- Πόντοι
- 38
Μηπως επειδη εμαθες οτι ανεβαινω εννοεις εμενα?audiokostas είπε:Λοιποοοοοοοοοοοοον ;;
Βρήκα και το παιδί για το ρεύμα και την τυρόπιτα.
Άλλο ζήτημα για να προχωράμε....
Με βαζεις θεση "τυροπιτα-διακοπτη"?
Μηπως επειδη εμαθες οτι ανεβαινω εννοεις εμενα?audiokostas είπε:Λοιποοοοοοοοοοοοον ;;
Βρήκα και το παιδί για το ρεύμα και την τυρόπιτα.
Άλλο ζήτημα για να προχωράμε....
Εάν το γνωρίζουμε έγκαιρα, κι εμείς λογικά θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμεEarendil είπε:Πάμε πάλι όπως το 2006; Τώρα ο elavd έχει και κανούρια μπάντα...![]()
![]()
+1000Πριν τρία χρόνια με το Noiz Live, το "μέγεθος Noiz" ήταν στην καλύτερη περίπτωση το μισό του σημερινού...κι όμως υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις, και δεν εννοώ μόνο ευχάριστες.
Ένα τέτοιο event θέλει δουλειά και καθαρή, ανυστερόβουλη πρόθεση από πλευράς διοργανωτών. Ακριβώς το ίδιο όμως απαιτείται και απο πλευράς μουσικών.
Φτου σου με κάρφωσαν.playloud είπε:Μηπως επειδη εμαθες οτι ανεβαινω εννοεις εμενα?
Με βαζεις θεση "τυροπιτα-διακοπτη"?
Φιλος δε γινεται γιατι με το ενα χερι θα βασταω την τυροπιτα και με το αλλο τον διακοπτη για να ειμαι και ετοιμος, χρααααααατς.audiokostas είπε:Φτου σου με κάρφωσαν.
Ελα ρε τι φίλοι είμαστε. Θα παίξεις και τρίγωνο, παλαμάκια, σφυρίχτρα..... Και όλα στη πεντατονική.
Τι θα πει Blues-Rock;audiokostas είπε:θα ήθελα να επισημάνω ότι η πρόταση μου ήταν για μία Blues Rock βραδιά και θα ήθελα να εμμείνω σε αυτήν.
Η παύλα νομίζω δημιούργησε αυτή την εντύπωση.audiokostas είπε:Ας πάρουμε τις μπάντες μας τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει και να κάνουμε ένα Noiz Blues - Rock happening να γουστάρουμε.
http://en.wikipedia.org/wiki/Blues-rockelavd είπε:Τι θα πει Blues-Rock;
Πώς μπορείς να καθορίσεις με σαφήνεια το τι εμπίπτει στην κατηγορία και τι όχι;
Ήταν μια προσωπική ιδέα. Δεν απαξιώνω κανένα είδος. Πάνω από 5 (το πολύ) γκρουπ σε μία μέρα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα.Η παύλα νομίζω δημιούργησε αυτή την εντύπωση.
Αλλά γιατί αποκλειστικά σ αυτό τον ήχο; The more the merrier or?
Όχι και wikipedia για σαφήνεια. Νομίζω θα γινόταν άνετα χαμός αν αρχίζαμε να αναλύουμε τι και πως ορίζεται ένα είδος, πέραν της χαζομάρας της κουβέντας...audiokostas είπε: