- Πόντοι
- 1,708
Περασα τα 40 εδω κ κατι χρονια. Δε ντυνομαι πλεον με τετοια μπλουζακια. Τα τετοια μπλουζακια που ειχα, εχουν αποσυρθει εδω κ καιρο(πανω απο δεκαετια). Λογω χρησης. Να παρω τετοιο μπλουζακι σε αυτη την ηλικια δεν παιζει. Αρα η μονη περιπτωση να βγω εξω με τετοιο μπλουζακι, ειναι να βρεθει ως δια μαγειας καποιο που ειχα χασει εδω κ πολυ καιρο κ να ειναι κ σε καλη κατασταση. Που και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα το βαλω σε κατι αλλο, εκτος απο μπανιο (που θα γινω μουσκεμα μεχρι να φτασω οποτε θελω μπλουζακι που να μη με νοιαζει), ή να βγαλω βολτα την κουταβα (που παλι θελω να φοραω κατι που δε με νοιαζει γιατι με παει ολο σε παρκα κ οικοπεδα με δεντρα κ γινομεθα.. πωπος)
Για να μη λεμε μονο για συγκροτηματο μπλουζακια το ιδιο θα συνεβαινε κ με αθλητικο μπλουζακι ομαδας (ειτε της δικης μου, ειτε καποιας που συμπαθω, ειτε παιχτη που συμπαθω). Μονο που εκει τα εχω κοψει απο τα 18 γιατι μου φαινοντουσταν καπως, οχι 20τελη οπως στα συγκροτηματα
Τωρα για το πως μου φαινεται οταν βλεπω καποιον πενηνταρη να κυκλοφορει με τετοιο?
Στο 93,7% των περιπτωσεων δε μου αρεσει. Υπαρχουν ομως οι ελαχιστες εξαιρεσεις, που εχει τετοιον αερα αυτος που το φοραει, που λεω... ρε τον ατιμο.
Για να μη λεμε μονο για συγκροτηματο μπλουζακια το ιδιο θα συνεβαινε κ με αθλητικο μπλουζακι ομαδας (ειτε της δικης μου, ειτε καποιας που συμπαθω, ειτε παιχτη που συμπαθω). Μονο που εκει τα εχω κοψει απο τα 18 γιατι μου φαινοντουσταν καπως, οχι 20τελη οπως στα συγκροτηματα
Τωρα για το πως μου φαινεται οταν βλεπω καποιον πενηνταρη να κυκλοφορει με τετοιο?
Στο 93,7% των περιπτωσεων δε μου αρεσει. Υπαρχουν ομως οι ελαχιστες εξαιρεσεις, που εχει τετοιον αερα αυτος που το φοραει, που λεω... ρε τον ατιμο.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: