Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Εσυ παιδι μου εισαι χονΔροπετσος...με λαμψη ομως.

Ενας εσυ κι ο μακαριτης ο Φώσκολος 
εγώ μιας και τα τελευταία χρόνια  έχεις μπει πολύ δυναμικά στα πλήκτρα και τον προγραμματισμό θέλω να μας πεις απόψης για το Montage. Εσύ τι λες?

εγώ μιας και τα τελευταία χρόνια  έχεις μπει πολύ δυναμικά στα πλήκτρα και τον προγραμματισμό θέλω να μας πεις απόψης για το Montage. Εσύ τι λες?
Θα παρω ενα.

Μαλλον το 6. Δεν ξερω ακριβως τι του λειπει σε σχεση με το 8, κατι του λείπει αλλα δεν μπορω να διαθεσω τοσα.

Ημουν στη λογικη να παρω κανενα μοντ μοτιφ κλπ τα πιο παλαιά αλλα αυτο ειναι ελκυστικο.

Κι ειναι γιαμαχα...

Θα σου πω εγω cos τι εχω καταλαβει που σας παρακολουθω στα κλεφτα.

Πολυ ομορφο το κτηνωδες Μονταζ. 

Δεν ειναι για κιθαριστες. Οσο κ να μας εκπαιδευει στη συνθεση ο Μανος, ανθρωπες δε γινομαστε.

Για κανα stage piano ειμαστε κ πρησετ.

Οι παλιοτεροι απο εμας κ για χαμοντ ?

@vrasidas27, ωπα, ωπα, ΩΠΑ! Οι αλλόθρησκοι δείχνουμε ενδιαφέρον για τα πλήκτρα, ωστέ να έχουμε φίλους πληκτράδες, όχι να στάζουμε 3,5 χιλιάρικα και να καθόμαστε μετά να μελετάμε czerny και μπαχ να πάρουνε μπρος τα δάκτυλα! Μην παρασύρεσαι Βρασίδας!

Θα σου πω εγω cos τι εχω καταλαβει που σας παρακολουθω στα κλεφτα.

Πολυ ομορφο το κτηνωδες Μονταζ. 

Δεν ειναι για κιθαριστες. Οσο κ να μας εκπαιδευει στη συνθεση ο Μανος, ανθρωπες δε γινομαστε.

Για κανα stage piano ειμαστε κ πρησετ.

Οι παλιοτεροι απο εμας κ για χαμοντ ?
δεν είναι έτσι.

Για όσους κιθαρίστες θέλουν να κάνουν ενορχηστρώσεις είναι εξαιρετικό εργαλείο ιδαίτερα το μικρότερο μοντέλο, ειπώθηκε και παραπάνω και θα έχουν ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα, μάλιστα θα τους εμπνεύσει. Δεν είναι καθόλου δύσκολα στον χειρισμό και με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρετε, εξ άλλου υπάρχουν άπειρα tutorial για αρχάριους ακόμα και απο την εταιρεία.

Δεν χρειάζεται να είστε βιρτουόζοι πιανίστες ούτε μεγάλοι ταξιμιάδες για τις ανάγκες ενορχήστρωσης σε pop, rock ακόμα και trap και dance μουσική.

Το συγκεκριμένο synth θα σας δώσει τα πάντα ΕΦΑΠΑΞ  και μάλιστα είναι σίγουρο πως θα σας εμπνέυσει.

Δεν χρειάζεται να είστε βιρτουόζοι πιανίστες ούτε μεγάλοι ταξιμιάδες για τις ανάγκες ενορχήστρωσης σε pop, rock ακόμα και trap και dance μουσική.

Για μας που είμαστε wannabe βιρτουόζοι πιανίστες,  :classic_tongue: αλλά δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα είδη μουσικής, υπάρχει τίποτα που να μην χρειάζεται να έχουμε σπουδάσει αστροφυσική?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να σου πω εγώ που ξέρω.

Για ποια ταινία θέλεις να μιλήσω?

Όλες πάντως έχουνε καλό μοντάζ.
γι αυτή την ταινία  να μου μιλήσεις.

Πείτε μου να χαρώ πληκτράδες πως και εσείς όταν το είδατε στο σινεμά παθιαστήκατε όπως εγώ.

Πείτε πως την έχετε δει ξανά και ξανά άπειρες φορές τη σκηνή. Μόνο εγώ είμαι? ?

Έχω δει αυτή τη σκηνή χιλιάδες φορές, την έβλεπα με τους κολλητούς μου  πιτσιρικάς και τους έλεγα μια μέρα θα γίνω σαν αυτόν.

ρε παιδιά, πραγματικα είναι user friendly τα όργανα και τα preset τους είναι ανεξάντλητα για την κλασσική χρήση. ενορχήστρωσης για όλα τα είδη. Καλή η εμβάθυνση για την πώρωση ιδιαίτερα για πληκτρομπλιμπλικάδες, αλλά δεν θα πρέπει να είναι αποτρεπτική. Τα όργανα αυτά είναι φιλικά για τον νέο χρήστη, ιδιαίτερα στις μέρες μας.

δεν είναι έτσι.

