Παιδιά δεν ξέρω τι να πω για την αχαρακτήριστη λογική σας. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ, πέραν του πακέτου που όντως έφαγαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι και της φοβερής ταλαιπωρίας, εξόδων και απογοήτευσης, σε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φταίει η (καθόλου συμπαθής σε εμένα) didi. Δηλαδή φταίει και η EMI που πέθανε ο Mercury?dimgall είπε:you are a bad boy.οσο στηριζουμε την didi και το ...ρδελο terravibe αυτα θα γινονται....
μαλλον δεν εχεισ παει σε αρκετες συναυλιες τησ εν λογω εταιρειας και στο χωραφι που ονομαζεται τεραβαιμπ.γιαυτο σε δικαιολογω για τα λεγομενα σου .εκτος και αν εισαι ο λωρης ινκογκνιτο.........menelaos είπε:Παιδιά δεν ξέρω τι να πω για την αχαρακτήριστη λογική σας. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ, πέραν του πακέτου που όντως έφαγαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι και της φοβερής ταλαιπωρίας, εξόδων και απογοήτευσης, σε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φταίει η (καθόλου συμπαθής σε εμένα) didi. Δηλαδή φταίει και η EMI που πέθανε ο Mercury?
Τέλος πάντων, η Didi προφανώς θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους δε μπορούν να ξαναπάνε σήμερα (αν γίνει τελικά) και φυσικά πιστεύω ότι θα γίνει αυτό. Τώρα όσοι από εσάς είστε τόσο μα τόσο ΤΥΦΛΟΙ που δε μπορείτε να καταλάβετε ότι και η didi θύμα της κατάστασης είναι, και όχι θύτης (και είναι θύμα διότι ο εγκέφαλος ορισμένων ανθρώπων είναι μεγέθους όχι κουκουτσιού, αλλά σπόρου φράουλας και για χρόνια θα τη βρίζουν λόγω του χθεσινού περιστατικού)... τι να πω.... είστε ο λόγος που αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, διότι η λογική σας σκέψη φτάνει στο "ταλαιπωρήθηκα" και από εκεί και πέρα απλά "φταίνε όλοι". ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΛΕΟΣ. Συμβαίνουν και άσχημα πράγματα για τα οποία δε φταίει κάποιος! Δηλαδή αν έπεφτε το αεροπλάνο που έφερνε το group??? Πάλι θα βρίζατε που πήρατε τσάμπα άδεια από τη δουλειά; Αν ο άνθρωπος πάθαινε έμφραγμα και πέθαινε;;; Πάλι θα φωνάζατε;
Κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ το πακέτο που έφαγε ΑΠΕΙΡΟΣ κόσμος, πόσο μάλλον κάποια παιδιά (λίγα) που σίγουρα θα είχαν έρθει και από άλλες χώρες/πόλεις για το live, αλλά για να μη λέμε και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, η didi ΔΕ φταίει, σοβαρευτείτε και χρησιμοποιείστε και λίγο το μυαλό σας αντί να φωνάζετε απλώς λόγω νεύρων!
εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα στη didi...η εταιρεια ασφαλως και δεν εχει μεριδιο ευθυνης στην "ξαφνικη ασθενεια του καλιτεχνη"menelaos είπε:Τώρα όσοι από εσάς είστε τόσο μα τόσο ΤΥΦΛΟΙ που δε μπορείτε να καταλάβετε ότι και η didi θύμα της κατάστασης είναι, και όχι θύτης (και είναι θύμα διότι ο εγκέφαλος ορισμένων ανθρώπων είναι μεγέθους όχι κουκουτσιού, αλλά σπόρου φράουλας και για χρόνια θα τη βρίζουν λόγω του χθεσινού περιστατικού)... τι να πω.... είστε ο λόγος που αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, διότι η λογική σας σκέψη φτάνει στο "ταλαιπωρήθηκα" και από εκεί και πέρα απλά "φταίνε όλοι". ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΛΕΟΣ.
