- Πόντοι
- 1,208
Μπααααα. Εκεί στο φακελάκι της καλά κάθεται. Δεν είναι για εξόδους και λάιβ.θα φέρει και την Κίλα μαζί.
(Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα)Χμμμ
Μπααααα. Εκεί στο φακελάκι της καλά κάθεται. Δεν είναι για εξόδους και λάιβ.θα φέρει και την Κίλα μαζί.
(Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα)Χμμμ
11 κομμάτια για τενόρο - 3 για βαρύτονο.... ΑΠΟΧΩΡΩΕδώ μερικά γνωστά κομματάκια που σίγουρα θα ξέρουν πολλοί και μπορούμε να τα σιγοτραγουδήσουμε όπως παίζουμε:
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
AC/DC - Highway to Hell
AC/DC - Back in Black
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
Deep Purple - Smoke On The Water
Black Sabbath - Paranoid
Scorpions - Rock You Like a Hurricane
Metallica - Enter Sandman
Doors - Roadhouse Blues
Doors - Love Me Two Times
ZZ Top - La Grunge
Toto - Hold The Line
The Doobie Brothers - Long Train Runnin'
Aerosmith - Dream On
Bad Company - Ready For Love
Εννοείται ατελείωτα 12μετρα blues, και προετοιμαστείτε γιατί θα ΠΑΙΞΩ SHUFFLE!
Βάλε με μέσα σε όλα.(Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα)
(Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα)
Πρόσεχε τι λες γιατί αυτά καταγράφονται!Αν έρθουν ντράμερς θα τραγουδήσω εγώ ρε παιδιά ντάξει!
Νομίζω με πολύ μελέτη γίνεται.
Α, ναι θα έχουμε και ιατρική επίβλεψη απ' τον αξιότιμο @fusiongtr
Έλα μου ντε, που φλομώσαμε στο... Montage ?Επίσης, οι πληκτραδες που κατέκλυσαν το forum τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να απέχουν επειδικτικα.
Γιατί;
Επίσης, οι πληκτραδες που κατέκλυσαν το forum τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να απέχουν επειδικτικα.
Γιατί;
Πλήκτρα έχει ακόμα ο Τομαν.Περιμένουνε να φέρει ο Thomann το μοντάζ, γι' αυτό.
Παράληψη...Γιατ τον cos_dr όμως που θα τα παίξει όλα δεν είπες τίποτα.