Για όσους κιθαρίστες θέλουν να κάνουν ενορχηστρώσεις είναι εξαιρετικό εργαλείο ιδαίτερα το μικρότερο μοντέλο, ειπώθηκε και παραπάνω και θα έχουν ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα, μάλιστα θα τους εμπνεύσει. Δεν είναι καθόλου δύσκολα στον χειρισμό και με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρετε, εξ άλλου υπάρχουν άπειρα tutorial για αρχάριους ακόμα και απο την εταιρεία.

Το συγκεκριμένο synth θα σας δώσει τα πάντα ΕΦΑΠΑΞ  και μάλιστα είναι σίγουρο πως θα σας εμπνέυσει.
Είναι φοβερό εργαλείο.

Για αυτό είναι σίγουρος.

Αν κ το όλο κλίμα του ποστ ήταν περισσότερο για να ελαφρύνω το κλίμα, παρά...για να βγάζουν νόημα τα όσα λέω .

Παρ'ολα αυτά αν δεν έχεις ιδέα από σύνθεση το θεωρώ ιεροσυλία το να πάρεις ένα μηχάνημα με τέτοιες δυνατότητες (εννοώ αν δεν παίζεις κιόλας για να μάθεις). Σίγουρα σε στούντιο περιβάλλον κ για ενορχηστρώσεις που λες είναι όντως εφ άπαξ. 

Για μας που είμαστε wannabe βιρτουόζοι πιανίστες,  :classic_tongue: αλλά δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα είδη μουσικής, υπάρχει τίποτα που να μην χρειάζεται να έχουμε σπουδάσει αστροφυσική?
Υπάρχει. Ένα καλό μεταχειρισμένο nord (ή οποιοδήποτε καλο stage piano) ?

Κ μελέτη Σοπέν αφιερωμένη στον Αλή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Διαλέγεις κατηγορία οργάνων ή ήχων κλπ που είναι και σωστά δομημένα όλα αυτά και κατανοητά σε όλα αυτά τα όργανα πλέον, ευανάγνωστα και δεν χορταίνεις. Μετά να αποθηκεύετε λίγο και μερικά τέτοια που δεν είναι καθόλου δύσκολα.

Το δε συγκεκριμένο και αυτή και η προηγούμενη γενιά έχει υλικό για τα τωρινά δημοφιλή είδη μουσικής και το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και σε εμένα τον ΘΕΟ ΤωΝ  ΣΥΝΘΣ? , αυτό θα διάλεγα φέτος.

Αυτό το γεγονός θα προσελκύσει και τους επαγγελματίες, και τους ημιεπαγγελματίες παίκτες και producers.

είμαι σίγουρος γι αυτό.

Τέλος γνωρίζω από φίλους πως ακόμα και για σκυλάδικα που είναι δημοφιλή στην Ελλάδα, κλαρινα και ελαφρολαϊκά, έχει κυκλοφορήσει πολύ υλικό και το προτιμούν. Με είχαν ενημερώσει φίλοι μου πως έχουν αλλάξει τα πράγματα και σε αυτόν τον τομέα. Έτσι μου είπαν

Παρ'ολα αυτά αν δεν έχεις ιδέα από σύνθεση το θεωρώ ιεροσυλία το να πάρεις ένα μηχάνημα με τέτοιες δυνατότητες (εννοώ αν δεν παίζεις κιόλας για να μάθεις). Σίγουρα σε στούντιο περιβάλλον κ για ενορχηστρώσεις που λες είναι όντως εφ άπαξ. 
Και παλια που δεν είχα ιδέα από σύνθεση τόσα λεφτά έσκαγα αναλογικά και περισσότερα για να πάρω χειρότερα σε δυνατότητες όργανα και να κάνω πατέντες γιατί όπως πάλι ειπώθηκε δεν υπήρχε αυτή η αφθονία.

Άλλη δικαιολογία βρείτε. ?

Αν τα έχετε και θέλετε πάρτε το και θα γίνετε καλύτεροι σε όλα σίγουρα, θα σας οδηγήσουν οι ήχοι.

Έτσι λέω και εγώ στους φανταστικούς μαθητές μου όταν διδάσκω γιατί είμαι σχιζοφρενής και τέτοια φαντάζομαι.

Τους λέω μην σκέφτεστε τις τεχνολογικές δυσκολίες, μην προσπαθείτε να καταλάβετε, βγάλτε από το μυαλό σας αυτά που σας περιορίζουν και αφήστε τον ήχο και την καρδιά σας να σας οδηγήσει, μην μένετε στο comfort zone αυτών που νομίζετε πως κατέχετε καλύτερα αν θέλετε να κατακτήσετε τη μουσική σύνθεση. Τολμήστε, μόνο έτσι θα μάθετε. Τους δείχνω μετά βιβλία θεωρίας της μουσικής και μουσικής τεχνολογίας, manual και τους λέω. Τα βλέπετε αυτά? Τα διαβάσατε? Και τα σκίζω μπροστά τους και τους λέω σας τα σκίζω γιατί σας περιορίζουν. Η ουσία της σύνθεσης είναι στην τόλμη και την καρδιά, στα συναισθήματα, στη σκέψη σας. Τα άλλο όλα απλά είναι για να της δώσετε υλική υπόσταση.

- Περαστικά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Πειναμεεεεεε
αυτό μάλιστα, είναι και η δική μου.

Πέραν από την πλάκα το όργανο είναι must, έχει γίνει ΣΑΛΟΣ παντού με το καινούργιο Μ

Πιο πολύ από ότι είχε γίνει με το πρώτο.

Trending...

Νέα θέματα

Back