αν νομιζεις πως σε αυτη τη χωρα υπαρχουν ΜΟΝΟ οι Αθηναιοι μαλλον κανεις καποιο λαθος.Θα σου πω πως για τους ΑC DC προβλεπεται τετραψηφιος αριθμος εκδρομεων ΜΟΝΟ απο τη Θεσσαλονικη!!!!Κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ το πακέτο που έφαγε ΑΠΕΙΡΟΣ κόσμος, πόσο μάλλον κάποια παιδιά (λίγα) που σίγουρα θα είχαν έρθει και από άλλες χώρες/πόλεις για το live, αλλά για να μη λέμε και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, η didi ΔΕ φταίει, σοβαρευτείτε και χρησιμοποιείστε και λίγο το μυαλό σας αντί να φωνάζετε απλώς λόγω νεύρων!
Σε πληροφορω οτι απο τοτε που κολλησε τον υιο, καθιερωθηκε και υποχρεωτικη συνοδια (groopies) που εχουν εξεταστει και οπου δε κουβαλανε παρομοια νοσηματα, τουλαχιστον απο τις σοβαρες διοργανωτριες, μιας κ οσο κ αν σου φαινεται αστειο ειχε κατηγορηθει η εν λογω εταιρεια σαν υπαιτια που δεν προστατεψε το μελος της. Οι σοβαροι manager πλεον προστατευουν τα <<προιοντα>> τους για να αποφυγουν παρομοια περιστατικα, κ για να αποφυγουν τη χασουρα που ακολουθει το θανατο ενος εμπορικου σταρ.menelaos είπε:Δηλαδή φταίει και η EMI που πέθανε ο Mercury?
Έχω πάει και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Θα συμφωνούσα να τους κράζεις για τον χώρο, για την απόσταση, για την έλλειψη parking και υποδομών και για τα απαράδεκτα ακριβά εισιτήρια. ΟΧΙ όμως για την ακύρωση του live, διότι ΔΕΝ φταίνε.dimgall είπε:μαλλον δεν εχεισ παει σε αρκετες συναυλιες τησ εν λογω εταιρειας και στο χωραφι που ονομαζεται τεραβαιμπ.γιαυτο σε δικαιολογω για τα λεγομενα σου .εκτος και αν εισαι ο λωρης ινκογκνιτο.........
Ναι, συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά, το "λίγοι" αναφερόταν στο "από άλλες χώρες".αν νομιζεις πως σε αυτη τη χωρα υπαρχουν ΜΟΝΟ οι Αθηναιοι μαλλον κανεις καποιο λαθος.Θα σου πω πως για τους ΑC DC προβλεπεται τετραψηφιος αριθμος εκδρομεων ΜΟΝΟ απο τη Θεσσαλονικη!!!!
Μα ρε παιδιά... Είπε κανείς να μη δώσει πίσω η didi τα λεφτά; Προφανώς και θα τα δώσει. Αν δεν τα δώσει, τότε να πάμε να τους κάψουμε. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και πρέπει να τα επιστρέψει. Ακόμα και αν γίνει σήμερα το live θα ΠΡΕΠΕΙ να τα επιστρέψει σε όσους δε θα μπορέσουν να πάνε.Σωστά blue. Απ' την στιγμή που τα shit τα συμβούν την έχεις βάψει. Αλλά μήπως είναι υπερβολικά απλοϊκό να λέμε ότι ατυχίες συμβαίνουν και να μην κάνουμε τίποτα να διευκολύνουμε τις ζωές μας? Απλά μιλάω για την ταλαιπωρία των ανθρώπων που την φάγανε και στην τελική μπορεί και να μην δούν την συναυλία και να μείνουν με τα λεφτά του εισητιρίου πεταμένα, έτσι απλά, τη στιγμή που άνθρωποι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε και 40 ευρώ θα τάιζαν ένα χωριό. Γιατί να πετάξω έτσι κάποια λεφτά? Δώσε τα μου πίσω και θα τα δώσω σε κάποιον που τα χει ανάγκη στο κάτω κάτω.
Μέχρι τις δύο λοιπόν συναυλία δεν θα ανακοινωθεί... ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ!Αθήνα
Τετράωρη στάση εργασίας από τις 10π.μ. έως τις 14:00μ.μ. έχει κηρύξει την Τετάρτη η ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής τους στη Γενική της Συνέλευση.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλα τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής.
Το διάστημα αυτό δεν θα μεταδίδονται ειδήσεις από το www.in.gr
Η Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Taekwondo, Π. Φάληρο.
