Παιδιά δεν ξέρω τι να πω για την αχαρακτήριστη λογική σας. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ, πέραν του πακέτου που όντως έφαγαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι και της φοβερής ταλαιπωρίας, εξόδων και απογοήτευσης, σε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φταίει η (καθόλου συμπαθής σε εμένα) didi. Δηλαδή φταίει και η EMI που πέθανε ο Mercury?
Τέλος πάντων, η Didi προφανώς θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους δε μπορούν να ξαναπάνε σήμερα (αν γίνει τελικά) και φυσικά πιστεύω ότι θα γίνει αυτό. Τώρα όσοι από εσάς είστε τόσο μα τόσο ΤΥΦΛΟΙ που δε μπορείτε να καταλάβετε ότι και η didi θύμα της κατάστασης είναι, και όχι θύτης (και είναι θύμα διότι ο εγκέφαλος ορισμένων ανθρώπων είναι μεγέθους όχι κουκουτσιού, αλλά σπόρου φράουλας και για χρόνια θα τη βρίζουν λόγω του χθεσινού περιστατικού)... τι να πω.... είστε ο λόγος που αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, διότι η λογική σας σκέψη φτάνει στο "ταλαιπωρήθηκα" και από εκεί και πέρα απλά "φταίνε όλοι". ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΛΕΟΣ. Συμβαίνουν και άσχημα πράγματα για τα οποία δε φταίει κάποιος! Δηλαδή αν έπεφτε το αεροπλάνο που έφερνε το group??? Πάλι θα βρίζατε που πήρατε τσάμπα άδεια από τη δουλειά; Αν ο άνθρωπος πάθαινε έμφραγμα και πέθαινε;;; Πάλι θα φωνάζατε;
Κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ το πακέτο που έφαγε ΑΠΕΙΡΟΣ κόσμος, πόσο μάλλον κάποια παιδιά (λίγα) που σίγουρα θα είχαν έρθει και από άλλες χώρες/πόλεις για το live, αλλά για να μη λέμε και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, η didi ΔΕ φταίει, σοβαρευτείτε και χρησιμοποιείστε και λίγο το μυαλό σας αντί να φωνάζετε απλώς λόγω νεύρων!