- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Βαρειές κουβέντες Χελιδόνη μου, πολύ βαρειές.κατάντησαν
Αμφιβάλλω αν υπάρχει εταιρεία που δε θα ήθελε να "καταντήσει" σαν την Yamaha π.χ.
Βαρειές κουβέντες Χελιδόνη μου, πολύ βαρειές.κατάντησαν
Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έγραφα ότι πρέπει να συνοδεύεται από κάποιο έργο, τέτοια στάση. Με αυτά που γράφει ο Χελιδόνης, κανονικά θα έπρεπε να πατήσουμε play σε κάποιο κομμάτι του και να μας φύγουν τα ζιγκλερ από την καινοτομία. (σ.σ. δεν ξέρω αν συμβαίνει, και δεν εξετάζουμε αυτό τώρα).Η ακομα ακομα τη χρειαζεσαι;
δικό του είναι, μια χαρά είναι το studio, έχω πάει και το έχω δει κιόλας.Εγώ τώρα θέλω να ανοίξει ένα άλλο thread ο waterfall, που να μας εξηγεί πώς έστησε τις πολλαπλές οθόνες στο studio του (ΑΝ είναι δικός του ο χώρος που εμφανίζεται στη φωτό του banner του). Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με 3 οθόνες και δεν το έχω ξανακάνει και χρειάζομαι οδηγίες προς ναυτιλομένους.
Ναι, δικός μου είναι ο χώρος, από εκεί σου γράφω τώρα. Χρησιμοποιώ 3-sceen setups από το 2010, και εδώ και κάνα-δυο χρόνια 4-screen setup. Δεν χρειάζεται (πλέον) κάτι το ιδιαίτερο για να στήσεις πολλές οθόνες σε ένα pc, μια σχετικά σύγχρονη κάρτα γραφικών με τις ανάλογες εξόδους, τίποτα το extreme, και τον ίδιο τύπο οθονών.Εγώ τώρα θέλω να ανοίξει ένα άλλο thread ο waterfall, που να μας εξηγεί πώς έστησε τις πολλαπλές οθόνες στο studio του (ΑΝ είναι δικός του ο χώρος που εμφανίζεται στη φωτό του banner του). Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με 3 οθόνες και δεν το έχω ξανακάνει και χρειάζομαι οδηγίες προς ναυτιλομένους.
Πότε έγινε αυτό ωρέ Cos??δικό του είναι, μια χαρά είναι το studio, έχω πάει και το έχω δει κιόλας.
Που είχα έρθει Χαλκίδα. Δεν θυμάσαι ?Ναι, δικός μου είναι ο χώρος, από εκεί σου γράφω τώρα. Χρησιμοποιώ 3-sceen setups από το 2010, και εδώ και κάνα-δυο χρόνια 4-screen setup. Δεν χρειάζεται (πλέον) κάτι το ιδιαίτερο για να στήσεις πολλές οθόνες σε ένα pc, μια σχετικά σύγχρονη κάρτα γραφικών με τις ανάλογες εξόδους, τίποτα το extreme, και τον ίδιο τύπο οθονών.
Προβολή συνημμένου 38901
Πότε έγινε αυτό ωρέ Cos??
Μια χαρά το θυμάμαι, σε ένα live μου είχες έρθει, τον Ιούλιο του 2016, και το επόμενο βράδυ πήγαμε για ποτά σε κάποιο παραθαλάσσιο bar που είχε πάρτυ. Στο σπίτι μου με πήγες με το αμάξι, αλλά δεν μπήκες μέσα.Που είχα έρθει Χαλκίδα. Δεν θυμάσαι ?
Αλτζχάιμερ??
Στη φωτό παρακάτω εσύ στα αριστερά, εγώ "πιξελιασμένος" στη μέση και ένας φίλος δεξιά, στο τέλος του live που ήρθες να δεις το Hammond.
Προβολή συνημμένου 38903
Με ψάχνουν φίλος, οι πράκτορες της Moog....καλά ρε φίλε, πιξελιάζουμε τους τρίτους, όχι τον εαυτό μας
είναι απέναντι στο γιώτ και σε βλέπουν αν τους βλέπεις.Με ψάχνουν φίλος, οι πράκτορες της Moog....
μπηκα και τα είδα και έπαιξα κιόλας. Μετά γυρίσαμε.Μια χαρά το θυμάμαι, σε ένα live μου είχες έρθει, τον Ιούλιο του 2016, και το επόμενο βράδυ πήγαμε για ποτά σε κάποιο παραθαλάσσιο bar που είχε πάρτυ. Στο σπίτι μου με πήγες με το αμάξι, αλλά δεν μπήκες μέσα.
Στη φωτό παρακάτω εσύ στα αριστερά, εγώ "πιξελιασμένος" στη μέση και ένας φίλος δεξιά, στο τέλος του live που ήρθες να δεις το Hammond.
Προβολή συνημμένου 38903
Φυσικά. Το πως βγαίνεις είναι το ερώτημα...(αν μπείς μετά βγαίνεις?)