- Πόντοι
- 4,208
Είναι που πεινάει.
Φέρτε βρε και κανένα φαγώσιμο για το παλικάρι μας ...
Ποιοι...κατέκλυσαν ποιο forum λες?? 3-4 μείναμε εδώ μέσα, και από αυτούς 1-2 γράφουν. Απλά ο ένας από αυτούς γράφει για 10 και κάποιοι μπερδεύονται...?Επίσης, οι πληκτραδες που κατέκλυσαν το forum τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να απέχουν επειδικτικα.
Γιατί;
Tι γελάτε και επιδοκιμάζετε ρε σεις σαν να είναι ένα post στον αέραΑν ο @shelter αναλάβει τα ψωμιά δεσμεύομαι για τυριά, με κυρίως μενού γραβιέρα Κρήτης από φίλο, αλλά και με ότι άλλο γουστάρετε (με συνοδευτικά, πάντα, βρεγμένα μωρομάντηλα για να μη λαδώσετε μετά τις tele, τις Parker, τα jazz bass κλπ)
Ελαιόλαδο δεν δίδω
από αυτούς 1-2 γράφουν.
Έστω, 3. Μιλάμε για λαοθάλασσα...?Μπορώ να σου πω 3 για πλάκα. :classic_tongue:
Έστω, 3. Μιλάμε για λαοθάλασσα...?
Ποιοι...κατέκλυσαν ποιο forum λες?? 3-4 μείναμε εδώ μέσα, και από αυτούς 1-2 γράφουν. Απλά ο ένας από αυτούς γράφει για 10 και κάποιοι μπερδεύονται...?
Τώρα, στα του jam, αν έμενα Αθήνα και είχα ακόμα το Hammond, μάλλον θα ήμουν μέσα.
4 καθαρόαιμους μετράω.Μπορώ να σου πω 3 για πλάκα. :classic_tongue:
Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ...?Ας είχαμε και 3 ντράμερ, 3 μπασίστες, και 3 τραγουδιστές, και θα σου 'λεγα εγώ.
4 καθαρόαιμους μετράω.
Αρκετοί είναι.
Περιμένουν τη σειρά τους για να τζαμάρουν μάλλον.Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ...?
Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ...?
Τα οποία σύνθια αγοράστηκαν ακριβώς γι αυτό τον λόγο, να πιάνουν χώρο, και συγκεκριμένα τον χώρο που συνήθως πιάνουν οι κιθαρίστες/μπασίστες/ντραμερ/πνευστοί/έγχορδοι...?Πιάνουν και χώρο τα σύνθια.
Η γιαγιά σου φαντάζομαι δεν είχε μπει ποτέ στο ΝΟΙΖ, ε??Χίλιοι καλοί χωράνε, ένας κακός δεν χωράει, έλεγε η γιαγιά μου.
Και μετά μας λένε τελε-κολλημενους.
Η γιαγιά σου φαντάζομαι δεν είχε μπει ποτέ στο ΝΟΙΖ, ε??
Ναι αμέ...Άρα Parker υπάρχουν ακόμα? :classic_biggrin:
Ναι αμέ...
Στο ημπεη κ στο ρηβερμπ ?