θαδειςσυμπερανεις οτι τιποτα δεν ηταν δικο του κινησιολογικα.
Αν στο μυαλο σου ειναι genius..οτι κ να λεμε αυτο θα παραμεινει. - δεν χρειαζεται να αποδομησουμε τιποτα My friend.Και τι μας νοιάζει αυτό αγαπητέ Βαγγέλη; Θα αποδομήσουμε τον Michael Jackson επειδή είχε κοπιάρει τις κινήσεις του James Brown (και τις πήγε αρκετά κλικ παρακάτω βέβαια); Ο άνθρωπος ήταν απίστευτος χορευτής, τελεία. Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει αλλά δε χρειάζεται να μπούμε σε κουβέντα για κάτι πάνω στο οποίο η μουσική ιστορία έχει αποφασίσει.
Αλλιώς να αρχίσουμε να ξανασυζητάμε πόσο καλός ντράμερ είναι ο Ringo Star και πόσο καλός κιθαρίστας ήταν ο Chuck Berry. ?
ετσι ξερά?+1
(προσωπικά μου άρεσε όχι σε όλα αλλά σε πολλά)
Prince....Είναι μερικοί άνθρωποι στην Ιστορία της τέχνης που είχαν όλο το πακέτο. Ο Μιχαλάκης ήταν ένας από αυτούς. Δε με αφορά το πώς απέκτησε όλο το πακέτο, αλλά το είχε. Κι άλλοι είχαν χρήματα, σεσσιονάδες και studio ολόκληρα από πίσω τους, κανένας δεν ήταν όπως ο MJ.
Ο μόνος που συγκρίνεται για μένα με καθαρά προσωπικά κριτήρια ήταν ο Prince, ο οποίος όμως και πάλι δεν τον έφτασε κι ας είχε την Άρτα με τα Γιάννενα από πίσω του.
Είναι άδικο να λέμε για τέτοιου μεγέθους καλλιτέχνες "ναι μεν, αλλά...". Μιλάμε για περιπτώσεις 1 στο τρισεκατομμύριο.
Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας.Όλοι οι άλλοι είναι πιο κάτω.
λειπει κ ο Αλεξης.Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας.
και TOTO στο στούντιο
Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας.
εχεις δικιο Εζ.Συγγνωμη που ειμαι σε σοβαρο μουντ, ριχνοντας ομως μια ματια στη συζητηση περι ιδιοφυίας - αλλα και σε τουτο, εχω την εντυπωση πως κανενας δεν αναφερθηκε στον - μοναδικο εξ οσων γνωριζω - μουσικο που κατεχει "επισημως" αυτον τον τιτλο...
Ray Charles
Εγώ θα πετούσα τον Πελέ απ' έξω για να βάλω Ζιντάν. Ειδικά μετά την κεφαλιά στον Ματεράτσι έγινα οπαδός του, παραβλέποντας Ρεάλ και Γιούβε κλπ. αντιπαθητικά.Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας.
Καλά εντάξει. Θυμάμαι μετα τον θανατο του με σπρει σε τοίχο στα Εξάρχεια: "ο Μάικλ ηταν μονο η αρχή" και πιο παλιά παλι: "έγχρωμη τιβι ασπρομαυρος Μάικλ". Τρου στόρι.Ο πρώτος μαύρος που έγινε λευκός.
Ξέρω και ποιοί τον φάγανε, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα ... καταλαβαίνετε.
καλα το πιο κορυφαιο συνθημα που ειχε γραφτει..."μιση ζωη μαυρος,μιση ζωη ασπρος,Μιχαλη ζεις,για παντα μπαοκτζης"!!!Καλά εντάξει. Θυμάμαι μετα τον θανατο του με σπρει σε τοίχο στα Εξάρχεια: "ο Μάικλ ηταν μονο η αρχή" και πιο παλιά παλι: "έγχρωμη τιβι ασπρομαυρος Μάικλ". Τρου στόρι.