- Πόντοι
- 4,208
Η πείναι που έχει πέσει δεν έχει προηγούμενο και θα κλιμακώνεται η ακρίβεια.
Θα ακριβαίνουν αντίστοιχα τα μουσικά όργανα.
θα πεθαίνουμε
Τώρα με άγχωσες ρε γμτ, και άνοιξα μπύρα.
Η πείναι που έχει πέσει δεν έχει προηγούμενο και θα κλιμακώνεται η ακρίβεια.
Θα ακριβαίνουν αντίστοιχα τα μουσικά όργανα.
θα πεθαίνουμε
Έχω εγκατεστημένο το Cubase και δεν το ανοίγω καν. Δεν ξέρω ακόμα να το χειρίζομαι. Παλιότερα έγραφα στο Tascam DP32 SD αλλά το πούλησα, Οι τελευταίες ηχογραφήσεις που έκανα ήταν κατευθείαν στο Audacity, το γνωστό free sound editor. Απλά και γρήγορα.Δηλαδή, μια και τα λέμε ωραία και όμορφα, εσύ δεν χρησιμοποιείς DAW;
Ανοιγει το μανητοφωνοΔηλαδή, μια και τα λέμε ωραία και όμορφα, εσύ δεν χρησιμοποιείς DAW; Καθότι, ναι, παίζεις, αλλά πως κρατάς αυτό που παίζεις; Πως το διορθώνεις; Πως το διανέμεις αν θέλεις, σε άλλους μουσικούς ή πως το στέλνεις για μίξη από κάποιον επαγγελματία ή πως το στέλνεις για mastering;
Σοβαρά ρωτάω, διότι και εγώ απαρνήθηκα το DAW (Θα εξηγήσω κάποια στιγμή το γιατί), αλλά εγώ δεν ασχολούμαι σοβαρά εδώ και χρόνια.
Μάλλον δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα να παραθέσεις συγκρίνοντας ακόμα και με κόπυ πάστε από τα manual της korg και των άλλων για να αποδείξεις την ανωτερότητα σε σχέση με τις "rompler μηχανές" των άλλων.Ε, αφού κατέχεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, τι άλλο να σου πω εγώ? Δεν χρειάζεται καν να σχολιάζω. Θα σου πω μόνο ότι, Αν και Όποτε αποκτήσεις ένα MODX/Montage, που στο εύχομαι, και διαβάσεις παράλληλα και κάνα manual, τότε θα καταλάβεις γιατί η συγκεκριμένη sample-based engine είναι μακράν ό,τι καλύτερο στο είδος αυτό.
Αν και θα έπρεπε δηλαδή ήδη να έχεις καταλάβει από τα λίγα που έχω γράψει εδώ αλλά....
Εδώ θα μου πεις δεν έχουν καταλάβει οι μισοί+ κάτοχοι των Montage/MODX, μια και το EDIT button δεν το έχουν δει ούτε ζωγραφιστό, οπότε εσύ -εν μέρει- δικαιολογείσαι.Προβολή συνημμένου 39593
Από μαγνητόφωνο; Αποκλείεται.Περάσαμε κι από κει....
Για εσένα, δεν αποκλείεται.Ημουν σίγουρος
Cos, λάθος θρεντ διαβάζεις, πάρτ΄το απ'την αρχή.Μάλλον δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα να παραθέσεις
θα πιω και εγώ μια γιατί συγκινήθηκα που μαθαίνω καινούργια πράγματα εδώ για όργανα σαν το montage, συνειδητοποίησα σήμερα πως είμαι πολύ πίσω, δεν έχω τις γνώσεις να τα εκμεταλλευτώ, είναι δύσκολα πολύ.Τώρα με άγχωσες ρε γμτ, και άνοιξα μπύρα.
Γιατί αποκλείεται? Σου φαίνομαι για 20χρονος?? Είπαμε, έχω καβατζώσει τον μισό αιώνα+, με βινύλια και κασσέτες μεγάλωσα.Από μαγνητόφωνο; Αποκλείεται.
Σου είπα, κανέναν δεν πείθεις.Cos, λάθος θρεντ διαβάζεις, πάρτ΄το απ'την αρχή.
Το ότι είσαι άσχετος γύρω από τα Yamaha synths είναι πασιφανές. Δεν είναι κακό, κακό είναι να μην ακούς κάποιους που αποδεδειγμένα ξέρουν και να το παίζεις expert. Δεν είσαι, πίστεψε με, όχι τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα.
Όχι, αλλά την περίοδο που ήσουν 20χρονος (και υποθέτωντας πως ασχολιόσουν τότε με ηχογραφήσεις), μαγνητόφωνα επιβίωναν μόνο μέσα σε επαγγελματικά στούντιο ηχογραφήσεων και στα σπίτια κάποιων μερακλήδων που τους άρεσε να ακούνε "ταινία" αντί για βινύλιο.Σου φαίνομαι για 20χρονος?
Χέστηκα ρε Cos. Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω απ΄το να προσπαθώ να πείσω έναν κολλημένο.Σου είπα, κανέναν δεν πείθεις
Κασετόφωνο ρε troley, boombox, πως τα έλεγαν τότε? Δεν είναι τόσο παλια, είχαν βγει και με CD player τότε κάπου στα 90s νομίζω. Τεσπα, άλλες εποχες.ΟΚ, όμως, αφού το λες... μαγνητόφωνον.
Γιατί να με πείσεις?Χέστηκα ρε Cos. Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω απ΄το να προσπαθώ να πείσω έναν κολλημένο.
Δεν φαντάζομαι να παρεξηγήθηκες. Είναι γνωστό ότι είσαι κάπως μεγαλύτερός μας ηλικιακά και λάτρης του αναλογικού σύμπαντος. Ουδέν μεμπτόν.Ενω εγω ε?
Λατρης του καθε παλαιου που λειτουργει ακομα.Δεν φαντάζομαι να παρεξηγήθηκες. Είναι γνωστό ότι είσαι κάπως μεγαλύτερός μας ηλικιακά και λάτρης του αναλογικού σύμπαντος. Ουδέν μεμπτόν.
Εγώ παρεξηγούμαι και όποτε το νιώθω γίνομαι τοξικός και βγάζω ΧΟΛΗΑλλα...εδω δεν παρεξηγιεται ο cos...σιγα τωρα.
Εσυ παιδι μου εισαι χονΔροπετσος...με λαμψη ομως.Εγώ παρεξηγούμαι και όποτε το νιώθω γίνομαι τοξικός και βγάζω ΧΟΛΗ
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχ?
εγώ μιας και τα τελευταία χρόνια έχεις μπει πολύ δυναμικά στα πλήκτρα και τον προγραμματισμό θέλω να μας πεις απόψης για το Montage. Εσύ τι λες?Εσυ παιδι μου εισαι χονΔροπετσος...με λαμψη ομως.
Ενας εσυ κι ο μακαριτης ο Φώσκολος