Αντίο στον Michael Jackson.....

Status
Not open for further replies.
Wow! είπε:
Κουραστικά, κουραστικά, αλλά τα διαβάζεις. Και μάλιστα, όχι μόνο τα διαβάζεις, γράφεις και μακροσκελέστατες απαντήσεις. Τέλος πάντων, για πιο... "ξεκούραστες" εμπειρίες, μπορείς πάντα να ανοίξεις την τηλεόραση. Τέτοια ώρα είναι χάρμα.
Σ αυτό έχεις δίκιο και ξέχασα να βάλω κάπου ότι καλά παθαίνω και ασχολούμαι.

Τέλοσπάντων όποιος κ αν είναι ο λόγος σου, γιατί δεν καταλαβαίνω τι θες κ που θες να καταλήξεις, αν θα ικανοποιηθείς εάν όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα ανακηρύξει τον MJ, has been και κάψει ότι δίσκους του έχει, δεν το βλέπω να σου γίνεται η χάρη.

Τώρα απ' ότι έχω καταλάβει εσύ αρέσκεσαι απλά στην αντιπαράθεση για τη χάρη της αντιπαράθεσης, ντάξει... οκ όπως διασκεδάζει ο καθένας. Απλά και ο διάλογος έχει και την ουσία του να καταλήγει κάπου και να βγαίνει και κάποιο συμπέρασμα και να κερδίζουν όλοι κάτι από μια άλλη οπτική γωνιά.

Το να αναλύονται προσωπικά γούστα ε δεν έχει νόημα.

Εσένα σ αρέσουν οι Rolling Stones, εμένα μου φαίνονται απλά κάποιοι τύποι οι οποίοι είχαν πολλά κότσια, καλλιτεχνικά αδιάφοροι δε.

Εμένα μ αρέσει ο MJ, εσένα σε χαλάει.

Πόση ώρα αν το συζητάμε αυτό θα αλλάξει κάτι στην προσωπική μας άποψη;

η συζήτηση αυτή είναι ανοικτή μόνο σε όσους προσκυνούν τον MJ?
Όχι αλλά αν είναι να κάνουμε κουβέντα ασ ορίσουμε ΤΙ συζητάμε.

Συζητάμε, το αν είναι δεκτή η παιδεραστία; ΟΧΙ

Συζητάμε αν ο MJ είναι παιδεραστής; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Συζητάμε αν μας αρέσει ο MJ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ; Προσωπικά γούστα είναι.

Συζητάμε αν είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή όχι; Ε είναι πως να το κάνουμε. Ανεξαρτήτως προώθησης, επιτελείου και παραγωγής.

Δηλαδή ο ίδιος δεν έχει καμία αξία?Δηλαδή αν δώσω την γιαγιά μου την Μαρίκα στο ΜTV και στον Quincy Jones, σε μια "υποθετική" δεκαετία του '80 θα την κάνουν SuperStar και θα πουλάει εκατομμυρια δίσκους?

Aντίο, Βασιλιά...

kwstas79 είπε:
Aντίο, Βασιλιά...
Αντίο

Ελπίζω με αυτό να κλείσουμε...γιατί θα συνεχίσω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Wow! είπε:
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει γιατί η ανθρωπότητα έχει εφεύρει την έννοια της συζήτησης και γιατί υπάρχουν τα φόρουμ. Τα πράγματα δεν τα συζητάμε επειδή "μας πέφτει λόγος", αλλά γιατί προσπαθούμε να μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε. Οι απόψεις σου (και οι εκφράσεις σου) περνάγανε μόνο σε συνοικιακά γαλατάδικα της δεκαετίας του '30, όταν οι απορίες του βοηθού αντιμετωπιζόντουσαν με σφαλιάρα από το αφεντικό του. Σε παρακαλώ πολύ, στο μέλλον να αποφεύγεις τα ποστ μου, διότι δεν απευθύνονται σε ανθρωπους με τις ιδέες σου.
Σε παρακαλώ πολύ, στο μέλλον να αποφεύγεις ΚΑΙ ΕΣΥ τα ποστ μου, διότι δεν απευθύνονται σε είρωνες

alderbody είπε:
...εγω ειμαι ο αλλος  ;)
Μαλλον ημαστε παραπανω απο ....2  ;D

Evilnye είπε:
Συζητάμε, το αν είναι δεκτή η παιδεραστία; ΟΧΙ

Συζητάμε αν ο MJ είναι παιδεραστής; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Συζητάμε αν μας αρέσει ο MJ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ; Προσωπικά γούστα είναι.

