμη και όταν στο ίδιο thread συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν γνώση για ένα ζήτημα.

Με έχεις δει ποτέ εμένα να συμμετέχω στα thread για τις κιθάρες; Όχι, διότι δεν ξέρω τίποτε ουσιαστικό για το θέμα. Περιέργως όμως, όταν το αντικείμενο της συζήτησης είναι κάποιο μαγαζί ή κάποιος αντιπρόσωπος, όλοι μεταορφώνονται σε γνώστες - όχι μόνο της αγοράς, αλλά και του βαθύτερου ψυχισμού του αντιπροσώπου. Ε, δεν είναι έτσι... πως να το κάνουμε..

trolley είπε:
Η διαφορά δεν έγκειται στο αν "το βλέπουμε" ή όχι. Έγκειται στο ότι όντως δεν ξέρουμε ποιος είναι και τι κάνει. Το ίδιο είναι να πεις "το μέλος superman λέει βλακείες" και το ίδιο να πεις "ο κ. Τάδε, επαγγελματίας φωτογράφος λέει βλακείες";
Έτσι όπως το θέτεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.Η αρχική μου ένσταση,όμως, εστίαζε απλά και μόνο στην αποφυγή των "στοχευμένων" αναφορών,μόνο και μόνο για να μην δημιουργείται ένα "γα΄ι΄τανάκι" ανταπαντήσεων μεταξύ μελών και όχι στο οτί προσβάλεις η δυσφημείς κάποιον διότι όπως πολύ ορθά λες,δεν υφίσταται τέτοιο θέμα αφού δεν είναι γνωστά τα προσωπικά του στοιχεία.

Η ομαλότητα στην έκβαση ενός - οποιουδήποτε - thread απειλείται μόνο από την επιμονή μελών που γνωρίζουν ότι δεν έχουν γνώσεις για ένα ζήτημα, να επιμένουν στην δημόσια έκθεση των σκέψεών τους, ακόμη και όταν στο ίδιο thread συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν γνώση για ένα ζήτημα.
Συμφωνώ απολύτως και γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλα τα forums γενικά.

Με έχεις δει ποτέ εμένα να συμμετέχω στα thread για τις κιθάρες; Όχι, διότι δεν ξέρω τίποτε ουσιαστικό για το θέμα.
Όχι και γι΄αυτό μου είσαι συμπαθής και πιστεύω οτί είσαι χρήσιμο μέλος.Και ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο μπήκα στη διαδικασία να διαφωνήσω μαζί σου και να σου πω τη γνώμη μου,αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο... :)

Ultras_sur είπε:
Η πισίνα δυστυχώς έχει γίνει ένδειξη πλουτισμού.
Έχω πισίνα και δεν είμαι πλούσιος (ούτε νομίζω ότι είμαι νεόπλουτος)...αλήθεια τι εννοούμε με το πλούσιος?

Άλλη μια επιβεβαίωση των λεγόμενων του Trolley...κάποιοι μιλούν χωρίς να γνωρίζουν επαρκώς ;)

ποσο κοστιζει μια μεση πισινα?

λιγοτερο απο ενα μεσο αυτοκινητο (ναι απο αυτα που καθε ελληνικη οικογενεια εχει απο...5-6...)
Επιβεβαιώνω και προσθέτω ότι και το κόστος συντήρησης είναι αστείο (για τους 4 μήνες που τη λειτουργώ μου κοστίζει 150 ευρώ) μπροστά στο κόστος συντήρησης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αυτοκινήτου.

...αλήθεια τι εννοούμε με το πλούσιος?
εξαρταται απο το ΠΟΥ ζεις... ;D

στην Ελλαδα-Αθηνα π.χ που δεν εχω δικο μου σπιτι,ουτε αυτοκινητο, ουτε καν εξοχικο οπως.....ολοι οι Ελληνες.. ;D και εχω να παω διακοπες ...15 χρονια ειμαι σχεδον...απορος... ;D

στο Βερολινο που εχω δικο μου διαμερισμα (45 τ.μ παρακαλω),κανεις δεν εχει σπιτι σε αυτη την πολη, παρολο που ειναι παμφθηνες οι τιμες αγορας τους,  μια και τα περισσοτερα ενοικια ειναι rent controlled ασε που τα πληρωνει η κυβερνηση στους ανεργους (οι οποιοι ειναι το 35% των κατοικων της...) και βγαζω περισσοτερα απο 1000 ευρω/μηνα ...(σε μια πολη με το 1/2 του κοστους της Αθηνας) θεωρουμαι....Ωνασης... ;D ;D

στο.... ΒΙΕΤΝΑΜ (οπου δεν ειναι κακη ιδεα να μεταναστευσει καποιος Ελληνας αν χρεωκοπησουμε,και εχει προλαβει να βγαλει τις οικονομιες του εξω φυσικα.. ;D) οπου ο ΕΤΗΣΙΟΣ μισθος ειναι περιπου 200 ευρω,θεωρουμαστε ολοι ...BILL GATES... ;D

Πλούσιος κατ'εμέ, είναι η δίαρκεια της ποιότητας που έχεις δημιουργήσει στη ζωη σου.

Superfunk είπε:
τα πληρωνει η κυβερνηση στους ανεργους (οι οποιοι ειναι το 35% των κατοικων της...)
...και εκεί θές να ανοίξουμε σουβλατζίδικο? Σε μία πόλη με το 35% των κατοικων της ανέργους?

