Αρκετά με τα clips. Let's get personal.

audiokostas είπε:
Με όλον το σεβασμό στις μουσικές προτιμήσεις του κάθε ενός και στις προσπάθειες του εκάστοτε γκρουπ, θα ήθελα να επισημάνω ότι η πρόταση μου ήταν για μία Blues Rock βραδιά και θα ήθελα να εμμείνω σε αυτήν.
Πάλι στην απέξω εμείς οι έντεχνοι, ποιοτικοί...

elavd είπε:
Πάντως, έχοντας υπόψιν τα group μερικών Noiz-άδων, θεωρώ ότι ο όρος Blues-Rock κάπως στενός.
+1 ειδικά αν είναι να πρόκειται για ένα noiz live.

Θα ερχόμουν ως ακροατής for sure :)

JohnyOh είπε:
Θα ήταν όμορφα πάντως αν ακούγονταν διάφορα στυλ (ροκ πάντα) μουσικής.. Στην τελική αυτό δεν είναι το θέμα? Να ακουστούν ωραίοι ήχοι..Προς τι ο ελιτισμός? ;)
α) Γιατί αυτή ήταν η πρότασή μου από την αρχή. Αν πάω στην αγορά να αγοράσω σαρδέλες γιατί αυτές θέλω, κατηγορούμαι για ελιτισμό προς τα άλλα ψάρια;

Εν τέλει αν θέλει κάποιος άλλος να αναλάβει την διοργάνωση (δεν είδα κάτι πέρα από επιφυλάξεις) μπορεί να θέσει και τους όρους του.

Εφόσον συνεχίζω να κινώ εγώ το θέμα, θα μου επιτρέψετε να εμμένω στην αρχική μου πρόταση αναξαρτήτως εάν η προσπάθεια ευοδωθεί ή αποτύχει.

β) Μην αρχίσουμε να συζητάμε τι είναι ροκ αν έχουμε πρόβλημα προσδιορισμού υποκατηγοριών αυτού. Ασε δε το κατά πόσον είναι όμορφοι ή όχι ήχοι.....

Πάντως, έχοντας υπόψιν τα group μερικών Noiz-άδων, θεωρώ ότι ο όρος Blues-Rock κάπως στενός.
Ναι, όντως. Πάμε και για δεύτερη (αν υπάρξει πρώτη  ;D) μέρα. Εκεί θα μαι. Από κάτω.  ;)

Μέχρι πόσα ντιστόρσια μπορεί να βάλει κάποιος και να θεωρείται ακόμα blues - rock;

Μπορώ να παίζω Muddy Waters με Metal Zone;

Γιατί γενικά;

kwstas79 είπε:
Μέχρι πόσα ντιστόρσια μπορεί να βάλει κάποιος και να θεωρείται ακόμα blues - rock;

Γιατί γενικά;
Μέχρι 2 TS. Στο τρίτο καίγεσαι.  ;D

elavd είπε:
Σωστός, αλλά αυτό που ήθελε (μάλλον) να πει ο "όδιοκωστας", είναι οτι μπορεί να γίνει σε στυλ φεστιβάλ 3-4 ημερών και κάθε μέρα να έχει το δικό της και παραπλήσια στύλ.

kwstas79 είπε:

Ναι.

It's been known to happen.  ;D

WilliamSats είπε:
Σωστός, αλλά αυτό που ήθελε (μάλλον) να πει ο "όδιοκωστας", είναι οτι μπορεί να γίνει σε στυλ φεστιβάλ 3-4 ημερών και κάθε μέρα να έχει το δικό της και παραπλήσια στύλ.
Αυτό έχει κάποιο νόημα, αλλά που θα βάλεις τους μεταλλάδες; Στους μπλουζ ή στους έντεχνους; Και οι πάνκηδες;

Μία αποκλειστικά μπλουζ - ροκ βραδιά ενέχει τον κίνδυνο να ακουστεί βαρετή, ειδικά σε ακροατήριο που δεν έχει και πολύ σχέση. Π.χ. και γω θα μπορούσα να προτείνω μια τρυφερή βραδιά Νορβηγικού avantgarde blackmetal, πόση επιτυχία νομίζετε ότι θα είχε;

Εκτός αν εννοείς ότι κάνω μια μπλουζ - ροκ βραδιά για νοιζάδες που ακούνε μπλουζ - ροκ.