Συζητάμε αν είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή όχι; Ε είναι πως να το κάνουμε. Ανεξαρτήτως προώθησης, επιτελείου και παραγωγής.
όπως και να το κάνουμε, ο MJ είναι case study, THE case study. Και τα ερωτήματα πολλά. Και γιατί ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, και γιατί η ζωή του ήταν τόσο ταραχώδης και αμφιλεγόμενη, με πολύ μικρότερο μερίδιο ευθύνης από αυτό που του καταλογίζει ο eye, και με πολλά παραμύθια ένθεν κείθεν. Νομίζω πως στην περίπτωση του MJ, οι δημοσιογράφοι και οι δισκογραφικές βρυκολάκιασαν. Βλέποντας τώρα αναδρομικά την ζωή του, φαίνεται, με τραγικό κατά την γνώμη μου τρόπο, πως στήνεται όλο αυτό το πανηγυράκι στο κεφάλι ενός ταλαντούχου ανθρώπου, ο οποίος χάνει την μπάλα.

ΥΓ: Πολλά νεύρα... Χάλασε το αιρκοντίσιον?

Πραγματικα λυπηρο...

Οταν αλλοι ειρωνευεστε κι αλλοι επιθυμητε να "ταπωσετε" τους συνομιλητες σας σε ενα thread που ονομαζεται "αντιο κλπ" , δειχνει αν μη τι αλλο καποια εμμονη και εμπαθεια.

Υπαρχει αλλο thread σχετικα με την ζωη του και ολα τα κουτσομπολιστικα θεματα που απασχολησαν τα μεσα...  Υπαρχει ακομα και η επιλογη να ανοιξετε νεο thread με τιτλο:

"μας ζαλισατε τ' @@ με τον αταλαντο τρελαρα παιδεραστη πρεζακια τον οποιο ολοι τωρα θυμηθηκατε. "

Bulbus156 είπε:
...

"μας ζαλισατε τ' @@ με τον αταλαντο τρελαρα παιδεραστη πρεζακια τον οποιο ολοι τωρα θυμηθηκατε. "
Κανείς δεν τον είπε ατάλαντο.

(και όχι, δεν χρειάζεται τέτοι thread)

Γιατί εχω την εντύπωση ότι αυτό το θεμα είναι μια ανοιχτή πληγή και δεν έχει τίποτα θετικό να προσθέσει;

Μα τίποτα όμως...

Προσωπικά, ήθελα να πω την άποψη μου και να μην απαξιώνεται έτσι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης καθαρά και μόνο λόγω προσωπικού γούστου κάποιου.

Evilnye είπε:
Μα τίποτα όμως...

Προσωπικά, ήθελα να πω την άποψη μου και να μην απαξιώνεται έτσι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης καθαρά και μόνο λόγω προσωπικού γούστου κάποιου.
Δηλαδή όταν γράφεις εσύ "ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης " είναι Πανανθρώπινη Αλήθεια, ενώ όποιος τον θεωρεί υπερτιμημένο εκφράζει "προσωπικό γούστο";

Μα καλα ρε παιδια ΔΕΝ καταλαμβαινετε οτι αυτο το threat ειναι απλα ενα Αντιο στον Michael Jackson και ΟΧΙ το τι εκανε και ποιος ηταν. Μην το κουραζετε.

Ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολο πράγμα.

Especially when we lose the one we love to hate  ;)

Μ'αρέσουν οι πατάτες!

Γιατι του κόσμου τα άσχετα διαβάζω έδω μέσα σε αυτό το θρεντ τόσο καιρό.

Ένα απλό Αντίο σε κάποιον που πέθανε...

Γιατι πιστευω οτι μας αρεσει, τα ευκολα να τα κανουμε δυσκολα.

gdevelek είπε:
Δηλαδή όταν γράφεις εσύ "ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης " είναι Πανανθρώπινη Αλήθεια, ενώ όποιος τον θεωρεί υπερτιμημένο εκφράζει "προσωπικό γούστο";
Μα είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης είτε το λέω εγώ, εσύ είτε κανένας.

Ο άνθρωπος έμεινε και θα μείνει στην ιστορία γιατί επηρέασε και θα επηρεάσει πολλούς.

Ούτε είχα σκοπό να το κάνω προσωπική αντιπαράθεση, απλά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να πεισθώ πως θα μείνει στην ιστορία για τα σκάνδαλα στα οποία είναι αναμεμιγμένος και όχι γιατί έχει παράγει αξιολογότατο καλλιτεχνικό έργο.

Επίσης ουδέποτε την άποψη μου δεν προσπάθησα να την επιβάλλω ως πανανθρώπινη αξία και αν το έκανα θα ήταν ενδιαφέρον να μου το επισημάνεις να λύσω οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Αντίο, Βασιλιά...

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back