Τα σουβλάκια τους θα τα πληρώνει η κυβέρνηση? ;D ;)

Ρε συ...δεν εισαι οικονομολογος τελικα...αφου ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ μπορουν να τρωνε με το επιδομα ανεργιας**... ;D...δεν ειδες τι τζιρους κανει ο McDonalds απο την ημερα που ξεκινησε η κριση στις ΗΠΑ?

**Απο οτι εχω καταλαβει αν καποιος μεινει ανεργος η κυβερνηση του πληρωνει το ενοικιο,τα utilities και του δινει και ενα χαρτζηλικι 500-1000 ευρω το μηνα μεχρι να βρει δουλεια (δηλ....για ΠΑΝΤΑ ... ;D) αναλογα με την ως τοτε συνεισφορα του στον...εκει ΟΑΕΔ ....(οπως στην..Ελλαδα δηλ... ::))

Superfunk είπε:
στο.... ΒΙΕΤΝΑΜ (οπου δεν ειναι κακη ιδεα να μεταναστευσει καποιος Ελληνας αν χρεωκοπησουμε,και εχει προλαβει να βγαλει τις οικονομιες του εξω φυσικα.. ;D) οπου ο ΕΤΗΣΙΟΣ μισθος ειναι περιπου 200 ευρω,θεωρουμαστε ολοι ...BILL GATES... ;D
Σε κάποιο παλιό μου post είχα περιγράψει πως ετοίμαζα τη σύνταξή μου στην Κούβα...αλλά τελευταία στιγμή χάλασε :'(

Πλούσιος κατ'εμέ, είναι η δίαρκεια της ποιότητας που έχεις δημιουργήσει στη ζωη σου.
Μάλλον συμφωνούμε ;)

Ρε συ...δεν εισαι οικονομολογος τελικα...
Φυσικά και δεν είμαι...είμαι τίμιος εγώ ;D

Superfunk είπε:
...δεν ειδες τι τζιρους κανει ο McDonalds απο την ημερα που ξεκινησε η κριση στις ΗΠΑ?
Αφού δεν δουλεύουν, ας τους σκοτώσουμε.  :P

Σιγά-σιγά κι αθόρυβα, μη μας καταλάβουν  ;D

Κι αν δεν πιάσει τους στέλνουμε Βερολίνο.

Tο χω πει και θα το λέω για πάντα:Αυτό το "σπίτι" που λέγεται Ελλάδα και κατήντησε μπουρδέλο (αδικώ τα μπουρδέλα τώρα,αλλά τέλοσπαντων...),θα μπορούσε να ήταν και νοικοκυρεμένο και να κλέβαν "οι από πάνω"...Η λέξη κλειδί όμως είναι η απληστία...

S9F είπε:
...Η λέξη κλειδί όμως είναι η απληστία...
Aυτό είναι ίδιον της ανθρώπινης φύσης και όχι αποκλειστικότητα των Ελλήνων...η Lehman Brothers και τα υπόλοιπα παιδιά (Siemens κλπ..), αυτό δείχνουν τουλάχιστον.

Πάντως (και επειδή εκφράστηκε ρητορικώς η απορία), το στάνταρ τεκμήριο πλούτου είναι η έκταση της γης που κατέχει κάποιος. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούνται "πλούσιοι" αυτοί που έχουν πισίνα. Η ιδέα είναι ότι αν έχεις να "χαραμίσεις" κάποια τετραγωνικά γης για να κάνεις το ιδιωτικό σου μπανάκι, τότε μάλλον είσαι ευκατάστατος.

trolley είπε:
Πάντως (και επειδή εκφράστηκε ρητορικώς η απορία), το στάνταρ τεκμήριο πλούτου είναι η έκταση της γης που κατέχει κάποιος. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούνται "πλούσιοι" αυτοί που έχουν πισίνα. Η ιδέα είναι ότι αν έχεις να "χαραμίσεις" κάποια τετραγωνικά γης για να κάνεις το ιδιωτικό σου μπανάκι, τότε μάλλον είσαι ευκατάστατος.
Με πρόλαβες για δευτερόλεπτα.

Το να έχεις πισίνα στο εξοχικό σου στην Θήβα δεν είναι δα και κάτι σούπερουαο (ωραία λέξη), όχι ότι πεινάς βέβαια. Να έχεις πισίνα όμως στο Μέτς π.χ. εε κάτι θα σου περισσεύει.

S9F είπε:
να κλέβαν "οι από πάνω"...
...βασικά δε κλέβουν μόνο οι αποπάνω...κλέβει όποιος μπορεί και προλαβαίνει... >:(

marathon είπε:
Έχω πισίνα και δεν είμαι πλούσιος (ούτε νομίζω ότι είμαι νεόπλουτος)...αλήθεια τι εννοούμε με το πλούσιος?
Δεν είπα ότι είναι πλούσιος όποιος έχει πισίνα,είπα ότι έχει γίνει ένδειξη πλουτισμού.Πριν μερικά χρόνια αν έκανες σκι σε έλεγαν "καπιτάλα".Αν έκανες μια φορά το χρόνο ταξίδι στο εξωτερικό σε έλεγαν πάλι "καπιτάλα".Αν αγοράσεις ένα διαμέρισμα στην Εκάλη,σε συγκρότημα πολυκατοικιών,θεωρείσαι αυτομάτως πλούσιος,έστω και αν είσαι υπάλληλος λίγο καλά αμοιβόμενος.

Όσον αφορά την έννοια του πλούσιου,είναι αυτός που έχει περισσότερα χρήματα από κάποιον άλλο.Για εμένα κάποιος που έχει μιμα περιουσία 500.000€ συνολικά σε ακίνητα και μετρητά,είναι πλούσιος.Για το Λάτση είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του,όπως και αυτός είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του GAtes.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back