Αντίο στον Michael Jackson.....

Status
Not open for further replies.
riotshield είπε:
...Ας αφήσουμε της.... παπαριές( sorry guys δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον τόσο great)...

...
1. Παπαριές δεν έγραψε κανείς.

2. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. (Δεν χάσαμε και συγγενή.)

riotshield είπε:
Γεννήθηκα το 1975 και ξέρω καλά πως κάποια video clips μου έδωσαν ζωή το 81 . Ξέρω καλά πως ένα με τον τίτλο Billy Jean ηταν δικο σου. Έμαθα την εναλλακτική κουλτούρα και έβλεπα MTV 120 minutes στα εαρλυ 90s και θαύμασα και τον Thom Yorke όταν είπε ό,τι το Can You Feel it είναι ένα από τα κομμάτια της ζωής του.(away from the pulsebeat και Alternative Nation)-Χειροκρότησα τον Jarvis όταν σε κορόιδευε- it was the 90s man-Ησουν ΑΘΑΝΑΤΟΣ (ήσουν ο Θανατος του cOOL) Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να χορέψω σαν εσένα αλλά πολύ θα το ήθελα - πόσο Kitsch -συνήθως- και πόσο Cool -σήμερα ειδικά-... με soundtrack το Don''t dtop till you get enough και το smooth criminal (και οι νύχτες των 90s INDIE CLUBS ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ). Ας αφήσουμε της.... παπαριές( sorry guys δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον τόσο great)... στο πλάι και ας πούμε R.I.P. σε ένα από τα τελευταία "παιδικά"είδωλα. Pop is dead. The king is dead.
Αν αυτό προοριζόταν σαν φόρος τιμής προς εμένα μετά το θανατό μου, θα έκανα τα πάντα για να διατηρηθώ στη ζωή.

long live the king

PS: οι στίχοι απο το κομμάτι Morphine, από το Blood on the Dance Floor: HIStory in the Mix του 1997: http://www.lyrics007.com/Michael%20Jackson%20Lyrics/Morphine%20Lyrics.html

He got flat baby

Kick in the back baby

A heart attack baby

I need your body

....

Trust in me

Just in me

Put all your trsut in me

You're doin' morphine

Go'on babe

Relax

This won't hurt you

Before I put it in

Close your eyes and count to ten

Don't cry

I won't convert you

There's no need to dismay

Close your eyes and drift away

Demerol

Demerol

Oh God he's taking demerol

Demerol

Demerol

Oh God he's taking demerol

??????

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα θα με πουν γραφική όσοι θέλουν, αλλά εγώ ποτέ δεν το πίστεψα πως κακοποίησε τον πιτσιρικά ο MJ.

Πολύ στενοχωρήθηκα που το διάβασα αυτό... :/

Evilnye είπε:
Τώρα θα με πουν γραφική όσοι θέλουν, αλλά εγώ ποτέ δεν το πίστεψα πως κακοποίησε τον πιτσιρικά ο MJ.

Πολύ στενοχωρήθηκα που το διάβασα αυτό... :/
+1000000000000000000000000000000000000000

Πολυ φοβαμαι πως το αν οντως ο Jackson ασελγησε σε μικρα αγορια το ηξερε μονον αυτος και το πηρε μαζι του στον αλλο κοσμο.

spy είπε:
Πάντως ο Evan Chandler ήταν ο πατέρας του Jordan Chandler που υποτίθεται ότι κακοποιήθηκε... ::) ::)
Τι θέλει να πει ο ποιητής ??? ???

Ότι αυτό κάνει το άρθρο να βρωμάει για την εγκυρότητά του.

Το έχει  βρει κανείς αλλού;

powerusergr είπε:
Τι θέλει να πει ο ποιητής ??? ???
ΟΚ, let me break it down for you.

Η είδηση λέει ότι ο Evan Chandler παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα επειδή τον ανάγκασε ο πατέρας του. Εγώ επισημαίνω απλά ότι ο Evan είναι ο πατέρας, οπότε είτε υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος είτε η είδηση είναι μούφα. Το ότι η είδηση βρίσκεται σε κάποιο site ονόματι trashselector.com και πουθενά αλλού (ειδικά αυτές τις μέρες) μάλλον συνηγορεί υπέρ της δεύτερης εκδοχής.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spy είπε:
ΟΚ, let me break it down for you.

