RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Απέχω εδώ και χρόνια από το φόρουμ, μόλις χθες έμαθα τα μαντάτα την ώρα που ταξίδευα για Αγγλία, ενώ κάποιοι φίλοι που κρατάμε επαφή είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την αδικαιολογήτως εκτεταμένη αποχή του. Για την προσφορά του Νικόλα έχουν γράψει ήδη εντιμότατοι φίλοι του εδώ. Ζωτανός, ενεργός, παρών, καυστικός, κύριος -ακόμη και στη διαφωνία- , πειραχτήρι, χαλαρός, ανοιχτός, πάντα έτοιμος να βοηθήσει.
Στα φορουμ, αν και παραγκωνισμένα από τα ΜΚΔ , ο γραπτός λόγος είναι ο βασιλιάς και σε αυτόν τον τομέα ο SUPERFUNK έχει τεράστια παρακαταθήκη και καθώς "τα γραπτά μένουν" , έτσι τα δικά του γραπτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο διαδυκτιακό υπερπέραν και θα συνεχίζουν να ενημερώνουν, να καθοδηγούν και να ψυχαγωγούν στο διηνεκές.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, η απήχησή του σε μια μεγάλη κοινότητα ας είναι μια κάποια ελάχιστη παρηγοριά.

Πραγματικά σοκαριστικά τα νέα και τα λόγια εξαιρετικά πτωχά.
Καλό παράδεισο φίλε Νίκο. Καλή δύναμη στους δικούς του.

Κρίμα.... απέχω εδώ και 2 χρόνια από το φόρουμ και μόλις έμαθα το "φευγιό" του Νίκου.
Καλό κατευόδιο Superfunk...
Τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους.

Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.
Σε ό,τι αφορά το ΝΟΙΖ, και μόνο το γεγονός πως τόσα ανενεργά μέλη ξαναμπήκαν να γράψουν είναι δηλωτικό του αποτυπώματος του στο φόρουμ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια.

Νικόλα σε ευχαριστούμε που ήσουν σχεδόν πάντα παρών για να βοηθήσεις,να μεταδώσεις τις γνώσεις .

Να έχεις καλό Παράδεισο,η παρουσία σου ήταν κομμάτι του noiz.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, κρίμα.

δεκα λεπτά κοιτάω τον cursoρα να αναβοσβήνει...

Τεράστια απώλεια.

τουλάχιστον εκει πάνω έχει καλή παρέα...

Αντίο SF

respect.gif

Όντας κι εγώ από αυτούς που σπάνια συμμετέχουν (παρότι είμαι σχεδόν 20 χρόνια εδώ), βρίσκω συγκινητική (και απολύτως δίκαιη) την απόδοση τιμής από τα άλλα γνωστά μέλη που κινούσαν το Νοιζ τότε στα mid-late 00s...

Ό,τι ήθελα να πω έχει ήδη ειπωθεί από άλλους, είναι αμέτρητα τα quotes που θα μπορουσα να κάνω, αυτό το μήνυμα δεν εξυπηρετεί πρακτικά κανένα σκοπό πέρα από το απλά να βάλει ένα ακόμα +1 για το τεράστιο μέγεθος της συνεισφοράς του στο χώρο αυτό.

Βοηθήθηκα κι εγώ πάρα πολύ απο εκείνον τότε που η γνώση αντιμετωπιζόταν ως κάτι arcane, και δεδομένου ότι είχα τη χαρα να τον γνωρίσω (καπου το 08-09) φευγαλέα σε μια ανταλλαγή, προσυπογράφω ότι IRL ήταν ακόμα πιο ανοιχτόκαρδος και ειλικρινά διαθέσιμος, ακόμα και σε έναν άσχετο νέο (εγώ) που καναμε μια συναλλαγή.

Αντίο SF

Δεν είχε πάει ο νους μου στο κακό, όταν διαπίστωσα ότι λείπει για καιρό...

Μεγάλη η απώλεια,είχα πολλούς λόγους να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω.

Δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά,παρά μόνο από προσωπικά μυνήματα και φυσικά από την πληθωρική του παρουσία στο forum.

Ο Νίκος ήταν το μόνο μέλος που μου έχουν αναφέρει από μόνοι τους αναγνώστες-μη μέλη του noiz, όταν τους μιλούσα για το συγκεκριμένο forum.

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Trending...

Νέα θέματα

Back