Αναβάθμιση του forum 2018

Υπάρχει λόγος.

Μου έχουν τύχει διάφορα όταν δεν ήμουν κρυφός.

Όπως πχ το εξής ..

Γενικά δεν αποσυνδέομαι ποτέ. Υπήρχε μέλος (και πολύ καλός φίλος) που μου έστειλε pm γύρω στις 3 τα ξημερώματα (αφού με έβλεπε συνδεδεμένο) κάνοντάς μου πλάκα.

Εγώ όμως είχα πέσει για ύπνο και δεν απάντησα.

Το παλικάρι συνέχισε να μου στέλνει pm (νομίζοντας ότι τα βλέπω) αλλά εγώ δεν απαντούσα.

Όταν ξύπνησα την άλλη μέρα βρήκα τέσσερα-πέντε pm, και στο τελευταίο μου ζητούσε συγγνώμη νομίζοντας ότι είχα παρεξηγηθεί από την πλάκα και δεν απαντούσα (αν είναι δυνατόν), και προσπαθούσα μετά να εξηγήσω ότι κοιμόμουν.

Οπότε ... κρυφός λαίμαι.
δεν ήταν ειρωνία, ερώτηση ήταν αν υπάρχει η δυνατότητα. Ακριβώς για τους λόγους που λες, μια φορά κοιμήθηκα και ερχόντουσαν sms στο κινητό και άντε να εξηγήσεις στη σύζυγο...

Σα να βλεπω το mybike.gr σε καλυτερη εκδοση.

Εκει βεβαια εχει πιο πολλα yamaha απ' οτι εδω....

Καλοριζικο!!!! Πολυ καλο το αποτελεσμα!!!

Πού είναι το noizbox?

Εεεεε?

Πού θα μαθαίνω τώρα τι κάνει ο τσιγάρος με την κόρη του την όμορφη και δεν τα λέει στην πόντια? :classic_rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να μας ζησει!!!! ? Νομιζω τρεχει και πιο γρηγορα ή η ιδεα μου ειναι;

Θα μου παρει λιγο καιρο να το συνηθησω, αλλα απο πρωτη ματια μου φαινεται πολυ καλο  :classic_cool:  

Θα προτιμουσα μονο να ειχε τα βασικα emoji παλι αμεσα προσβασιμα. Και τα υπολοιπα μεσα στο εικονιδιο... :classic_unsure:

Με ποιο κουμπι, απο την κεντρικη σελιδα, μπορω να μπω στο μενου του φορουμ. 

https://www.noiz.gr/community/forums/

Δεν το βρισκω....

Καλοριζικο ! Με γειες! Προβλεπεται να εχει αρκτετα θετικα αυτη η αναβαθμιση περαν του αισθητικου. Πρωτη διαπιστωση ειναι η ανακτηση του περιεχομενου στο κειμενο...αρκετα βολικο! ?  Μου θυμιζει λιγο google acounts η φαση, ωραιο ...αυτο  "Σταθης1237684382957" να μην εβγαζε στο προφιλ μου ακομα καλυτερα ?

ps : τοσο ανανεωμενο που αναγκαζομαι να βαλω 1η φορα φωτο στο avatar, οχι τιποτα αλλο , αυτο το τεραστιο " Σ " που φαινεται τωρα καπως μου τη δινει  :classic_biggrin:

Για να σε παει στο τελευταιο ποστ, θα πατησεις οχι πανω στον τιτλο του θεματος, αλλα δεξια του, κατω απο το αβαταρ του τελευταιου ποσταδορου. Εκει που αναφερει τα λεπτα που ποσταρισε (τωρα ειναι στη μορφη %d λεπτα).

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η νέα μορφή του φόρουμ! Σίγουρα θέλει λίγο καιρό να συνηθίσουμε αλλά θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο!!!?

Χαχαχα. Παίζω με το προφίλ.

Ωραίο είναι. Το γουστάρω το σύστημα.

Είναι σέξυ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!

ΩΩΩ.. και ποιός βλέπει το προφίλ μου..........

Μην δω τιποτα γκομενάκια και έχουμε τίποτα τυχερά. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πού είναι το noizbox?

Εεεεε?

Πού θα μαθαίνω τώρα τι κάνει ο τσιγάρος με την κόρη του την όμορφη και δεν τα λέει στην πόντια? :classic_rolleyes:
Πρέπει να ενεργοποιήσεις τις ενημερώσεις κατάστασης στο προφίλ σου. Εκεί θα μπορείς να μιλάς με όποιον γουστάρεις σχεδόν ιδιωτικά αλά noizbox όπως έκανες πριν λίγο στο προφίλ μου.

Με ποιο κουμπι, απο την κεντρικη σελιδα, μπορω να μπω στο μενου του φορουμ. 

https://www.noiz.gr/community/forums/

Δεν το βρισκω....
Μη μου πεις πως δεν βλέπεις το tab που λέει Forum στο Menu!

Καλοριζικο ! Με γειες! Προβλεπεται να εχει αρκτετα θετικα αυτη η αναβαθμιση περαν του αισθητικου. Πρωτη διαπιστωση ειναι η ανακτηση του περιεχομενου στο κειμενο...αρκετα βολικο! ?  Μου θυμιζει λιγο google acounts η φαση, ωραιο ...αυτο  "Σταθης1237684382957" να μην εβγαζε στο προφιλ μου ακομα καλυτερα ?
Μπορείς να το διορθώσεις στο προφίλ σου.

Θα δουμε το φορουμ στο tapatalk?
Δεν υπάρχει λόγος για tapatalk. Η δυνατότητα εμφάνισης σε κινητά και μικρές συσκευές είναι δεδομένη και πολύ εύχρηστη.

Μια ερώτηση ρε παιδιά.

Αυτο το κουμπι στο start που μπορείς να δημοσιεύσεις clips στα κλιπς, videos στα βιντεο κλπ.

Αν βάλω κάτι π.χ. τώρα για να φαίνεται στα clip μου θα μπαίνει και ως topic στο forum?

Π.χ. αν θελω να βάλω κατι παλαιότερο για να μην ξαναανοίγει θέμα που ήδη υπάρχει.

Γι αυτό ρωτάω.

Καλορίζικο έυχομαι σε όλους μας. Μου αρέσει πολύ η νέα μορφή. Μράβο στο Γιάννη για την πολλή και καλή δουλειά και την έμπνευση.

Μας κακομαθαινει ειναι η αληθεια. Δουλευω σε τετοια πλατφορμα (ως χρηστης) αρκετα χρονια τωρα και ειναι μακραν οτι πιο ευχρηστο και ευχαριστο εχω δει σε φορουμ. Δεν του λειπει τιποτα. Και tapatalk να υπηρχε (το υποστηριζει η πλατφορμα) δεν θα το χρησιμοποιουσα, καθως ειναι σουπερ ευχρηστο με την παρουσα μορφη.

Και δεν ειναι και φτηνο...

Ευχαριστουμε κυριε διαχειριστα!!

Δεν ξέρω εάν θα ήταν εύκολο να φαίνονται κάπως τα νέα θέματα/νέες απαντήσεις. Έτσι όπως το βλέπω προς το παρόν δεν είναι εύκολο να τα βρεις...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back