Aναβολή της εμφάνισης των Depeche Mode

MuddyPete είπε:
Σωστά blue. Απ' την στιγμή που τα shit τα συμβούν την έχεις βάψει. Αλλά μήπως είναι υπερβολικά απλοϊκό να λέμε ότι ατυχίες συμβαίνουν και να μην κάνουμε τίποτα να διευκολύνουμε τις ζωές μας? Απλά μιλάω για την ταλαιπωρία των ανθρώπων που την φάγανε και στην τελική μπορεί και να μην δούν την συναυλία και να μείνουν με τα λεφτά του εισητιρίου πεταμένα, έτσι απλά, τη στιγμή που άνθρωποι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε και 40 ευρώ θα τάιζαν ένα χωριό. Γιατί να πετάξω έτσι κάποια λεφτά? Δώσε τα μου πίσω και θα τα δώσω σε κάποιον που τα χει ανάγκη στο κάτω κάτω.
Προσωπικα εγω εχω σταματησει να συμφωνω σιωπηλα με ορους που δεν συμφωνω και δεν συμμετεχω.Ακομα και τοτε ομως μπορω να διακρινω κατι σαν ατυχια (ναι,μπορει να αρρωστησει ενας star) και δεν λυσσαω επειδη τα πραματα δεν πηγαν οπως θα τα ηθελα.

Γιατι αν ισχυει αυτο που λεω για τους κανονες που αναφερονται στο πισω μερος του εισητηριου,οταν πληρωσες,συμφωνησες με αυτους.Εγω δεν συμφωνω (οχι μονο με αυτους, και με τους χωρους εχω προβλημα και με πολλα αλλα) και ΔΕΝ πληρωσα.

Αν ειναι να γινει καποια αλλαγη (δεν μιλαω επι του προκειμένου που αρρωστησε ο ανθρωπος,αυτο το δεχομαι ασχετα με οτιδηποτε αλλο), θα γινει επειδη εγω δεν πληρωσα,οχι επειδη εσυ πληρωσες και μετα τα εκλαψες.

ψιλοασχετο...... ο χωρος τι εχει ρε παιδια????????? Πως θα επρεπε να ηταν???

πολυ της χλιδας ειμαστε μου φαινεται...... :P :P :P

Ο χώρος για αρχή imo είναι πολύ μακριά. Μου αρέσει ΠΟΛΥ το μέρος, αλλά είναι πολύ μακριά. Κ όσο μιλάμε για μια συναυλία μεσοβδόμαδα και όχι για 3ήμερο φεστιβάλ με camping δίπλα αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Επιπλέον μιλάμε για ένα μέρος που δε μπορεί να υποστηρίξει ούτε τη διέλευση τόσου κόσμου, let alone την παραμονή του εκεί για ώρες. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να δημιουργηθεί επαρκές parking space διότι απλώς δεν υπάρχει τόσος χώρος, είναι επίσης αδύνατο να περάσουν 1000 λεωφορεία για να πάρουν/αφήσουν κόσμο. Έστω λοιπόν ότι πας και παρκάρεις... Το να φτάσεις και να γυρίσεις παίρνει πολλή ώρα από τη στιγμή που θα βγεις από το αυτοκίνητό σου. Άπειρος κόσμος παρκάρει πάνω στην εθνική διότι χώρος αλλού ΔΕΝ υπάρχει, κάτι το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επικίνδυνο.

Επιπλέον, το έδαφος δεν έχει σωστή κλίση και αν δεν είσαι ψηλός δε βλέπεις τη σκηνή. Τα διάφορα φαγώσιμα/πόσιμα επίσης είναι πολύ ακριβά. Οι τουαλέτες είναι πολύ λίγες και δεν καθαρίζονται, το οποίο σε συνδυασμό με τη ΖΩΩΔΗ αδιαφορία των θεατών ("εγώ θα κατουρήσω γύρω γύρω απ'τη λεκάνη και χέστηκα για τον επόμενο") δημιουργεί μια φριχτή κατάσταση.

Τέλος με τις τιμές των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πρέπει να πληρώσεις για λεωφορείο, parking για να μην πω και διόδια. Θα έπρεπε ή να ρίξουν ΑΜΕΣΑ και ΠΟΛΥ τις τιμές, ή στην τελική να σου δίνουν με το εισιτήριο ή parking+voucher για τα διόδια ή εισιτήριο για τη μεταφορά σου με λεωφορείο. Και καμιά μπύρα - το λέω σοβαρότατα. ;)

btw........... (σε νέο post γιατί είναι άσχετο με το προηγούμενο):

4486_104132280796_565130796_3093931_3540338_n.jpg

ΑΧΑΧαχααχαχαχαχαχχαχααχχαχαχααχαχ

Επιτέλους δόθηκε μια λογική εξήγηση!!!

Ήμουν κι εγώ χθες εκεί.

Πραγματικά ξενερωμένος και κουρασμένος, αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα σε αυτό το thread δεν ξέρω τι να πω...

