Αρκετά με τα clips. Let's get personal.

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Καλά, χρυσά και άγια όλα τα Daw και οι κάρτες αλλά.........

Ας πάρουμε τις μπάντες μας τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει και να κάνουμε ένα Noiz Blues - Rock happening να γουστάρουμε.

Τι λετε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάμε πάλι όπως το 2006; Τώρα ο elavd έχει και κανούρια μπάντα... :P ;)

Θα ήταν σίγουρα καλή φάση...αλλά πριν πεταχτούμε όλοι κι αρχίσουμε να λέμε "μπράβο", "μέσα", "ναι αμή" να σκεφτούμε τις μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος...

Πριν τρία χρόνια με το Noiz Live, το "μέγεθος Noiz" ήταν στην καλύτερη περίπτωση το μισό του σημερινού...κι όμως υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις, και δεν εννοώ μόνο ευχάριστες.

Ένα τέτοιο event θέλει δουλειά και καθαρή, ανυστερόβουλη πρόθεση από πλευράς διοργανωτών. Ακριβώς το ίδιο όμως απαιτείται και απο πλευράς μουσικών.

Κι ό,ποιος έχει παίξει κάπου που συμμετείχαν περισσότερα των 2 γκρουπ αντιλαμβάνεται τί θέλω να πω...

Το αντιλαμβάνομαι πλήρως.

Για αυτό και το θέτω ως πρώιμη πρόταση προκειμένου να οριοθετηθεί η πρόταση και κατόπιν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το διαδικαστικό, εκ προοιμίου δύσκολο, κομμάτι του εγχειρήματος.

Εδώ για σεμινάριο είχαμε ξεκινήσει και αίμα χύθηκε.

Οι συζητήσεις μετά τις αποφάσεις των ολίγων (το τονίζω) θα παύσουν και σε όποιον αρέσει. Δημοκρατικές διαδικασίες και συναποφάσεις στο εκτελεστικό επίπεδο δεν χωρούν, that's that και σ' όποιον αρέσει.

Ας δούμε πρώτα το ενδιαφέρον και τι έκταση μπορεί να πάρει...........

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η ιδέα είναι καλή και θα ήθελα να είμαι μέσα στο κοινό σε ένα τέτοιο event (καθότι εκτός "μπαντικών" δρωμένων εδώ και αρκετό καιρό).

Όπως είπε και ο Ταυρομάχος, θέλει σωστό σχεδιασμό και δουλειά από όλες τις μεριές για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ένα τέτοιο happening, ειδικά αν υπάρξει προσέλευση ανάλογη με το τελευταίο Noiz Live και με δεδομένη την αύξηση του κόσμου του Noiz από τότε μέχρι σήμερα.

Επειδή όμως κάποια σημεία τα άφησε φλου ο Ταυρομάχος...

Earendil είπε:
Κι ό,ποιος έχει παίξει κάπου που συμμετείχαν περισσότερα των 2 γκρουπ αντιλαμβάνεται τί θέλω να πω...
Αυτό που λέει ευγενικά ο Earendil είναι ότι θα πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;)

Alchemist είπε:
.... να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;)
Σαφέστατα.

εγω δεν εχω διαθεση για να παιξω με καποια απ τις μπαντες που παιζω, αλλα εχω διαθεση να βοηθησω με οποιον τροπο μπορω και χρειαστει!

BigAlejandro είπε:
εγω δεν εχω διαθεση για να παιξω με καποια απ τις μπαντες που παιζω, αλλα εχω διαθεση να βοηθησω με οποιον τροπο μπορω και χρειαστει!
Το απόλυτα σωστό πνεύμα  :)

Alchemist είπε:
......θα πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν καπελώματα και αδικίες στον χρόνο που θα έχει ο καθένας πάνω στη σκηνή. Όχι μόνο από πλευράς διοργάνωσης αλλά και από τα ίδια τα συγκροτήματα, ΚΥΡΙΩΣ από αυτά. ;)
βαλτε ενα παιδι και δωστε του τιποτα τυροπιτες διπλα απο την main πριζα της σκηνης και οποια μπαντα υπερβει το χρονο (alarm clock) απλα θα κλεινει την πριζα. Καλο?

playloud είπε:
βαλτε ενα παιδι και δωστε του τιποτα τυροπιτες διπλα απο την main πριζα της σκηνης και οποια μπαντα υπερβει το χρονο (alarm clock) απλα θα κλεινει την πριζα. Καλο?
 ;D Χαχαχα μου εσπασες τα αλατα Τακη,καθοτι εχουμε μαζεψει πολυ τωρα τελευταια!
Παιδες ωραια ιδεα θα επανελθω εαν προχωρησει το θεμα.

playloud είπε:
Not bad at all... ;D

κ εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα του λάηβ. Θα μαι σίγουρα από κάτω!

δυστυχώς δεν είχα καταφέρει να παρεβρεθώ στο νοιζLIVE του 2006, αλλά μόνο θετικά σχόλια έχω ακούσει {ίσως από καλοπροαίρετα άτομα}

Θα θέλατε μήπως να συζητήσουμε αυτα τα προβλήματα που προέκυψαν τοτε, ώστε να μαστε σίγουροι ότι δε θα ξαναπροκύψουν ή είναι πολύ ευαίσθητα/λεπτά θέματα για να αναλυθούν σε δημόσια συζήτηση;

πάντως δεσμέυομαι να προσπαθίσω να πίσω τον blue να ανέβει έστω για μία τζιπσιΤζαζιά. Αν γραφτεί στην αφήσα, ετοιμαστήτε για υπεράριθμους

Στους θεατές θα μαι σίγουρα σε κάτι τέτοιο, αλλά συμφωνώ εάν είναι προς συζήτηση τα προβλήματα που υπήρξαν ίσως να υπάρχουν προτάσεις για την επιλυσή τους.

Εγώ με τον εαυτο μου αποτελούμε μια εξαιρετική μπάντα του ενός. Μαζί με τον μάνατζέρ μας το Νικόλα είμαστε ακαταμάχητος/ι! Επιπλέον μπορώ να πω ότι το μαγαζί που αγοράσαμε τα όργανα "Το μουσικό κουτί του Νίκου" είχε απ'όλα τα καλά, και ο Νίκος Σιδερής ήταν χρυσό παιδί.

Τη μπάντα την έχουμε βγάλει "Ο Αυνάν και ο αυτισμός ΙΙΙ"...

(Τώρα σοβαρά, δε παίζω σε μπάντα, αλλά αν προκείψει τίποτε, έδω είμαι. Μπορεί σε κάτι λίγο διαφορετικό απο blues/rock αλλά τέλος πάντων, πάντα πρόθυμος να κάνω επίδειξη!  :P)

Λοιποοοοοοοοοοοοον ;;

Βρήκα και το παιδί για το ρεύμα και την τυρόπιτα.

Άλλο ζήτημα για να προχωράμε....

Trending...

Νέα θέματα

Back