- Πόντοι
- 1,788
Όχι, αυτό είναι cult αλλά τουλάχιστον γνησιότερο , οπότε το προτιμώ από το πρώτο....... φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι, αυτό είναι cult αλλά τουλάχιστον γνησιότερο , οπότε το προτιμώ από το πρώτο....... φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα.
Εγώ πάλι θα πω ότι ευτυχώς για τη χώρα οι περισσότεροι 50άρηδες έχουν ξεφύγει επιτέλους από αυτό το "cult" που συνοδευόταν και από ένα αντίστοιχο μενταλιτέ.Όχι, αυτό είναι cult και τουλάχιστον γνησιότερα, , οπότε το προτιμώ από το πρώτο.
Εγώ θα πώ δυστυχώς και για τους μεν και τους δε .Εγώ πάλι θα πω ότι ευτυχώς για τη χώρα οι περισσότεροι 50άρηδες έχουν ξεφύγει επιτέλους από αυτό το "cult" που συνοδευόταν και από ένα αντίστοιχο μενταλιτέ.
Διαφωνώ, αλλά περί ορέξεως...Οι Guns το 93 τα έσπασαν άσχετα αν άργησαν 2 ωρες.
Οι ηλικίες αλλάζουν όπως και τα ήθη. Μπορεί να μας φαίνεται παράξενο και είναι όντως πρωτόγνωρο αλλά είναι μια καινούργια πραγματικότητα. Στις αρχές του 20ού αιώνα, είχε κυκλοφορήσει εφημερίδα με τίτλο για δυστύχημα στο Σύνταγμα που ανέφερε "υπερήλικα ετών 45" ? Σήμερα στα 50 πάρα πολλοί ξεκινούν μια δεύτερη ανεμελιά. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει κι έχουν ακόμη σχεδόν άλλη τόση ζωή μπροστά, ιδιαίτερα αν έχουν σεβαστεί το σώμα τους τα προηγούμενα χρόνια.Εγώ θα πώ δυστυχώς και για τους μεν και τους δε .
Και τους cult και τους φοράω μπλουζάκια γκανς ε ροζες, γιατί αν τους αθροίσεις είναι η πλειοψηφία, και περισσεύω εγώ και μερικοί άλλοι , που ματαιοπονούμε να φερόμαστε όπως θα άρμοζε στην ηλικία μας ?.
Κοίτα λοιπόν που φτάσαμε (σωστό είναι αυτό που λες- για την ακρίβεια ΑΥΤΟ ακριβώς πιστεύω ότι οδήγησε και τους 2 φίλους μου να πάνε στη συναυλία - και οι 2 έχουν από δύο τέκνα ....και είναι όλα τους πλέον φοιτητές).Σήμερα στα 50 πάρα πολλοί ξεκινούν μια δεύτερη ανεμελιά. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει κι έχουν ακόμη σχεδόν άλλη τόση ζωή μπροστά, ιδιαίτερα αν έχουν σεβαστεί το σώμα τους τα προηγούμενα χρόνια.
Να θέσουμε ένα πλαίσιο αναφορικά με το "παππούς"- στα πόσα παππουδιάζεις; ?Οταν ομως εισαι ΕΣΥ ο παππους, και ειναι και παππουδες στη σκηνη, ε μιλαμε για γραφικοτητες.
Γενικά ή τις "είμαι ροκ εν ρολλ"??Απαντώ στο θέμα με ερώτηση.
Τις πενηντάρες τις έχετε δει;
Να θέσουμε ένα πλαίσιο αναφορικά με το "παππούς"- στα πόσα παππουδιάζεις; ?
Πάντως και τώρα με τους παππούδες Purple και τότε με τους παππούδες Sabbath με τον Dio, οι παππούδες "γάζωσαν". Να μη σου πω και για τον 83χρονο Herbie Hancock, που είδα προχτές και έβγαζε τρομερή ενέργεια.
Θεωρώ ότι υπάρχουν παππούδες και "παππούδες"...
Κοίτα τις ροκ, όχι δεν τις κοιτάω.?Γενικά και ειδικά
???
Δημοσιο-γραφικές αναφορές περιγράφουν και την επιλογή στο τρακίρ κέφι, του Ζόρμπα δε ΓκρίκΚοιτα, εβαλε ας πουμε καποιος βιντεακι, και τραγουδαγε ο gillan highway star, ενω ηταν εμφανες οτι δεν μπορει πια να οδηγησει ούτε για να παει στο σουπερ μαρκετ. Γραφικοτατος.