Ρε παιδιά, μην χάνουμε το δίκιο μας πριν καλά-καλά το διεκδικήσουμε! Ας ξέρουμε για τι πράγμα φωνάζουμε μπας και μας πάρουν στα σοβαρά όταν έρθει η ώρα να απαιτήσουμε κάτι!

Φωνάζουμε για πράγματα που συμβαίνουν πάντα στο Terra Vibe, όπως η κάκιστη οργάνωση, η ταλαιπωρία κτλ με αφορμή το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν είναι υπαίτια η διοργανώτρια εταιρία! Για άλλη μια φορά δείχνουμε πόσο κακό καταναλωτικό κοινό είμαστε. Πριν από κάθε συναυλία ΤΕΤΟΙΟΥ μεγέθους στη Μαλακάσα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προβλέψουμε το τι θα ειπωθεί από πλευράς παραπόνων αυτολεξεί. Αφού κάθε φορά τα ίδια γίνονται. Αν το πρόβλημά μας είναι η οργάνωση, το μποϊκοτάρουμε. Αφού τόσα χρόνια δεν το κάνουμε (μαζί κι εγώ εννοείται), καλώς τα παθαίνουμε.

Από την άλλη όμως, αν αντιπαρερχόμαστε όλα τα προβλήματα χάριν του δυνατού "προϊόντος" που μας πουλάει η εταιρία, να ξέρουμε ότι για το προϊόν καθαυτό, είναι υπεύθυνο το συγκρότημα και το management τους.

Όπως τα λέει ο Μενέλαος είναι. Η εταιρία είναι υπεύθυνη για το "πριν" και το "μετά". Στο "πριν", για άλλη μια φορά πάτωσε. Στο χέρι μας είναι στην επόμενη συναυλία να φερθούμε σαν σκεπτόμενο καταναλωτικό κοινό, αν και αμφιβάλω. Στο "μετά"... ε, αφήστε ρε παιδιά να δούμε!

Στο παρελθόν έχω 2/2 κακές εμπειρίες από συμπεριφορά της εταιρίας μετά από συναυλία που δεν τελείωσε ποτέ (White Stripes και Beastie Boys - ejekt festival). Οι εμπειρίες αυτές με κάνουν απαισιόδοξο στο τι να περιμένω από πλευράς αποζημίωσης, γιατί βλέπω μια "διαφορά" στην αντίληψη μεταξύ κοινού και εταιρειών του τι σημαίνει ότι μια συναυλία δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε... Αλλά επειδή δεν ήταν η didi διοργανώτρια σε καμία από τις δύο, και επειδή δεν θέλω να γίνω ο τύπος του ανέκδοτου με το γρύλλο, θα περιμένω... υπομονετικά... :) Προτείνω να κάνετε όλοι το ίδιο, μια-δυο μέρες είναι, θα περάσουν!

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πάντως πως ο αγαπητός έφαγε γνωστό παγωτό-σάντουιτς της δέλτα.

Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.

Ήμουν κι εγώ χθες εκεί....
...Στο παρελθόν έχω 2/2 κακές εμπειρίες από συμπεριφορά της εταιρίας μετά από συναυλία που δεν τελείωσε ποτέ (White Stripes και Beastie Boys - ejekt festival).
Δεν πιστεύω να θες να πας Ladytron αύριο ε;;; Κάτσε σπίτι!!

πόσα εισητήρια έκοψε η διοργανώτρια?

πόσα διατέθηκαν από χορηγούς?

ποιά ήταν η συνολική προσέλευση?

ποιές είναι οι προδιαγραφές του χώρου, κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια και την μετακίνηση του κοινού?

ποιό είναι το ταβάνι μέχρι να πεις sold out?

το πιθανότερο είναι προσωπικά να γκρίνιαζα ακόμα και αν γινόταν η συναυλία (εκτός και αν παίζανε το Halo, οπού μπορεί να γυρνούσα και με τα πόδια).

τέτοιο χάος στο Terravibe δεν έχω ξαναδει.

christabel_ είπε:
Δεν πιστεύω να θες να πας Ladytron αύριο ε;;; Κάτσε σπίτι!!
λενε οτι την εβδομαδα των AC DC θα εχει κακοκαιρια.....δε καθεσαι σπιτι ολη εκεινη την εβδομαδα???Αντε βρε παλικαρακι μου να χαρεις οτι αγαπας.....   :'(

Η συναυλια ακυρωθηκε...βγηκε κ επισημο δελτιο τυπου...

(κατι ακουγεται και για ακυρωση κ της συναυλιας της Τουρκιας)

κι αν καποιοι πεταξαν το αποκομμα με το που περασαν τον ελεγχο?...

πω πω ξυλο που θα πεσει...

