Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Το μοντάζ δε θα πάθει σρινκφλέισον;

Φίλε μου Αλή, δεν είναι τωρινό φαινόμενο αυτό.

Είναι κάποια χρόνια τώρα.

Όταν ήμανε μικρός, πάγαινες σε ταβερνείο, παράγγελνες μακαρονάδα, και σου ερχόταν αυτό.

Makaronia-Kima_201028_0229.jpg

Τώρα, παγαίνεις σε κατάστημα εστίασης, παραγγέλνεις μακαρονάδα, και σου έρχεται αυτό ...

%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-bigoli-estiatoriko-gkourme-piato-stin-oikogeneia-mas-apo-genia-se-genia.jpg

Και πας μετά στο σπίτι, και πλακώνεις τα γαριδάκια μπας και χορτάσεις ασούμε.

Η τιμη ομως στο θεουλη η ατιμη κυριε Καρετα Καρετα μου. ?

Τα δικα μας δικα μας, και τα δικα σας δικα μας φαση.
Ναι, με ειδοποιούν από το κοντρόλ πως έχουμε συνδεθεί με το εργοστάσιο της Yamaha Music Manufacturing στην Ινδονησία, ο κύριος Καρέτα θέλει να μας μιλήσει. Καλησπέρα σας κύριε Καρέτα. 

- Κύριε ΕυαγγελάτΟ, είμαι εδώ μαζί με τους εργάτες και σας καλησπερίζουμε, ΧΑΤΖΙΜΑΝΙΜΑΣ!

- Γιατί κύριε Καρέτα ενώ έχετε εκεί φθηνά εργατικά χέρια και θα φτιάχνετε MONTAGE τις τιμές τις κρατάτε στα ύψη

- Εμείς κύριε ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ τους έχουμε εδώ στα όπα όπα, τους πληρώνουμε καλά, δουλεύουν λίγο........... Να, ελάτε εδώ ρε εσείς οι δύο! Πείτε ρε! Δεν περνάτε καλά εδώ? Μιλήστε ρε, μην φοβάστε........ Σας παιδιά μας τους έχουμε.......................

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα?

Πολύ αργάει πάντως το εργαλείο να εμφανιστεί στα καταστήματα. Τι να έχει γίνει;

Ο Waterfall-K τέλειωσε με αυτό το θρεντ, ό,τι ήταν να πει για το νέο Montage το είπε. 
❤️

Πες κι άλλα.

Δεν ξαναμιλάω εγώ. ?

Αύριο θα ανοίξω thread για το modx+

Βρήκα ένα βιντεάκι ωραίο και με αφορμή αυτό θα πω απόψης.

Τι να το κάνουμε εμείς; σα να πάρω σκάνια για να πηγαίνω σουπερμαρκετ. Την τιμή έβαλα, και τη διαθεσιμότητα, που ήταν ας πούμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Άρα πλέον, θα μπορείτε σιγά-σιγά να βρείτε το προηγούμενο και τα MODX στις αγγελίες μας..

Τι τιμές είναι αυτές ρε π@$%#η μου...Τίποτα δεν έχουν φέρει ακόμα, "Kατόπιν παραγγελίας" γράφουν.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η τελικές τιμές θα κατέβουν κι άλλο, το Μ6 πχ το βλέπω να κάθεται κάπου στα €3,5Κ, όπως έγινε και με το πρώτο Montage.

Ο Νάκας btw από πότε πουλάει και Roland synths?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω ένα φίλο χειρούργο ορθοπαιδικό (έτσι είναι η σωστή ορθογραφία λέει ?) που παίζει μουσική, είμαστε φίλοι από μικροί και μου λέει ωραίο είναι, θα το πσρω να ξεφύγω λίγο, μια εγχείριση είναι, ένα φακελάκι ? Χαχαχαχα Του είπα έχει και πιο μικρό στα 1400 και μου λέει όχι, το μεγάλο θα πσρω, σιγα τα λεφτά ?

Δεν πεινάμε όλοι ???

Έχω ένα φίλο χειρούργο ορθοπαιδικό (έτσι είναι η σωστή ορθογραφία λέει...
Έτσι είναι όντως. Το "χειρούργος" είναι λάθος, κανονικά "χειρουργός" γράφεται.

Έτσι είναι όντως. Το "χειρούργος" είναι λάθος, κανονικά "χειρουργός" γράφεται.
Εξαρτάται το γιατρό.

Γιατί ναι μεν χειρουργός, απο το γεωργός, στιχουργός, αλλά και χειρούργος, απο το πανούργος, κακούργος.

Trending...

Νέα θέματα

Back