Εγώ δεν πάω καλά ή οι 50αριδες ξεμωράθηκαν ;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 18K
Περασα τα 40 εδω κ κατι χρονια. Δε ντυνομαι πλεον με τετοια μπλουζακια. Τα τετοια μπλουζακια που ειχα, εχουν αποσυρθει εδω κ καιρο(πανω απο δεκαετια). Λογω χρησης. Να παρω τετοιο μπλουζακι σε αυτη την ηλικια δεν παιζει. Αρα η μονη περιπτωση να βγω εξω με τετοιο μπλουζακι, ειναι να βρεθει ως δια μαγειας καποιο που ειχα χασει εδω κ πολυ καιρο κ να ειναι κ σε καλη κατασταση. Που και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα το βαλω σε κατι αλλο, εκτος απο μπανιο (που θα γινω μουσκεμα μεχρι να φτασω οποτε θελω μπλουζακι που να μη με νοιαζει), ή να βγαλω βολτα την κουταβα (που παλι θελω να φοραω κατι που δε με νοιαζει γιατι με παει ολο σε παρκα κ οικοπεδα με δεντρα κ γινομεθα.. πωπος)

Για να μη λεμε μονο για συγκροτηματο μπλουζακια το ιδιο θα συνεβαινε κ με αθλητικο μπλουζακι ομαδας (ειτε της δικης μου, ειτε καποιας που συμπαθω, ειτε παιχτη που συμπαθω). Μονο που εκει τα εχω κοψει απο τα 18 γιατι μου φαινοντουσταν καπως, οχι 20τελη οπως στα συγκροτηματα

Τωρα για το πως μου φαινεται οταν βλεπω καποιον πενηνταρη να κυκλοφορει με τετοιο? 

Στο 93,7% των περιπτωσεων δε μου αρεσει. Υπαρχουν ομως οι ελαχιστες εξαιρεσεις, που εχει τετοιον αερα αυτος που το φοραει, που λεω... ρε τον ατιμο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πάντως πήγα και είδα Black Keys (και Puscifer αλλά δε μου άρεσαν) τις προάλλες στο Terra Vibe και έχω κλείσει και Arctic Monkeys για τις 18/7. Ο καρδιολόγος μου έχει συστήσει να περπατάω και το βρήκα μια καλή ευκαιρία. 

Έλα ρε θηρίο ....

Πήγες με τα πόδια? :classic_ohmy:

Κοίτα λοιπόν που φτάσαμε (σωστό είναι αυτό που λες- για την ακρίβεια ΑΥΤΟ ακριβώς πιστεύω ότι οδήγησε και τους 2 φίλους μου να πάνε στη συναυλία - και οι 2 έχουν από δύο τέκνα ....και είναι όλα τους πλέον  φοιτητές).

Ο γάμος τους σε μικρή για τα δεδομένα της εποχής ,όπως λες , ηλικία και η τεκνοποιία ΔΕΝ κατάφερε να τους ωριμάσει... .....και ναι , παλιμπαιδιζουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη.

Και ενώ "εγκλωβίστηκαν" από μικροί σε κατ εξοχήν "μικροαστικά σχήματα" γάμος - παιδιά......όταν ξεπαιδιασαν  ξανα / μανα εγκλωβίστηκαν στην εδώ και καιρό νέα "μικροαστική " μόδα,.....παριστάνω το πουρό ροκ.

Τώρα τι να πω....... ή πρέπει να σου στείλω 50 ευρώ για την ψυχανάλυση (γρήγορη μεν, σποτ-ον δε) ή αλλιώς δεν χωράω εδώ - και θα πάω κρουαζιέρα με τον Τέρρυ και τους Ντεφ Λεπ !

To αν ο γάμος και η τεκνοποίηση είναι μικροαστικές πρακτικές σηκώνει από μόνο του πολύ συζήτηση. Το αν είναι δεδομένο της εποχής να παντρεύεται κάποιος σε μεγαλύτερη ηλικία επίσης σηκώνει πολύ συζήτηση μιας και o μέσος όρος στην Ευρώπη με εξαίρεση τις σκανδιναβικές χώρες είναι στα 30-32. 

Άσχετο με το thread, αλλά το 30-32 δεν ισχύει ούτε για κεντρική Ευρώπη,σύμφωνα πάντα με τις επίσημες απογραφές.