Εκεί πάω πάσο.

kwstas79 είπε:
Μία αποκλειστικά μπλουζ - ροκ βραδιά ενέχει τον κίνδυνο να ακουστεί βαρετή, ειδικά σε ακροατήριο που δεν έχει και πολύ σχέση. Π.χ. και γω θα μπορούσα να προτείνω μια τρυφερή βραδιά Νορβηγικού avantgarde blackmetal, πόση επιτυχία νομίζετε ότι θα είχε;
Πάντως εκεί θα χωρέσουν κ μεταλλάδες...!

Αν είναι για 4 μέρες όλοι χωράνε.

1η Blues-Rock, Jazz-Rock, Country-Rock

2η Classic Rock, Hard Rock, Metal

3η Alternative, punk, underground

4η Funk, Jazz, Fussion

Παράδειγμα είναι με με φάτε αν δεν έβαλα κάτι.

Και θερμή παράκληση: Μην χρησημοποιήτε τον G@μ0*όρο "έντεχνο, έντεχνος κλπ". Δηλαδή όλοι οι άλλοι τι είναι "Άτεχνοι"?

audiokostas είπε:
Εφόσον συνεχίζω να κινώ εγώ το θέμα, θα μου επιτρέψετε να εμμένω στην αρχική μου πρόταση αναξαρτήτως εάν η προσπάθεια ευοδωθεί ή αποτύχει.
Ο Κώστας διοργανώνει το φεστιβάλ του. Άρα βάζει τους κανόνες του.

Παρακαλώ να του στείλετε .mp3 demo για να βγάλει πρόγραμμα. ;)

Και προφανώς, (αν και με αφήνει απέξω), έχει την ηθική και υλική (σε πρώτο στάδιο-γραφιστική) υποστήριξη μου, όποτε τη ζητήσει.

Να δώ τους Ulver με τον banana sensei να εκστασιάζεται και στο καπάκι Muddy Waters covers (χωρίς το metalzone) και τίποτα άλλο!!!

kwstas79 είπε:
Εκτός αν εννοείς ότι κάνω μια μπλουζ - ροκ βραδιά για νοιζάδες που ακούνε μπλουζ - ροκ.

Εκεί πάω πάσο.
Οχι.

Ξεκίνησα με μία ιδέα σχετικά με ένα live που θα απαρτίζεται από γκρουπ που έχουν τουλάχιστον ένα από τα μέλη τους εγγεγραμένο μέλος του NOIZ.

Τα γκρουπ θα παίζουν μουσική που ανήκει στο ευρύτερο ιδίωμα του Blues-Rock.

Πρώτη φορά σας τυχαίνει;

Αν γίνει, όποιος θέλει έρχεται. Αν γίνει και δεν έρθει κανεις θα είμαστε τα γκρουπ άρα ένα μίνιμουμ ακροατήριο υπάρχει. Εχω παίξει και σε άδεια μπαρ και δεν με φοβίζουν.

Αν δεν γίνει, δεν τρέχει και τίποτα.

Από την άλλη, εάν κάποιος θέλει να προσπαθήσει να διοργανώσει μια θεματική βραδιά Σπανουδάκη εκτελεσμένη με παραμορφωμένο όμποε, είναι καλοδεχούμενος.

εμενα μπαντως η ιδεα μου αρεσει πολυ και δεν βρισκω το λογο να υπαρχουν αρνητικα -ειρωνικα σχολια......οποιος ενδιαφερεται ....ευπροσδεκτος....στην τελικη την πλακα μας θα κανουμε ...ιδεες θα παρουμε απο αλλα σχηματα...και μουσικους και ποτακια θα πιουμε ολα μια χαρα.......και επειδη ειμαι και σε ηλικια γαμου οποιος εχει αδερφη -ξαδερφη-φιλη που του εχει μεινει στοκ.....εγω εδω ειμαι......ας ερθει να θαυμασει ......και μετα διαλεγει.....μην παρει και γουρουνι στο σακι. :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Ο Κώστας διοργανώνει το φεστιβάλ του. Άρα βάζει τους κανόνες του.

