Αναβάθμιση του forum 2018

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Αν ξυπνήσετε ένα πρωί και το forum δεν λειτουργεί (για μερικές ώρες), θα είναι γιατί θα γίνονται αυτές οι αλλαγές που θα μας κάνουν να... πετάμε απο την χαρά μας όταν θα το χρησιμοποιούμε στο εξής. :laugh:

Εγω πάντως έχω βγάλει τα μάτια μου τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να καταλήξω σε μια πλατφόρμα που θα αναβαθμίσει χωρίς να αποξενώσει τον πολύ κόσμο. Και νομίζω πως αφού έστησα 4 διαφορετικές εκδοχές, κατέληξα σε μια που θα προσθέσει εφαρμογές απο τις ζητούμενες, όπως ανάπτυξη των προφίλ των μελών και ταυτόχρονα να διατηρεί το forum δυνατό για συζητήσεις αλλά και Ερωτήσεις - Απαντήσεις στα θέματα μουσικής τεχνολογίας με πιο εύχρηστο τρόπο.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν οι τομείς των άρθρων και μουσικών uploads με reviews αλλά και χώρο βιτρίνα και θα γίνει ακόμα πιο mobile friendly.

Στην μεταφορά θα διατηρηθούν οι συζητήσεις και τα προφίλ όλων των μελών όσο πιο ακέραια γίνεται αλλά σίγουρα θα υπάρξουν ελλείψεις, κάτι που θα φανεί κατα την διαδικασία.

Το σημερινό forum θα διατηρηθεί κλειδωμένο και θα σβηστεί σύντομα αν και τα πάντα θα βρεθούν στο καινούργιο.

Οπως είπα αυτό θα γίνει εντός των ημερών, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για όποια ταλαιπωρία.

E, ε, έρχεται!!!!

Σύντροφοι! Ερχεται η ΑΛΛΑΓΗ!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Θα μπορώ να έχω 80 προφίλ και στο νέο? ;D ;D ;D ;D ;D

Η δεξιά στήλη με τα κουτάκια fresh, smart noiz είναι μόνο στο home ή κάνω κάτι λάθος?

Επίσης πώς μπορεί κάποιος να γίνει "κρυφός"?

αηντε καλορίζικο . Έχει και ignore, αγαπημένο feature στα φορουμ και καλή προσθήκη 

θα χρειαστεί λίγος καιρός να το συνηθίσω πάντως 

Μπαα, δεν το βλέπω. :classic_cool:
κρίμα....πάντα ήλπιζα σε κάτι καλύτερο....  :classic_love:

έχασα και το avatar....

αναγκάστηκα να βάλω άσχετα πράγματα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
στο εικονίδιο με το όνομα και το αβαταρ κάθε χρήστη πάνω δεξιά , έχει διάφορες επιλογές και μια είναι " αγνοημένοι χρήστες " ?

Εξαιρετικη αναβαθμιση, οσο χρονο και να χρειαστουμε για ξεναγηση και εκμαθηση, το επιπεδο απεχει μακραν απο την προηγουμενη εκδοση.

Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στην προσπαθεια. Me likes :classic_happy:

Στάκα, το παλιό fresh έγινε ΘΕΜΑΤΑ και είναι στο home page.

Το τωρινό fresh δίνει κάθε απάντηση σαν ξεχωριστή καταχώρηση κι ας είναι στο ίδιο θέμα.

Επίσης είναι μεγάλο το διάστημα ανάμεσα στις γραμμές.

Δεν τα πάω καλά με τα φατσομπούκια και λόγω αρκετών ομοιοτήτων θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω.

Ωραίο φαίνεται πάντως, μοντέρνο, σύγχρονο.

Νιαρρρ!!!!

Καλορίζικο!!!!!

Βλέπω πάντως πως μπορείς να βλέπεις πιο εύκολα τη  δραστηριότητα των μελών.

Ποιο θέμα παρακολουθούν, που βρίσκονται.

NSA μου μυρίζει, τα είχε πει ο Σνόουντεν. 

Αυτό δεν ειναι καλό γιατί π.χ. μπορεί να με δουν που είμαι και να μου τη στήσουν

και να με απαγάγουν οι πολιτικοί αντίπαλοι χαχαχαχαχχαχαχαχα

γινόμαστε και κρυφοί τώρα?
Υπάρχει λόγος.

Μου έχουν τύχει διάφορα όταν δεν ήμουν κρυφός.

Όπως πχ το εξής ..

Γενικά δεν αποσυνδέομαι ποτέ. Υπήρχε μέλος (και πολύ καλός φίλος) που μου έστειλε pm γύρω στις 3 τα ξημερώματα (αφού με έβλεπε συνδεδεμένο) κάνοντάς μου πλάκα.

Εγώ όμως είχα πέσει για ύπνο και δεν απάντησα.

Το παλικάρι συνέχισε να μου στέλνει pm (νομίζοντας ότι τα βλέπω) αλλά εγώ δεν απαντούσα.

Όταν ξύπνησα την άλλη μέρα βρήκα τέσσερα-πέντε pm, και στο τελευταίο μου ζητούσε συγγνώμη νομίζοντας ότι είχα παρεξηγηθεί από την πλάκα και δεν απαντούσα (αν είναι δυνατόν), και προσπαθούσα μετά να εξηγήσω ότι κοιμόμουν.

Οπότε ... κρυφός λαίμαι.

Καλορίζικο ! Ομορφο έγινε !

Ελπίζω και εύχομαι σε αμιγώς μουσικούς σχολιασμούς στο εξής (ε, λίγο αλατοπίπερο αντέχεται.. το πολύ όμως ;)

Και για τους πολιτικάντηδες wanna be ... βάλτε και μία  διακριτή ενότητα  για να ξεδίνουν :   The NoiZ KAFENES

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back