Έλα ρε θηρίο ....

Σιγα. Παγκρατι - Μαλακασα, ενα τσιγαρο δρομος.

cigar.jpg

H μουσική ανανεώνει το μέσα σου ..

όποια και αν είναι η ηλικία!!

Έιδικα κάποια συγκροτήματα δε τα χάνεις με τίποτα ειδικά όταν έχεις μεγαλώσει με αυτά!?

ενα τσιγαρο δρομος.

Μάνο, είσαι σπίτι?

Άναψε το ρε μλκ να τραβήξω τζούρα γιατί χαρμάνιασα. :classic_tongue:

Δεν φτάνω να το ανάψω λέμε ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άσχετο με το thread, αλλά το 30-32 δεν ισχύει ούτε για κεντρική Ευρώπη,σύμφωνα πάντα με τις επίσημες απογραφές.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_age_at_first_marriage#Europe

Έλα ρε θηρίο ....

χαχα, όχι αν και από το σπίτι μου είναι doable. Αλλά όταν το πιο κοντινό πάρκινγκ που θα βρεις είναι στο 20λεπτο ποδαράτο από την είσοδο, μέχρι το πέρας του event και της επιστροφής, έχεις κάνει τα απαραίτητα.

Terra Vibe έχω να πάω από το 2010. Πολύ ταλαιπώργια. Πλέον μέχρι Mega Vibe το πολύ ειμαι?
Ναι αλλα΄αν είχες έρθει στους Black Keys, θα έπαιρνες πολλές ιδέες και για το Mega Vibe...

Έλα εντάξει.

Δίπλα είσαι, 22 χλμ να πας κι άλλα τόσα να γυρίσεις. :classic_tongue:
Δεν είμαι κέντρο είμαι 3-4 χλμ πιο κοντά αλλά είπα doable, εννοώντας βασικά ότι μπορεί και να μην πεθάνω...??

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις? ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του ?

Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P

Xωρίς πλάκα, τώρα μιλάμε για ένα πολύ mainstream brand, αυτό των Guns N Roses, που οι ίδιοι δεν θέλανε να βλέπουνε ούτε ζωγραφιστό ο ένας τον άλλον και ονομάσανε το tour ''not in this lifetime'' για να διακωμωδήσουν το γεγονός αυτό. Γεμίζουν στάδια σε όλο τον κόσμο κυρίως με πενηντάρηδες που εζησαν την εποχή εκείνη (μην μου πείτε ότι η πλειοψηφία του κοινού σε παγκόσμια περιοδεία σε στάδια έχει μέσο ορο ηλικίας τα 25...)

Οι φίλοι σου μια χαρά κάνουν και πάνε, αυτό είναι το νορμάλ (για μένα νορμάλ δεν είναι να φοράς μπλούζα ομάδας και να πηγαίνεις σε γήπεδο για να βρίσεις 11 παίκτες που κλοτσάνε ένα τόπι, μια μορφή εκτώνοσης είναι και αυτό για αυτούς μάλλον αλλά προτιμώ να εκτονοθεί κάποιος σε μια συναυλία).

Το ντύσιμο με ξεθωριασμένο GnR μπλουζάκι είναι αποδεκτό για 50αρη ειδικά αν προσέχει το σώμα του, όσο πιο πολύ φροντίζει το σώμα του τόσο λιγότερο περίεργα φαίνεται... Στα 50 και ωραίο σώμα μπορείς να έχεις, και να κυνηγάς το σεξάκι σου ειδικά πλεον που οι μισοί και οι μισές άνω των 50 είναι χωρισμένοι-χωρισμένες

Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του ?

Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P
Καμία εντύπωση δεν θα μου κάνει αν πάει.

Στην ίδια κατηγορία με τους φίλους μου τον κατατάσσω .?

Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00. Είναι δυνατόν να παίξουν μεσημέρι τέτοια ώρα? Επίσης εκείνο το Σάββατο λέει 42 βαθμούς...

Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00.

Αν δεν κάνω λάθος, διάβασα 19:00, αλλά θα ανοίξουν οι The Last Internationale που είναι η support μπάντα.

Αλλά ρε παιδιά, αυτός ο Axl δεν παίζει με τους AC/DC?

Ρε βαλτε οτι θετε, παγεντε οπου θετε κι αφηστε τις ψυχαnalυσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back