Η είδηση λέει ότι ο Evan Chandler παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα επειδή τον ανάγκασε ο πατέρας του. Εγώ επισημαίνω απλά ότι ο Evan είναι ο πατέρας, οπότε είτε υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος είτε η είδηση είναι μούφα. Το ότι η είδηση βρίσκεται σε κάποιο site ονόματι trashselector.com και πουθενά αλλού (ειδικά αυτές τις μέρες) μάλλον συνηγορεί υπέρ της δεύτερης εκδοχής.
Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση... Όπως και να'χει,και χωρίς να είμαι στο κρεβάτι του jackson,δεν νομίζω να είχε την ανάγκη να βιάσει,αντιθέτως τα παιδάκια είχαν ανάγκη και την προβολή,αλλά και τα λεφτά...Οπότε μάλλον δεν ήταν και τόσο αλήθεια η ιστορία τους.Ο συμβιβασμός στην πρώτη υπόθεση όμως(γιατί στην δεύτερη αθωώθηκε ο jacko νομίζω),με προβληματίζει λίγο,γιατί ως γνωστόν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Όπως και να'χει αυτά λίγη σημασία (έως μηδενική) έχουν πλέον εφ'όσον,ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες (ίσως ο σημαντικότερος για μερικούς) δεν είναι πλέον στη ζωή. R.I.P. Michael Jackson  :-[  :'(

powerusergr είπε:
Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση... Όπως και να'χει,και χωρίς να είμαι στο κρεβάτι του jackson,δεν νομίζω να είχε την ανάγκη να βιάσει,αντιθέτως τα παιδάκια είχαν ανάγκη και την προβολή,αλλά και τα λεφτά...Οπότε μάλλον δεν ήταν και τόσο αλήθεια η ιστορία τους.
Παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!

Ίσως ότι πιο βρώμικο και ελεεινό έχω διαβάσει στο ελληνικό ίντερνετ.

PoweruserGR, χρειάζεσαι επειγόντως μία ανασκόπηση των προσωπικών σου αξιών, πρέπει ΑΜΕΣΑ να πετάξεις τη τηλεόραση σου και να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για αυτή τη κατάπτυστη άποψη.

σε αυτο το θεμα πρεπει να ποσταρετε λογικα μεταξυ 13.00 εως και 16.00 μετα αρχιζει το ''αξιζει να το δεις''!!!

πολυ μαρεσω! ;D ;D ;D

Wow! είπε:
Παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!

Ίσως ότι πιο βρώμικο και ελεεινό έχω διαβάσει στο ελληνικό ίντερνετ.

PoweruserGR, χρειάζεσαι επειγόντως μία ανασκόπηση των προσωπικών σου αξιών, πρέπει ΑΜΕΣΑ να πετάξεις τη τηλεόραση σου και να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για αυτή τη κατάπτυστη άποψη.
Γιατι? Ειναι καταπτυστο να πιστευει κανεις οτι καποιοι ανθρωποι μπορει να ειπαν  ψεματα και να χρησιμοποιησαν το παιδακι τους για να αποκομισουν χρηματα απο celebrity? Εχουν γινει απειροι τετοιοι "βιασμοι" με αθωο κοσμο να πληρωνει -η και να μπαινει φυλακη παλιοτερα- (και πολυ περισσοτεροι αληθινοι βιασμοι βεβαιως- παλι απο celebrities που εμειναν ατιμωρητοι)...

Παντως αν καποιος βιαζε δικο μου παιδι δεν θα συμβιβαζομουν με κανενα ποσο, οπως και οποιοςδηποτε γονιος πιστευω.....

Εγώ πιστεύω ότι το το ποστ πήρε άλλη τροχιά και κάποιοι ποστάρουν σαν κοτσομπόλες γιαγιάδες που βλεπουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ τηλεόραση και παραπονιούνται οτι πονάνε συνέχεια τα κόκκαλα τους.

τέτοιος εξευτελισμός ήταν αναμενόμενος βέβαια.......

Anyway,

καλύτερα να το κόψουμε παίδες διότι νομίζω οτι το ρίξαμε πολύ το επίπεδο και τον ίδιο τον Michael Jackson.

RIP, εντάξει, αλλά ένας μέτριος μουσικός που ντρόπιασε τη φυλή του. Για το σταρ συστεμ μεγάλος, για αυτό τον έφαγε ζωντανό λίγο λίγο.

Τι να πουν δηλαδή Μαιλς Ντειβις, Τζιμι Χέντριξ, και όλοι οι συνειδητοποιημένοι μαύροι μουσικοί; Που και μουσικάρες ήταν και δεν αρνήθηκαν τη φυλή τους...

τεσπα, RIP

skantzos είπε:
RIP, εντάξει, αλλά ένας μέτριος μουσικός που ντρόπιασε τη φυλή του. Για το σταρ συστεμ μεγάλος, για αυτό τον έφαγε ζωντανό λίγο λίγο.

Τι να πουν δηλαδή Μαιλς Ντειβις, Τζιμι Χέντριξ, και όλοι οι συνειδητοποιημένοι μαύροι μουσικοί; Που και μουσικάρες ήταν και δεν αρνήθηκαν τη φυλή τους...

τεσπα, RIP
-Ο jackson μετριος μουσικος : ασχολιαστο

- ντροπιασε την φυλη του: μαλλον υπερηφανος τους εκανε και γι αυτο τον λατρεyουν, διαβασε και τιποτα πριν ξεστομιζεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι

- miles kai hendrix μουυσικαρες- συμφωνοι, που και οι 2 πεθαναν απο καταχρηση ναρκωτικων. Ολοι κανουν τα λαθη τους.

Ελεος με την φυλη κλπ πια. Μουσικος ηταν οχι ο martin Luther King.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back