- Πόντοι
- 18
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝ !!!!!
ΦΙλε μου αν και γνωριζα οτι εχει viltigo ευχαριστω για τις εμπεριστατωμενς πληροφοριες. Ελπιζω να βαλουν μυαλο ορισμενοι...yann είπε:Αναφερομαι και εγω στην Λεύκη (vitiligo),
που δεν θεωρειται ασθενεια,αλλα κατασταση του δερματος,
για καποιο αγνωστο λογο τα μελανοκυτταρα (υπευθυνα για το μαυρισμα)
σταματουν την παραγωγη μελανινης,που δινει το χρωμα μας,και προστατευει απο την βλαβερη ακτινοβολια.
Θεραπεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,και αν καποιοι απο εσας εχουν αυτη την κατασταση,
θα πρεπει να μαθετε να ζειτε μ'αυτο...
Αυτο που υπαρχει,και λειτουργει,ειναι η λευκανση του "υγειους" δερματος,
ωστε να γινει ομοιογενες στην αποχρωση που επιβαλει η λευκη,
αλλα αυτο με κινδυνο καρκινου,η και αλλεργικου σοκ,συν τον κινδυνο αλλων δερματικων παθησεων,αφου αυτες ειναι οι παρενεργειες της:...
..Υδροκινονης (Hydroquinone)!..
..που ομως δεν εχουν αποδειχτει σε ανθρωπους,και ας εχουν απαγορευτει τα σκευασματα που την περιεχουν στην ΕΕ...
(Ηπα: εως 2%,Καναδας εως 4% επιτρεπομενη περιεκτικοτητα),
και ας αφηνουν ελευθερα αλλα "νεου τυπου" σκευασματα που ισως αποδειχτουν χειροτερα.
Eδω ο Jackson πριν τη λευκανση,στην πρωιμη περιοδο της λευκης,
οπου το make up δεν "κραταει" με τοσο ιδρωτα στη σκηνη..
http://www.wat.tv/video/michael-jackson-vitiligo-pictures-u0ak_tp3v_.html
Στην επισυναπτομενη φωτο,λευκη σε σκουροχρωμο δερμα (σε ανοιχτοχρωμο ειναι ανεπαισθητη).
Καταλαβαινετε λοιπον γιατι "ασπρισε" ο Jackson.................. :-X :-X :-X
Πως τα ξερω εγω αυτα? Ειμαι επισης παθων απο τα 14 μου...
και κανω ακριβως την ιδια "θεραπεια" με τον Jackson,
γνωριζοντας οτι θα εχω ημ/νια ληξης,
αλλα εχω ακομη ενα ρητο που μεγαλωσα μαζι του,
και στο πρωτο σκελος τα'χω ψιλοκαταφερει,στο δευτερο...να δουμε!
LIVE FAST,DIE YOUNG!!!! :-*
Είδες όμως που την πατάς και συ;yann είπε:Το ειδα,Νεκταριε...
Αυτη ειναι η καταληξη συναισθηματικων ατομων με μειωμενη αυτοεκτιμηση,
δεν μπορεις να φανταστεις τι ειδους ψυχολογικα μπορει να προκαλεσει
η λευκη σε νεαρα ατομα (απο τοτε την πατησε ο Jackson,γι'αυτο και ξεσπασε σε πλαστικες και ψυχοφαρμακα,λογω κοπλεξ κατωτεροτητος που δημιουργει ενα τετοιο
"ελαττωμα"...)
powerusergr είπε:Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση... Όπως και να'χει,και χωρίς να είμαι στο κρεβάτι του jackson,δεν νομίζω να είχε την ανάγκη να βιάσει,αντιθέτως τα παιδάκια είχαν ανάγκη και την προβολή,αλλά και τα λεφτά...
+666solega είπε:Η πρωτη πρωτη κασσετα που εγραψα...τοτε δεν υπηρχαν και πολλα λεφτα για να την αγορασω...ηταν το thriler...
:'(
Ηταν πολυ αναπαντεχος και προωρος ο θανατος του.Εχω να πω μονο πως στεναχωρεθηκα πολυ. Ολα τα αλλα που διαβασα εδω μεσα παγερα αδιαφορο με αφηνουν.
Δηλαδή, έμεινες νηστικός για τέσσερις μέρες (όσα και τα άλμπουμ), έβγαλες τη παλιά κασέτα και τη προσκύνησες, τραγουδάς ασταμάτητα το Dirty Diana, ψάχνεις για άσπρες κάλτσες και όλα αυτά...;solega είπε:Ηταν πολυ αναπαντεχος και προωρος ο θανατος του.Εχω να πω μονο πως στεναχωρεθηκα πολυ.
Άσχετο, αλλά αυτη η cyber ειρωνεία σου χρήζει ιατρικής παρακολούθησηςWow! είπε:Δηλαδή, έμεινες νηστικός για τέσσερις μέρες (όσα και τα άλμπουμ), έβγαλες τη παλιά κασέτα και τη προσκύνησες, τραγουδάς ασταμάτητα το Dirty Diana, ψάχνεις για άσπρες κάλτσες και όλα αυτά...;
Και μέσα σε τόσα πράγματα προλαβαίνεις και να μας διαβάζεις;... Ε, εντάξει, μη σκίζεσαι άδικα.. καταλαβαίνουμε... μας διαβάζεις πάλι μετά από μερικές εβδομάδες, δε χάλασε ο κόσμος...
Εσύ ασχολήθηκες με τα ποστ των άλλων, όχι εγώ. Είπες ότι σε αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οπότε, στο φινάλε-φινάλε, αν δεν σου αρέσει, μη διαβάζεις το φόρουμ.solega είπε:τουλαχιστον χολη δε βγαζω ;D
και στο φιναλε φιναλε αν δε σου αρεσει μην ασχολεισαι με τα ποστ των αλλων φιλε μου.
Χωρις παρεξηγηση
![]()
Δεν έχει λεφτά το φόρουμ φίλε. Με ληγμένα τη βγάζουμε όλοι.Gommer είπε:Άσχετο, αλλά αυτη η cyber ειρωνεία σου χρήζει ιατρικής παρακολούθησης