Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Θα το κάνει, μην τον πιέζετε.

Ξέρει.

Κατέχει.

Συμβουλεύει.

Δεν μένει στις λέξεις ούτε στα emoticons.

Α ρε Σιαχάμη μας άφησες..που σαι ρε μορφαρα..
και εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός ρε συ.

Γιατί άλλος σε 10 λεπτά δεν πρόκειται να το κάνει.

Είναι και ένας άλλος φίλος ο Χατζόπουλος που μπορεί να το κάνει σε 8 και μάλλον μας τρώει και τους δύο, είναι δυνατός και στα πλήκτρα και σε όλα τα άλλα όργανα.

Τώρα που το σκέφτομαι του έβαλα πάρα πολύ δύσκολο.

Άσε να δουμε τι θα κάνει  και άμα είναι θα του φτιάξω ένα πιο εύκολο επιτόπου με ένα ήχο του Montage καμπανάκι FM να δουμε αν θα κάνει κάτι αντίστοιχο εκεί.

και εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός ρε συ.

Γιατί άλλος σε 10 λεπτά δεν πρόκειται να το κάνει.

Είναι και ένας άλλος φίλος ο Χατζόπουλος που μπορεί να το κάνει σε 8 και μάλλον μας τρώει και τους δύο, είναι δυνατός και στα πλήκτρα και σε όλα τα άλλα όργανα.

Τώρα που το σκέφτομαι του έβαλα πάρα πολύ δύσκολο.

Άσε να δουμε τι θα κάνει  και άμα είναι θα του φτιάξω ένα πιο εύκολο επιτόπου με ένα ήχο του Montage καμπανάκι FM να δουμε αν θα κάνει κάτι αντίστοιχο εκεί.
Κως, εχω λιωωωσει στα γελια ομως, ΚΑΙ ΦΤΕΣ ΕΣΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!

εγω το μονο Χατζοπουλο που ξερω, ειναι το ΝΝΝικολα Τον Χατζοπουλο αλλα μαλλον δε λες αυτον!!!!!

Ταυτόχρονα γίνονται όλα, ΝΟΙΖ/debate/φαΐ/μουσική/surfing κτλ.

Το pc μου είναι multitimbral.
Την οθόνη την πήρες?

Δείξε μας την οθόνη.

Θέλω να δω πως είναι αυτό τουλάχιστο, ένα τέτοιο θεϊκό monitor θα πάρω και εγώ κάποια στιγμή. Μόλις ξεμπλέξω με κάποια έξοδα. Αν και είχα υποσχεθεί να μην ξανακάνω αναβάθμιση για παιχνίδια ποτέ ξανά, γιατί μεγάλωσα, να δώσω ένα τέλος και να βγαίνω πιο έξω να χαρώ τη ζωή που μου τρώνε. 🤣

Έχει χιλιάδες single player παλιά που δεν άσχολήθηκα να παίξω και θα τρέχουν και μια χαρά σε αυτό το σύστημα. Θα σταματήσω τις αναβαθμίσεις. όχι άλλες αναβαθμίσεις.

Μόνο μουσικά. Αλλά μια τέτοια οθονίτσα και να βάλω αυτή που εχω για δεύτερο.

Να μην έχω και εγώ δηλαδής. 🙄😰

Έστω μια φθηνότερη τέτοιο στυλ.😪

Βρίσκεται ακόμα στο κουτί της, το οποίο βρίσκεται κάτω από το κουτί του Montage.
Μόλις τη βάλεις θέλω ρεπορτάζ. Άνοιξε θέμα.  Θέλω να τη δω.

Την είχες αναφέρει με link.

Θέλω να δω σε πραγματικό δωμάτιο, όχι review απο ίντερνετ, δείξε τίποτα μόλις τη στήσεις.
Πάρ'την και στο κουτί της. Το κουτί δεν έχει ανοιχτεί καν, σφραγισμένο είναι ακόμα. Το ίδιο και η κονσόλα, στο σφραγισμένο κουτί της κι αυτή στα αριστερά της φωτό. Το Montage πάνω από το κουτί του σκεπασμένο με το πλαστικό κάλυμμα του. 

image.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back