Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Ημισελήνιο τσουρέκι?

Passarella φίλουουουουουοοος...

Γεμιστό με τιγκα πραλινα σοκολατα, καρυδια και ότι αλλο υπαρχει σε αυτό το σύμπαν...και φυσικά τιγκα στο σιροπι...

(εχω να φάω καμια 15αρια χρόνια, αλλά ήταν θάνατος)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω θα παρω ενα τετοιο

1697795270222.jpg

Εντωμεταξυ αυτη η μαλακια με τα σιροπια, οπτικα ηταν οντως σαν κρουασαν. Μονο που γυαλιζε σαν την καραφλα του Γκουζγκουνη, αν δεν το επαιρνες χαμπαρι απο το γυαλισμα, το επαιρνες χαμπαρι απο το λιγωμα κατευθειαν.

Το made in japan ως συνωνυμο του μπας κλας το προλαβα και εγω, ως πιτσιρικοπιτσιρικι στις αρχες των 80ies. Τοσα ξεραμε τοσα λεγαμε.

Το οτι ειναι made in indonesia το montage, δε λεει απαραιτητα οτι θα εχει χαμηλη ποιοτητα. Δε λεει ομως και οτι ΔΕΝ θα εχει. Μπορει η κατασκευη να γινει οπου να ναι, το quality control ομως ειναι αυτο το τελευταιο φιλτρο που εμποδιζει το να παρουμε κατι ελαττωματικο στα χερια μας. Θα εβαζα μεν ενα στοιχηματακι υπερ της yamaha για το montage m, αλλα να ειμαι early adopter και να το παρω αμεσα δεν το εκανα με ΤΙΠΟΤΑ.

Απο το top of the line εχεις αλλες απαιτησεις σε σχεση με το προσιτο. Πιστευω οτι τελικα το montage θα ειναι επιτυχημενο, αλλα αυτο θα φανει, υπομονη.

Πάντως αυτό με το ανεμιστηράκι μή σας φοβίζει. Τα ίδια έλεγαν και για τον ανεμιστήρα του DeepMind και τελικά ούτε θορυβώδες ήταν ούτε τίποτα. Να'χαμε να λέγαμε είναι η φάση. Άσε δλδ που εγώ το γουστάρω και στο επίπεδο του οτι παραπέμπει σε εργοστασιακή "μέριμνα" σκηνικό, οτι και καλά είναι heavy duty το όργανο και γιαυτό το βάλαμε..

Άσε δλδ που εγώ το γουστάρω και στο επίπεδο του οτι παραπέμπει σε εργοστασιακή "μέριμνα" σκηνικό, οτι και καλά είναι heavy duty το όργανο και γιαυτό το βάλαμε..

Έγκυρη άποψη... θα επιλέξω το επόμενο συνθ με γνώμονα το μέγεθος του ανεμιστήρα.

Banner_HeavyDuty04.jpg

Εδώ μερσεντες κομπρεσσορα αγοράζεις και σου μένει στο δρόμο. Αν το γράφει να σου πέσει ελαττωματικό η κοπανημενο στη μεταφορά..........  

Μην έχει κοριούς μέσα να λέτε και τους φέρετε σπίτι ?αλλιώς το που φτιάχτηκε. Μην το ανοίξετε και έχουν βάλει καμία αμπούλα με αέριο Σαριν οι τρομοκράτες ή εχουν επάλειψει με υπέρ-τοξικό δηλητήριο τα πλήκτρα και το βάλετε να παίξετε και γίνετε μπλε και βγάλετε αφριζοντας τα έντερά σας. 

Η μην το παίρνετε από το μαγαζί στις Βρυξέλες και περνάει ο άλλος με το ΑΚ 47 και φωνάζει για το Θεό και σας γεμίσει κουμποτρυπες. 

Και για εμένα η χώρα κατασκευής δεν φοβίζει. Αλλα είναι τα θέματά μου ? 

Και όντως όσο περιμένουμε στα καινούργια τόσο καλύτερο για να τα τσιμπήσουμε σε καμία προσφορούλα. Πήρα εχθές ένα μπουκάλι ουίσκι dewar's  και ένα bacardi Προσφορά σε τιμές 2018?Έκλαιγα από τη χαρά μου, γλύτωσα τουλάχιστο 6 ευρώ, θα πιω έναν καφέ απ έξω σήμερα στο σπίτι να γιορτάσω 

Εδώ μερσεντες κομπρεσσορα αγοράζεις και σου μένει στο δρόμο.

Και στο ειχα πει βρε πειναλέοντα, πουλα την την ρημάδα όσο είναι νωρίς...να την κάνεις γεμιστά τσουρέκια να γουστάρεις...?

Παντως μια που ειπαμε για το made in japan, να πουμε και το αλλο.

Η Volkswagen, οσο εφτιαχνε τα αμαξια στη Γερμανια, τα αμαξια ηταν ΣΦΟΔΡΑ, ουτε χαλαγαν ουτε τιποτα.

Μια που αρχισε να τα φτιαχνει στην Τουρκια, μια που εγιναν κλαφτα Χαραλαμπε.

Δεν ειναι μονο θεμα χωρας, ειναι ενδειξη οτι θελεις να κοψεις το κοστος. Με οτι αυτο (ενδεχομενως ) να συνεπαγεται.

