- Πόντοι
- 6
Παιδες εχετε λιγο υποψιν οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι ...οκ το ξερω οτι ολος ο κοσμος ξενερωσε με αυτο αλλα τι να γινει ανωτερα βια που λενε...
Aκριβώς.cosmic citizen είπε:Παιδες εχετε λιγο υποψιν οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι ...οκ το ξερω οτι ολος ο κοσμος ξενερωσε με αυτο αλλα τι να γινει ανωτερα βια που λενε...
Ελα ρε μεγαλε, με ανατριχιασεςnektarios είπε:Tελικά αγαπητέ αποδείχτηκε - όσο και αν σου κακοφανεί αυτό - το πόσο γελοίος είσαι .
Ο Ντέιβιντ Γκάχαν διαπιστώθηκε πως είχε κακοήθεια στην ουροδόχο κύστη, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα λίγο πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στη Μαλακάσα στις 12 Μαϊου.
Α, ολα κι ολα ειμαι τυπικος σε αυτα τα πραγματα. Για να το λεω με την καρδια μου θα επρεπε να τον ξερω τον ανθρωπο. Το λεω σαν συναδελφοςmarathon είπε:...δεν το λές με τη καρδιά σου...
Περίφημη λογικήharilatron είπε:Θα παρακαλέσω να αποφευχθούν τα post που απλά επισημαίνουν πόσο άδικο είχαν όσοι πίστευαν ότι είναι "φτιαχτή" η ακύρωση. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και κανείς δεν θα έγραφε για μπουκάλια αν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνθρωπος πάσχει από καρκίνο.
Ωραία σχόλια κάνεις στους συναδέλφους σου (διχώς να γνωρίζεις καν τι περνάνε οι συνάδελφοι αυτοί)playloud είπε:Α, ολα κι ολα ειμαι τυπικος σε αυτα τα πραγματα. Για να το λεω με την καρδια μου θα επρεπε να τον ξερω τον ανθρωπο. Το λεω σαν συναδελφος
Γιατι οι.... συναδελφοι γνωριζουν (και τους νοιαζει) το τι περναω εγω?nektarios είπε:Ωραία σχόλια κάνεις στους συναδέλφους σου (διχώς να γνωρίζεις καν τι περνάνε οι συνάδελφοι αυτοί)
Φαντάζομαι για εχθρούς τι σχόλια κάνεις...
Δεν είναι ντροπή να παραδέχεται κανείς ότι έκανε ένα ατυχές ποστ...και ούτε μαγκιά να το συνεχίζει με ένα ακόμα ατυχές ποστ...
Τυπικότητα ...???
Kάνεις μεγάλο λάθος κύριος!!!playloud είπε:Γιατι οι.... συναδελφοι γνωριζουν (και τους νοιαζει) το τι περναω εγω?
Το ποστ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ατυχες αλλα μια ΑΠΛΗ πλακα. Τωρα αμα σου αρεσει η μπαντα και μυγιαστηκες δε φταιω εγω.
Δε νομιζεις οτι το κουραζεις πολυ?
Αντε για να μην σε σχολιασω σαν.... εχθρο μου
Δεν συμφωνώ. Ο playloud δεν είναι ο περαστικός spammer του οποίου θα σβήνουμε τα post. Είναι μέλος της κοινότητας και το κάθε ποστ του είναι τμήμα της δικτυακής του υπόστασης. Αν ο ίδιος μετανοιώνει που το έγραψε τον παρακαλώ να μου πει με pm να το διαγράψω.OurDarkness είπε:Το σεξουαλικό και αρνητικό σχόλιο για τον Gahan κακώς έμεινε ως έχει....