Αναβάθμιση του forum 2018

Συμφωνω. Στην αρχικη σελιδα φαινονται μονο τα 7-8 τελευταια θεματα. Για να δεις μαζεμενα τα τελευταια θεματα θα πρεπει να πατησεις το κουμπι αριστερα απο τον μεγενθυτικο φακο (πανω αριστερα) και εκει να ρυθμισεις τα φιλτρα να φαινονται ολα τα θεματα και οχι μονο τα αδιαβαστα. Και οι ρυθμισεις στο φιλτρο αυτο θα επρεπε να μπορουν να ειναι μονιμες. Πρεπει να υπαρχει ενα κουμπακι στην αρχικη σελιδα οπου να φαινονται ολα τα τελευταια θεματα, αδιαβαστα και μη.

Ααα, εκει πηγε το αποθηκευμενο προφιλ αναζητησης θεματων. 

Μια χαρα!

Μπήκε και το πλαϊνό block με τα πρόσφατα post και στο forum. Δεν είναι άσχημο. Τι λέτε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπήκε και το πλαϊνό block με τα πρόσφατα post και στο forum. Δεν είναι άσχημο. Τι λέτε;
Δεν βλεπω κατι διαφορετικο. Ποιο λες?

Επισης, περιπου ανα 5 λεπτα ανανεωνεται το περιεχομενο στην αρχικη σελιδα. Οσα refresh και να κανω δειχνει εμενα σαν να ποσταρα τελευταιος 1 λεπτο πριν. Εσυ εχει ηδη απαντησει και δεν φαινεται αμεσως.

Screenshot_20181029-222937_Chrome.jpg

To βλέπεις σε tablet ή κινητό, οπότε θα το δεις κάτω απο την συζήτηση. Σε desktop και laptop είναι μια στήλη στο πλάι.

Μια χαρά είναι, νομίζω όμως ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα αν αντί για τα πρόσφατα post, έμπαιναν εκεί τα πρόσφατα νήματα (δηλαδή το "ΘΕΜΑΤΑ" της πρώτης σελίδας).

Μια ερώτηση ρε παιδιά.

Αυτο το κουμπι στο start που μπορείς να δημοσιεύσεις clips στα κλιπς, videos στα βιντεο κλπ.

Αν βάλω κάτι π.χ. τώρα για να φαίνεται στα clip μου θα μπαίνει και ως topic στο forum?

Π.χ. αν θελω να βάλω κατι παλαιότερο για να μην ξαναανοίγει θέμα που ήδη υπάρχει.

Γι αυτό ρωτάω.
Γι αυτό τελικά τι ισχύει?

Ξέρει κανείς? :classic_tongue:

Στην οικονομική θεωρία υπάρχει ο όρος "creative destruction". Κάτι ανάλογο έγινε και στο interface του noiz. Δεν πειράζει, θα ξεσυνηθίσουμε για λίγο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο τελικά.

Πάντως, όπως είπε και ο fusiongtr, που είναι το stealth mode?

Γι αυτό τελικά τι ισχύει?

Ξέρει κανείς? :classic_tongue:
Το start ανοίγει νέο θέμα.

Απλά αν είναι clip θα πάει στα clips.

Εντωμεταξύ, η παράθεση κατέβηκε κάτω, και από συνήθεια, πήγα να πατήσω αναφορά ανάρτησης που έμεινε επάνω. :classic_tongue:

Το start ανοίγει νέο θέμα.

Απλά αν είναι clip θα πάει στα clips.

Εντωμεταξύ, η παράθεση κατέβηκε κάτω, και από συνήθεια, πήγα να πατήσω αναφορά ανάρτησης που έμεινε επάνω. :classic_tongue:
Ναι, θα παει στα κλιπς αλλά θα πάει και στα clips στην προβολή δραστηριότητας λογικα στο προφιλ

Έλεγα μήπως δεν ξαναμπαινει θέμα, γιατι π.χ. αμα θελω να προσθέσω στα clips της δραστηριότητας μου κάτι παλαιότερο και μπει ξανά thread που υπάρχει από παλιότερα..............................

αμα θελω να προσθέσω στα clips της δραστηριότητας μου κάτι παλαιότερο
Έχω την εντύπωση, ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με mass transfer και όχι χειροκίνητα.

Αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

για την ώρα πάντως βλέπω το όλο interface με τα posts να καταλαμβάνει πολύ φαρδιά έκταση, δηλαδή από αριστερά προς τα δεξιά κάπου χάνει το μάτι τη σειρά.

Επίσης είναι πολύ αραιό.

Εκτός του ότι υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα σε γραμμές με αυτόματο wrap υπάρχει και ακόμα περισσότερο με το newline(enter)

Σαν να είναι πολύ αντιοικονομικό. Πρέπει συνέχεια να σκρολάρεις

Μου αρέσει πολύ το καινούριο interface. Ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμνο είναι σαφώς καλύτερο, αλλά νομίζω γενικά πως είναι η καλύτερη εκδοχή απ' όσες(3 αλλαγές νομίζω θυμάμαι όσο είμαι μέλος) του φόρουμ.

Καταπληκτικό.. Minimal, χωρίς αχρείαστη "πληροφορία", με ωραία δομή, σωστή χρήση χρωμάτων. Μου φαίνεται και πολύ ξεκούραστο στην περιήγηση, ειδικά συγκριτικά με το παλιό.

Μπράβο. Τρομερή δουλειά ειλικρινά.

παντως κάτι παίζει με τα clips (κριτικές?)

στο μενού του φόρουμε πχ στα clips το κομμάτι του jazzjoker δεν εμφανίζεται

Εμφανίζεται όμως στο αδιάβαστα και εκεί βγαίνει η απαγόρευση

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back