Και στο ειχα πει βρε πειναλέοντα, πουλα την την ρημάδα όσο είναι νωρίς...να την κάνεις γεμιστά τσουρέκια να γουστάρεις...?
Γενικά δεν αγόρασα πολλά μουσικά οργανα(πλήκτρα) στη ζωή μου. Καινούργια αγόρασα μόνο 2 από τα 5-6 που είχα. Το πιάνο το κληρονόμησα?  

Ενα από τα καινούργια ηταν το Triton Le. Όταν μου ήρθε από το μαγαζί ήταν στα γιαπωνέζικα όλη η κούτα και είναι made in Japan το Όργανο κσι το γράφει και πάνω στο σασί το καρτελάκι και σφραγισμένο ήταν το κουτί και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη που ήταν χαλαρή μια δίεση, δεν θυμάμαι ποιο πλήκτρο τώρα. Αναγκάστηκα να το πσω πίσω και δεν μου το άλλαξαν, το επισκευασαν όμως και το δέχτηκα τότε, δεν ήθελα να ασχοληθώ γιατί ήταν κσι γνωστός το μαγαζί και μου έκανε καλή τιμή το 2003 τότε και δεν μπορούσα να τσακωθω και να αρχίσω να τον χτυπάω ? δεν ήθελα να χαλάσει η σχέση μας αφού δεν το άλλαζε όλο και είπα δεν πειράζει ?

Αμα σου κάτσει...... 

Μια που αρχισε να τα φτιαχνει στην Τουρκια, μια που εγιναν κλαφτα Χαραλαμπε

Το ξέρετε ότι είχε γίνει (πριν χρόνια) μία απόπειρα να φτιάχνονται Opel Astra στην Ελλάδα;

Θεωρητικά, όλοι οι κρίκοι μίας αλυσίδας Franchise, παράγουν το ίδιο προϊόν, αλλά στην πράξη δε συμβαίνει, διότι όσο και αν δεν το θέλει, όσο και αν του έχουν επιβληθεί κανόνες και διαδικασίες ελέγχου, όσο και αν τον απειλείς με απόλυση, ο εργαζόμενος που δεν καταλαβαίνει ή συχαίνεται την εργασία του, θα τα κάνει όλα σκατά, θα μπολιάσει το αποτέλεσμα με τον χαρακτήρα του. Μία μη-σωστά σφιγμένη βίδα και τον παίρνεις τον ανεμιστήρα στα χέρια μετά από μερικούς μήνες. Και μετά ψάχνουν και δεν βρίσκουν την αιτία ούτε στα specs του ανεμιστήρα, ούτε στα specs της βίδας, ούτε στην πυκνότητα της ατμόσφαιρας, ούτε στα ποσοστά υγρασίας, ούτε πουθενά.

Γενικά δεν αγόρασα πολλά μουσικά οργανα(πλήκτρα) στη ζωή μου. Καινούργια αγόρασα μόνο 2 από τα 5-6 που είχα. Το πιάνο το κληρονόμησα?  

Ενα από τα καινούργια ηταν το Triton Le. Όταν μου ήρθε από το μαγαζί ήταν στα γιαπωνέζικα όλη η κούτα και είναι made in Japan το Όργανο κσι το γράφει και πάνω στο σασί το καρτελάκι και σφραγισμένο ήταν το κουτί και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη που ήταν χαλαρή μια δίεση, δεν θυμάμαι ποιο πλήκτρο τώρα. Αναγκάστηκα να το πσω πίσω και δεν μου το άλλαξαν, το επισκευασαν όμως και το δέχτηκα τότε, δεν ήθελα να ασχοληθώ γιατί ήταν κσι γνωστός το μαγαζί και μου έκανε καλή τιμή το 2003 τότε και δεν μπορούσα να τσακωθω και να αρχίσω να τον χτυπάω ? δεν ήθελα να χαλάσει η σχέση μας αφού δεν το άλλαζε όλο και είπα δεν πειράζει ?

Αμα σου κάτσει...... 
Εγω δεν παιζω τις διεσεις.

Μονο τα άσπρα 

σα να πάρω σκάνια για να πηγαίνω σουπερμαρκετ.

40 Μπαλέτες μπύρες θα πάρεις?

Επρεπε να ζείτε πισω στα 60ς οπου το made in japan ηταν συνωνυμο της φτηναδουρας

Από που νομίζετε ότι βγήκε το "τζάμπα"?

Πήρα εχθές ένα μπουκάλι ουίσκι dewar's  και ένα bacardi

Για να μην λες ΔΙΨΑΩΩΩ?

Μονο τα άσπρα 

Όλα τα άσπρα με κοκακόλα και έχεις ένα Long Island μούρλια.

Καλα που δεν θα παρω μονταζ τελικαΠροβολή συνημμένου 39681

Πρέπει πραγματικά να ρωτήσω.... "τι στον γιούτσο είναι αυτό το πράγμα";

Γιατί λέει Κουαρτέτο ενώ είναι Τρεις;

Τον φάγανε τον Τέταρτο;

Το όν στη μέση, τι είναι;

Καλά, το "θα έπρεπε να έχουμε σταυρωθεί" μάλλον αναφέρεται στην πεποίθηση ότι "θα έπρεπε να έχουμε σταυρωθεί αντ' Αυτού - τού Κυρίου".... αλλά τα κοστούμια γραφείου κηδειών τι ρόλο παίζουν;

Trending...

Νέα θέματα

Back