Κοίτα λοιπόν που φτάσαμε (σωστό είναι αυτό που λες- για την ακρίβεια ΑΥΤΟ ακριβώς πιστεύω ότι οδήγησε και τους 2 φίλους μου να πάνε στη συναυλία - και οι 2 έχουν από δύο τέκνα ....και είναι όλα τους πλέον φοιτητές).
Ο γάμος τους σε μικρή για τα δεδομένα της εποχής ,όπως λες , ηλικία και η τεκνοποιία ΔΕΝ κατάφερε να τους ωριμάσει...να τους εξελίξει, τους κράτησε στάσιμους με απωθημένα .....και ναι , παλιμπαιδιζουν.
Αυτό ακριβώς συνέβη.
Και ενώ "εγκλωβίστηκαν" από μικροί σε κατ εξοχήν "μικροαστικά σχήματα" γάμος - παιδιά......όταν ξεπαιδιασαν ξανα / μανα εγκλωβίστηκαν στην εδώ και καιρό νέα "μικροαστική " μόδα,.....παριστάνω το πουρό ροκ.
Σαν να λέμε σε 40 χρόνια από τώρα , οι σημερινοί 15άριδες να πάνε να δουνε τον Snικ χοντρό να άδει "κουνήσου δίπλα μου".Ολες αυτες οι μουσικες, ηταν φαση " don't trust anyone over thirty", "live fast die young" " sex, drugs and r'n'r" και τετοια.
Γενικα οι περισσοτερες τασεις της νεολαιας εχουν νοημα μονο ως τασεις της νεολαιας. Ελαχιστες παραγουν κατι που να ταιριαζει σε μεγαλυτερες ηλικιες, περα απο τις ηλικιωμενες version των ιδιων νεολαιων.
Όχι και μεγάλη συζήτηση.To αν ο γάμος και η τεκνοποίηση είναι μικροαστικές πρακτικές σηκώνει από μόνο του πολύ συζήτηση. Το αν είναι δεδομένο της εποχής να παντρεύεται κάποιος σε μεγαλύτερη ηλικία επίσης σηκώνει πολύ συζήτηση μιας και o μέσος όρος στην Ευρώπη με εξαίρεση τις σκανδιναβικές χώρες είναι στα 30-32.
ΑΚΡΙΒΩΣ! Και να σου λεει, "σνιφα την κοκα γιο", και εσυ ( και αυτος) το μονο που παιρνεται να ειναι χαπια για την πιεση.Σαν να λέμε σε 40 χρόνια από τώρα , οι σημερινοί 15άριδες να πάνε να δουνε τον Snικ χοντρό να άδει "κουνήσου δίπλα μου".
Κοίτα, σαφέστατα υπάρχει μια... γραφικότητα σε όλο αυτό. Αλλά είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ξεκίνησες ακούγοντας κάποιους καλλιτέχνες, μεγάλωσες με αυτούς, μεγάλωσες περισσότερο-ε, μεγάλωσαν και αυτοί και μοιραία το θέμα καταλήγει σε συναντήσεις γεροντοκοινού με γεροντοκαλλιτέχνες. ?ΑΚΡΙΒΩΣ! Και να σου λεει, "σνιφα την κοκα γιο", και εσυ ( και αυτος) το μονο που παιρνεται να ειναι χαπια για την πιεση.
Πιο γραφικοι και απο τα 24 χωρια του Πηλιου
Η αναπαραγωγή είναι ο βασικότερος πυλώνας όλων των έμβιων όντων. Ως εκ τούτου είναι μια φυσική κατάσταση η οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικροαστική σε καμία περίπτωση. Ο γάμος πάλι δημιουργεί ένα πλαίσιο αναγκαίο απ΄τη στιγμή που υπάρχει κοινή προσπάθεια, κτήση αγαθών και κληρονομικό δίκαιο. Εκτός αν θεωρείς ότι μετά από δεκαετίες συμβίωσης με κάποιον πρέπει όταν πεθάνεις να καρπωθεί τα πάντα ένα συγγενολόι που μπορεί να μην έχεις δει και ποτέ στη ζωή σου.Το σχήμα γάμος και παιδιά , είναι ο ορισμός του μικροαστισμού. ?