- Πόντοι
- 398
Και πάλι φίλοι είμαστε.
Καλά κρασιά.
Καλά κρασιά.
Αυτό με τρομάζει περισσότερο απ'όλα...Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω
ΣυγκερασμέναΜόνο εγώ σε καταλαβαίνω, οι άλλοι είναι άσχετοι από κιμβούρδα
Θέλω να το δω αυτό.Εσύ ξέρεις τι θες; Να ετοιμάσω ένα τζαμ μπυροποσιας σε στούντιο. Να σου στήσω ένα τρικάμερο λαιβ στο youtube, να είναι γύρω σου 10 συνάδελφο
Εκεί που κοιτάς είναι η ώρα. Δεξιά η μπαταρία και η ποιότητα δικτύου. Κάπου πιο πέρα, μετά από λίγη σιωπή και σκέψη, θα σου περάσει. Δες το. Κλαυσίγελος μετατρέπεται η φάση και έχουμε πολύ μπροστά μας.Αυτό με τρομάζει περισσότερο απ'όλα...![]()
Όλοι καταλαβαίνουμε. Μόνο εκείνος δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει και που γράφει.Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω, οι άλλοι είναι άσχετοι από κιμβούρδα
Δεν έχω κάτι να μου περάσει, είμαι απόλυτα ήρεμος, ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας & γράφοντας στο ΝΟΙΖ και περιμένοντας το debate των Συριζαίων στις 20:00. Πατατάκια/ποπ κορν/Coca Zero δίπλα, και η παράσταση αρχίζει.μετά από λίγη σιωπή και σκέψη, θα σου περάσει
τουλάχιστον έχεις coca zeroΔεν έχω κάτι να μου περάσει, είμαι απόλυτα ήρεμος, ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας & γράφοντας στο ΝΟΙΖ και περιμένοντας το debate των Συριζαίων στις 20:00. Πατατάκια/ποπ κορν/Coca Zero δίπλα, και η παράσταση αρχίζει.
Kοίτα, του τα είπες πολύ νηφάλια στα προηγούμενα post. θα τα κρατήσω και θα ήθελα να του τα επισυνάπτω όταν λέει πράγματα λάθος ή τέλος πάντων προσπαθεί να μην αφήσει άλλον να εκφράσει άποψη, ανεξαρτήτως σωστού λάθους μαζί με κάποια δικά μου, του Χναράκη και του Φοξ, ως ...... εγωπαθειακή θεραπεία. Να δοκιμάσουμε για ένα μήνα και μετά θα κάνουμε ένα συμβούλιο και αν είναι θα αλλάξουμε θεραπευτικό σχήμα.Ωραίο πάντως είναι να το έχεις και να το δείχνεις.
Νιώθεις καλά . Εσύ. Δηλαδή το εγώ.
Θα τον περάσουμε μια βολταρεν και ένα ΔΣ.Kοίτα, του τα είπες πολύ νηφάλια στα προηγούμενα post. θα τα κρατήσω και θα ήθελα να του τα επισυνάπτω όταν λέει πράγματα λάθος ή τέλος πάντων προσπαθεί να μην αφήσει άλλον να εκφράσει άποψη, ανεξαρτήτως σωστού λάθους μαζί με κάποια δικά μου, του Χναράκη και του Φοξ, ως ...... εγωπαθειακή θεραπεία. Να δοκιμάσουμε για ένα μήνα και μετά θα κάνουμε ένα συμβούλιο και αν είναι θα αλλάξουμε θεραπευτικό σχήμα.![]()
Το Montage θα έχει συνέχεια σαν thread, τώρα που κατεχω και το VST. Να δουμε μηπως στα επόμενα updates προσθέσουν κάποια πράγματα που θα έπρεπε να υπάρχουν από την αρχή για να ορίσω και περισσότερες παραμέτρους στο controler. τώρα δεν γράφει όπως σου είπα το automation αν πειράζεις τα values με το ποντίκι στο Daw. Θέλω να δω αν το γράφει στο πραγματικό όργανο γιατί άμα δεν το γράφει και είναι σαν τους arpeggiators η φάση. Αλλά δε θα ισχύει με τίποτα αυτό, θα τα γράφει κανονικά.Άντε και στα 45.000 ποστ του χρόνου.
Σκίσε τους όλους.
Πέρνα τους.
Μπαλαλαικες, μπασα, γκάιντες, λατέρνες, σε όλα μέσα. Μην αφήσεις κιλομπάιτ.
Δίδαξε.
...είπε ο άνθρωπος που μέσα σε 50 χρόνια ζωής έχει αγοράσει τρία (3) synths, με το τελευταίο να κλείνει 20ετία.δεν έχει το γνωστικό και γνωσιακό επίπεδο...
Αμπσολιμόν σερί αμί, εξάλλου είναι γνωστό πως παίζω καυλύτερα κι απ τον Πατατανατσίου, ο Ζαν Μισέλ με κοντράρει λιγάκι στα οστινάταΜη σου πω αν και μπορεί να ακουστεί κάπως, μπορεί και υπερβολικό, πως εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτεις καλύτερα και να βγάλεις και καλύτερο αποτέλεσμα.![]()
Και τα έχω εξαντλήσει όμως...είπε ο άνθρωπος που μέσα σε 50 χρόνια ζωής έχει αγοράσει τρία (3) synths, με το τελευταίο να κλείνει 20ετία.
Κατά τα άλλα, "αναλύει" (στον ύπνο του) το Montage M.Ακόμα δεν έχει καταλάβει πως δουλεύει η μία απο τις τρεις sound engines (ενα ολόκληρο χρόνο τα γραφω αλλά χαμπάρι ο "expert"), οι "αναλύσεις" και οι συγκρίσεις τον μάραναν.
Κωστάκη, νοίκιασε το Περοκέ, θα σκιστείς στο χρήμα!![]()
Εγώ στο επιτρέπω και περιμένω την άσκηση που σου έβαλα.Προβολή συνημμένου 48953
Kαλό το γέλιο που βγάζουν αυτά που γράφεις (με απίστευτο θράσος είναι η αλήθεια), αλλά το γέλιο που βγάζει το παρακάτω debate είναι κλάσεις ανώτερο.
Μου επιτρέπεις να το παρακολουθήσω, έτσι? Ευχαριστώ.
Προβολή συνημμένου 48954