- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Ημισελήνιο τσουρέκι?
Επρεπε να ζείτε πισω στα 60ς οπου το made in japan ηταν συνωνυμο της φτηναδουρας
Αυτό ίσως κοστίζει σήμερα πιο πολύ από ένα Montage, λόγω vintagίλας.?
Άσε δλδ που εγώ το γουστάρω και στο επίπεδο του οτι παραπέμπει σε εργοστασιακή "μέριμνα" σκηνικό, οτι και καλά είναι heavy duty το όργανο και γιαυτό το βάλαμε..
Εδώ μερσεντες κομπρεσσορα αγοράζεις και σου μένει στο δρόμο.
Γενικά δεν αγόρασα πολλά μουσικά οργανα(πλήκτρα) στη ζωή μου. Καινούργια αγόρασα μόνο 2 από τα 5-6 που είχα. Το πιάνο το κληρονόμησα?Και στο ειχα πει βρε πειναλέοντα, πουλα την την ρημάδα όσο είναι νωρίς...να την κάνεις γεμιστά τσουρέκια να γουστάρεις...?
Μια που αρχισε να τα φτιαχνει στην Τουρκια, μια που εγιναν κλαφτα Χαραλαμπε
Εγω δεν παιζω τις διεσεις.Γενικά δεν αγόρασα πολλά μουσικά οργανα(πλήκτρα) στη ζωή μου. Καινούργια αγόρασα μόνο 2 από τα 5-6 που είχα. Το πιάνο το κληρονόμησα?
Ενα από τα καινούργια ηταν το Triton Le. Όταν μου ήρθε από το μαγαζί ήταν στα γιαπωνέζικα όλη η κούτα και είναι made in Japan το Όργανο κσι το γράφει και πάνω στο σασί το καρτελάκι και σφραγισμένο ήταν το κουτί και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη που ήταν χαλαρή μια δίεση, δεν θυμάμαι ποιο πλήκτρο τώρα. Αναγκάστηκα να το πσω πίσω και δεν μου το άλλαξαν, το επισκευασαν όμως και το δέχτηκα τότε, δεν ήθελα να ασχοληθώ γιατί ήταν κσι γνωστός το μαγαζί και μου έκανε καλή τιμή το 2003 τότε και δεν μπορούσα να τσακωθω και να αρχίσω να τον χτυπάω ? δεν ήθελα να χαλάσει η σχέση μας αφού δεν το άλλαζε όλο και είπα δεν πειράζει ?
Αμα σου κάτσει......
σα να πάρω σκάνια για να πηγαίνω σουπερμαρκετ.
Επρεπε να ζείτε πισω στα 60ς οπου το made in japan ηταν συνωνυμο της φτηναδουρας
Πήρα εχθές ένα μπουκάλι ουίσκι dewar's και ένα bacardi
Μονο τα άσπρα
Καλα που δεν θα παρω μονταζ τελικαΠροβολή συνημμένου 39681