- Πόντοι
- 36
Σ αυτό έχεις δίκιο και ξέχασα να βάλω κάπου ότι καλά παθαίνω και ασχολούμαι.Wow! είπε:Κουραστικά, κουραστικά, αλλά τα διαβάζεις. Και μάλιστα, όχι μόνο τα διαβάζεις, γράφεις και μακροσκελέστατες απαντήσεις. Τέλος πάντων, για πιο... "ξεκούραστες" εμπειρίες, μπορείς πάντα να ανοίξεις την τηλεόραση. Τέτοια ώρα είναι χάρμα.
Τέλοσπάντων όποιος κ αν είναι ο λόγος σου, γιατί δεν καταλαβαίνω τι θες κ που θες να καταλήξεις, αν θα ικανοποιηθείς εάν όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα ανακηρύξει τον MJ, has been και κάψει ότι δίσκους του έχει, δεν το βλέπω να σου γίνεται η χάρη.
Τώρα απ' ότι έχω καταλάβει εσύ αρέσκεσαι απλά στην αντιπαράθεση για τη χάρη της αντιπαράθεσης, ντάξει... οκ όπως διασκεδάζει ο καθένας. Απλά και ο διάλογος έχει και την ουσία του να καταλήγει κάπου και να βγαίνει και κάποιο συμπέρασμα και να κερδίζουν όλοι κάτι από μια άλλη οπτική γωνιά.
Το να αναλύονται προσωπικά γούστα ε δεν έχει νόημα.
Εσένα σ αρέσουν οι Rolling Stones, εμένα μου φαίνονται απλά κάποιοι τύποι οι οποίοι είχαν πολλά κότσια, καλλιτεχνικά αδιάφοροι δε.
Εμένα μ αρέσει ο MJ, εσένα σε χαλάει.
Πόση ώρα αν το συζητάμε αυτό θα αλλάξει κάτι στην προσωπική μας άποψη;
Όχι αλλά αν είναι να κάνουμε κουβέντα ασ ορίσουμε ΤΙ συζητάμε.η συζήτηση αυτή είναι ανοικτή μόνο σε όσους προσκυνούν τον MJ?
Συζητάμε, το αν είναι δεκτή η παιδεραστία; ΟΧΙ
Συζητάμε αν ο MJ είναι παιδεραστής; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Συζητάμε αν μας αρέσει ο MJ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ; Προσωπικά γούστα είναι.
Συζητάμε αν είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή όχι; Ε είναι πως να το κάνουμε. Ανεξαρτήτως προώθησης, επιτελείου και παραγωγής.
Δηλαδή ο ίδιος δεν έχει καμία αξία?Δηλαδή αν δώσω την γιαγιά μου την Μαρίκα στο ΜTV και στον Quincy Jones, σε μια "υποθετική" δεκαετία του '80 θα την κάνουν SuperStar και θα πουλάει εκατομμυρια δίσκους?