PΠαραθέτω επίσημο δελτίο τύπου:

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρ’ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

alderbody είπε:
κι αν καποιοι πεταξαν το αποκομμα με το που περασαν τον ελεγχο?...
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα το έκανε ποτέ κάποιος αυτό. Και να μη θες να το κρατήσεις σαν αναμνηστικό, πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι τζαμπατζής αν προκύψει κάτι;

Jasemeister είπε:
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα το έκανε ποτέ κάποιος αυτό. Και να μη θες να το κρατήσεις σαν αναμνηστικό, πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι τζαμπατζής αν προκύψει κάτι;
κι ομως εγω πιστευω οτι πολλοι "τσαπατσουληδες" τα πετανε...

ασε που μπορει να το χασεις κιολας. Μια χαλαρη τσεπη, λιγο να μην μπηκε καλα μεσα... 

Mεσα στο τσαλαπατημα και το νταβαντουρι πολυ θελει?

...και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφας  ;) ;D

Ε καλά, δεν ξέρω γιατί να ασχοληθούμε με αυτό. Άμα το έχασες το έχασες. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να σου πέσει και ένα χαρτονόμισμα 100€ ή να σου πέσει το εισιτήριο πριν μπεις.... Αν δεν έχεις το εισιτήριο δε μπορείς να αποδείξεις ότι το πλήρωσες και δε σου φταίει κανένας.

menelaos είπε:
Ε καλά, δεν ξέρω γιατί να ασχοληθούμε με αυτό. Άμα το έχασες το έχασες. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να σου πέσει και ένα χαρτονόμισμα 100€ ή να σου πέσει το εισιτήριο πριν μπεις.... Αν δεν έχεις το εισιτήριο δε μπορείς να αποδείξεις ότι το πλήρωσες και δε σου φταίει κανένας.
δεν ειπα οτι φταιει κανενας.

Απλα δες πως μπορει να σκατwσει η φαση για καποιον που ενδεχομενως να εκανε μακρυ ταξιδι, να υπεστη ο,τι υπεστη και στο τελος να μην μπορει να αποζημιωθει ουτε για το εισητηριο που πληρωσε...

Και αν ειναι, οπως ειπα κλασσικος "τσαπατσουλης" παει κι ερχεται. Ας προσεχε...

Αν το εχασε ομως μιλαμε για μεγα γκαντεμη...  Και βλεπω μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχουν πολλοι τετοιοι.

anyway, πολυ το πηγα(με).

περαστικα στον Κο γκουχου και να μας ξαναρθουν.

...και στην τελικη ας τους πει (ολους) καποιος οτι υπαρχουν κι αλλου συναυλιακοι χωροι σ' αυτη η χωρα που βρισκεται κοντα στο Mykonos...  μπας και γλιτωσει ο κοσμος την ταλαιπωρια απο τον συγκεκριμενο χωρο...

Καλά όντως μιλάμε για τραγική ΠΙΚΡΑ, αλλά είναι σαν να έχασες τη βαλίτσα σου ΚΑΙ το απόκομα του εισιτηρίου σου.... Πίκρα, γκαντεμιά, αλλά.... "ας πρόσεχες"... :(

Φαντάζομαι και οι Depeche έκαναν ενα μακρύ ταξίδι για να έρθουν στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι περίμεναν πως και πως να παίξουν για τους Έλληνες fans τους. Φαντάζομαι ότι σε οτιδήποτε και να οφείλεται η αναβολή της συναυλίας, θα έχουν ξενερώσει και οι ίδιοι που έφτασαν τόσο κοντά στους fans τους, έστησαν τα μηχανήματα και ήταν ενα βήμα πριν το Live και τελικά έφυγαν και αυτοί και οι fans με το παράπονο, την ταλαιπωρία και τα έξοδα...

Jasemeister είπε:
Φαντάζομαι και οι Depeche έκαναν ενα μακρύ ταξίδι για να έρθουν στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι περίμεναν πως και πως να παίξουν για τους Έλληνες fans τους. Φαντάζομαι ότι σε οτιδήποτε και να οφείλεται η αναβολή της συναυλίας, θα έχουν ξενερώσει και οι ίδιοι που έφτασαν τόσο κοντά στους fans τους, έστησαν τα μηχανήματα και ήταν ενα βήμα πριν το Live και τελικά έφυγαν και αυτοί και οι fans με το παράπονο, την ταλαιπωρία και τα έξοδα...
Κοίταξε χωρίς να θέλω να φανώ κακός αλλά τέτοια μεγάλα ονόματα στο χώρο δε νομίζω ότι τα βλέπουν τόσο "αληθινά" τα πράγματα... Το ξενέρωμα είναι σχετικό (προσωπικά δε νομίζω ότι ίδρωσε και πολύ το αφτί τους!!). Όσο για το "στήσανε" μάλλον σου ξέφυγε γιατί όλοι τους ήταν κάπου αραχτοί και άλλοι έκαναν τη "μαύρη" δουλειά. Τέλος όσο αφορά τα έξοδα και τα χρήματα σιγά μη δεν το έχουν εξασφαλίσει στο deal τους αυτό. Αποκλείεται να έβαλαν και από την τσέπη τους. OK περί di-di τι να πω?????ΑΣΤΑ...

Trending...

Νέα θέματα

Back