Μάλιστα... άρα τη didi τη συμφέρει αυτό που έγινε, έτσι; Δηλαδή ανάμεσα στο να γίνει το live κανονικά και σε αυτό που έγινε.... η didi προτιμάει αυτό που έγινε, right? Το να έχουν 20,000 άτομα να φωνάζουν εξαγριωμένοι και να ζητάνε αποζημίωση και να βρίζουν τη didi είναι κάτι.... ωφέλιμο για την εταιρία; Το να πρέπει να απασχολούν προσωπικό για να ασχοληθεί με το θέμα των ασφαλίσεων και τον αποζημιώσεων... είναι όπως και να το κάνουμε ευχάριστο για την didi, σωστά;nickhigher είπε:Τωρα για τους θεατες(πελατες ολων των παραπανω) ποιος νοιαζεται?Μην ριχνουμε ευθυνη στην didi για την κατασταση,
ολα τα φταινε αυτοι που εφαγαν την ταλαιπωρεια,γιατι τελικα η didi μπηκε και μεσα απο αυτην την κατασταση,δεν θα ξαναπαρει τις χορηγειες παλι(*****το).
Και το πιο κουλο ειναι οτι αν γινει σημερα η συναυλια ή οποια αλλη μερα ολα τα παραπανω
θα ξαναγινουν.
Τελικα μπαινει μεσα η κακομοιρα η didi!!!!!
Ερανο τωρα για τα διαφυγοντα κερδη της didi!!!!!!
menelaos είπε:Έχω πάει και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Θα συμφωνούσα να τους κράζεις για τον χώρο, για την απόσταση, για την έλλειψη parking και υποδομών και για τα απαράδεκτα ακριβά εισιτήρια. ΟΧΙ όμως για την ακύρωση του live, διότι ΔΕΝ φταίνε.
Μα ρε παιδιά... Είπε κανείς να μη δώσει πίσω η didi τα λεφτά; Προφανώς και θα τα δώσει. Αν δεν τα δώσει, τότε να πάμε να τους κάψουμε. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και πρέπει να τα επιστρέψει. Ακόμα και αν γίνει σήμερα το live θα ΠΡΕΠΕΙ να τα επιστρέψει σε όσους δε θα μπορέσουν να πάνε.
Δεν το λέω με σιγουριά. Συνήθως έτσι γίνεται, σου δίνουν επιλογή, ή αλλαγή του εισιτηρίου για την νέα συναυλία, ή αποζημίωση. Είπα ότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, αν δε γίνει θα φωνάζω μαζί με αυτούς που θα βρίζουν την didi.animae είπε:Ποιός λέει με σιγουριά ότι θα δώσει τα λεφτά πίσω σε αυτόν που ήρθε απο επαρχία και δεν μπορεί να είναι στην συναυλία σημερα(σε περιπτωση που γίνει)? Γιατί είσαι τόσο βέβαιος ότι θα το κάνει?
Τέλος οι περισσότεροι που παραπονιούνται είναι όχι, γιατί αρρώστησε ο τραγουδιστής, αλλά γιατί αργήσανε να πληροφορήσουν τον κόσμο για το ότι δεν θα γίνει η συναυλιά. Ακούγεται ότι το ξέραν από πολύ νωρίς ότι δεν θα γίνει η συναυλία(δεν το λέω εγώ αυτό προφανώς).
Προσωπικα εγω εχω σταματησει να συμφωνω σιωπηλα με ορους που δεν συμφωνω και δεν συμμετεχω.Ακομα και τοτε ομως μπορω να διακρινω κατι σαν ατυχια (ναι,μπορει να αρρωστησει ενας star) και δεν λυσσαω επειδη τα πραματα δεν πηγαν οπως θα τα ηθελα.MuddyPete είπε:Σωστά blue. Απ' την στιγμή που τα shit τα συμβούν την έχεις βάψει. Αλλά μήπως είναι υπερβολικά απλοϊκό να λέμε ότι ατυχίες συμβαίνουν και να μην κάνουμε τίποτα να διευκολύνουμε τις ζωές μας? Απλά μιλάω για την ταλαιπωρία των ανθρώπων που την φάγανε και στην τελική μπορεί και να μην δούν την συναυλία και να μείνουν με τα λεφτά του εισητιρίου πεταμένα, έτσι απλά, τη στιγμή που άνθρωποι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε και 40 ευρώ θα τάιζαν ένα χωριό. Γιατί να πετάξω έτσι κάποια λεφτά? Δώσε τα μου πίσω και θα τα δώσω σε κάποιον που τα χει ανάγκη στο κάτω κάτω.