...είπε ο άνθρωπος που μέσα σε 50 χρόνια ζωής έχει αγοράσει τρία
(3) synths, με το τελευταίο να κλείνει 20ετία.
Κατά τα άλλα, "αναλύει"
(στον ύπνο του) το Montage M.
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Ακόμα δεν έχει καταλάβει πως δουλεύει η μία απο τις τρεις sound engines
(ενα ολόκληρο χρόνο τα γραφω αλλά χαμπάρι ο "expert"), οι "αναλύσεις" και οι συγκρίσεις τον μάραναν.
Κωστάκη, νοίκιασε το Περοκέ, θα σκιστείς στο χρήμα!
Και τα έχω εξαντλήσει όμως
Τι μου λες τωρα.
Το Montage το εξάντλησα σε 2 μέρες, τόσο "δύσκολο" και "ακατανόητο"είναι.
Αχχχχ.................
Πας να κρυφτείς στην FM τωρα.
400 synth να αγοράσεις εγώ πιστεύω πως πρέπει να καταφέρεις να μάθεις έστω ένα καλα και κυρίως να το καταλάβεις καλά.
Για workstation δεν το συζητάμε. Κατά τη γνώμη μου σου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.
Ο μουσικός δε μετράει από την ποσότητα του εξοπλισμού που αλλάζει ούτε το πόσο όμορφα τα στήνει.
Μετράει από το πως τα δουλεύει και τα εκμεταλλεύεται γι αυτό και δεν τα αλλάζει.
Εσύ προσωπικά γιατί τα αλλάζεις, δεν μπορώ και εγώ αλλά πιστεύω και οι άλλοι συμμετέχοντες στη συζήτηση να καταλάβουμε.
Αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι πως αν πάρουμε τα ίδια μπροστά μας και κάνουμε ένα βίντεο, εγώ θα τα δουλεύω σαν να τα έχω χρόνια και εσύ πολύ φοβάμαι πως δε θα τα δουλέψεις καθόλου.
Θα πατάς μια νότα και θα ακους τους arpeggiator να παίζουν, θα γυρνάς και δυο κουμπιά αλλά δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό το έκανε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου.
Τα άλλα να δούμε πότε θα καταφέρεις να κάνεις.
Να σου βάλω μια εργασία.
Γράψε ένα κομμάτι σαν αυτό
Και μετά έλα να συζητήσεις.
Θα σου δώσω καποια tip.
Μην προσπαθήσεις να φτιάξεις ήχους από το Montage ή τα άλλα τα καινούργια που πήρες ( λέμε τώρα γιατί δεν έχεις ξεκάθαρα την ικανότητα να φτιάχνεις ήχους, αυτοί είναι όλοι δικοί μου στην πλειοψηφία, τους έχω φτιάξει εγώ)
Δεν φτιάχνονται με κανένα απο αυτά που έχεις.
Μόνο με V-Synth και κάποιοι από αυτούς με κάποια συγκεκριμένα VST.
Αν γράψεις κύριε guru της μουσικής τεχνολογίας που δε σέβεσαι τους άλλους καθόλου και επιδεικνύεις την ημιμάθεια εως αμάθειά σου έστω το μισό από αυτό με αντίστοιχους ήχους από την πλούσια παλέτα που αγόρασες, εγώ αποχωρώ απο το forum.
Περιμένω, η πρόσκληση είναι ανοιχτή.
Εγώ πιστεύω πως μέχρι τότε θα έχω ολοκληρώσει τα 60 εξαιρετικότατα κομμάτια στο όργανο που έχεις και δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς και δεν το κατέχεις.
end of transmission και από εμένα προς το παρόν.
εύκολο κομμάτι είναι, σου βάζω έναν εύκολο οδηγό.
Ο Σιαχάμης αυτό το κομμάτι που έγραψα, το ακουεί, το παίζει και το γράφει σε 10 λεπτά με το αυτί και θα μιμηθεί στο 80% τους ήχους, γιατί δεν έχει το V-Synth αλλά θα το έστυβε καλύτερα από εμένα γιατί είναι πιο ενεργός και πιο ενημερωμένος - πραγματικός πληκτράς και πιανίστας.
Ξέρει να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία του.
Είναι πληκτράς και συνθέτης.
Το ίδιο και κάποιοι άλλοι εδώ που δεν είναι τόσο ενεργοί.
Μην κοροϊδεύεις λοιπόν.
Να ακούς και λίγο να σέβεσαι.
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Γιατί ούτε για το ΠΕΡΟΚΕ δεν κάνεις.
Δεν θα είναι αστείο αυτό που θα δουν αν παίζεις.
θα είναι θλιβερό, τουλάχιστο δυσανάλογο με την ξιπασμένη, φαντασμένη αμετροεπή, ανούσια και αταίριαστη σπεκολογία και τις ατυχείς τοποθετήσεις - συγκρίσεις, νουθεσίες και άλλες εξυπνάδες και την αντιμετώπιση εμπεριστατωμένων απόψεων.