Παρακαλώ να του στείλετε .mp3 demo για να βγάλει πρόγραμμα. ;)

Και προφανώς, (αν και με αφήνει απέξω), έχει την ηθική και υλική (σε πρώτο στάδιο-γραφιστική) υποστήριξη μου, όποτε τη ζητήσει.
Ευχαριστώ τον Κυναίγειρο για την συμπαράσταση. Και δεν είσαι απέξω.

Το mp3 το είπε για πλάκα. Εξετάσεις δεν δίνει κανείς. Εάν νομίζετε οτι μπορείτε να σταθείτε αξιοπρεπώς σε ένα live με ανθρώπους που γνωρίζουν από μουσική ως θεατές, κοπιάστε. Πάμε να διασκεδάσουμε με την ευκαιρία που μας έδωσε μια ιντερνετική κοινότητα.

Τα τρία γκρουπ που ήδη υπάρχουν είναι από αξιοπρεπή έως καταπληκτικά για αυτό που κάνουν.

ignantios είπε:
εμενα μπαντως η ιδεα μου αρεσει πολυ και δεν βρισκω το λογο να υπαρχουν αρνητικα -ειρωνικα σχολια......οποιος ενδιαφερεται ....ευπροσδεκτος....στην τελικη την πλακα μας θα κανουμε ...ιδεες θα παρουμε απο αλλα σχηματα...και μουσικους και ποτακια θα πιουμε ολα μια χαρα.......και επειδη ειμαι και σε ηλικα γαμου οποιος εχει αδερφη -ξαδερφη-φιλη που του εχει μεινει στοκ.....εγω εδω ειμαι......ας ερθει να θαυμασει ......και μετα διλαεγει.....μην παρει και γουρουνι στο σακι. :P
Μωρέ και μένα μ' αρέσει, και τον ωδειοκώστα τον αγαπάω (πλατωνικά), απλά αυτό το "μόνο μπλουζ-ροκ" μου ακούστηκε περιοριστικό για φάση φεστιβάλ νοιζ. Αλλά θα έρθω, αν δεν μου προκύψει κάτι τρομερό.

kwstas79 είπε:
Μωρέ και μένα μ' αρέσει, και τον ωδειοκώστα τον αγαπάω (πλατωνικά), απλά αυτό το "μόνο μπλουζ-ροκ" μου ακούστηκε περιοριστικό για φάση φεστιβάλ νοιζ. Αλλά θα έρθω, αν δεν μου προκύψει κάτι τρομερό.
πολυ πιθανο και να παιξεις κιολας Λακη. θα (σου) δηλωσω συμμετοχη. ετοιμασου

kwstas79 είπε:
Τα αισθήματα, το γνωρίζεις, αμοιβαία (αν και Αριστοτελικά). Δεν θα είχα αντίρρηση κάτω από την αιγίδα του Νοιζ να γινόταν αυτό που λέτε. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο άρα το συνεχίζω ως προσωπικό quest.

Από την άλλη, αναλαμβάνοντας κάτι τέτοιο, προκαταλαμβάνω τον θεατή (που εν τέλει θα πληρώσει και το ποτό του για να με / μας δει) για το είδος που θα ακούσει άρα και να επιλέξει εάν θέλει κάτι τέτοιο.

Διαφορετικά θα μπορούσε να δημιουργηθεί και άλλος ορυμαγδός αντιρρήσεων και διαφωνιών.

Μπορεί και να φταίει το εφηβικό μου απωθυμένο του Καλλιμάρμαρου με τον κακομοίρη τον Boy George  ;)

Κάτσε να δούμε όμως........

Θεωρητικα ακουγεται ωραιοτατο. Αν τελικα οργανωθει κατι τετοιο σε περιοδο

γιορτων ή διακοπων που μπορω να κατεβω Αθηνα και χρειαζεστε κουβαλημα

ή στησιμο ειμαι μεσα ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back