Αναβάθμιση σελίδας αγγελιών 2015

nick_ls είπε:
Είπα κ εγώ, όλο και κάποιος γκουγκλαδόρος θα έκανε τον κόπο, χαχα.

υγ. Πληροφοριακά, όπως λέει στο περίπου και το site που βρήκες, το καταχωρώ υπήρχε παλαιότερα, ιδίως σε κάποια παλαιά λεξικά ως ''ενδίδω, κάνω χώρο''. Σήμερα θεωρείται απλώς εσφαλμένο μαζί με το -κατά-, καθώς δεν υπάρχει χωρέω-ώ αλλά μόνο χωράω.

Πρόθεση + χωρώ = κινούμαι προς μία κατεύθυνση εξ ου αναχωρώ κλπ. Κατά + χωρώ θεωρείται λανθασμένο. Το ορθό είναι κατά + χωρίζω και άρα καταχωρίζω, γιατί ο σκοπός του νοήματος του είναι ότι το ταξινομώ, το κάνω διακριτό και όχι ότι παρέχω χώρο στην αγγελία για να δημοσιευθεί ή ότι κινείται η αγγελία προς δημοσίευση, καθώς η κίνηση που απαιτεί το νόημα του πχ αναχωρώ πρέπει να είναι πραγματική και όχι νοητή.

Εξ ου και τα: ξεχωρίζω, διαχωρίζω, αποχωρίζω και άρα και καταχωρίζω (με σκοπό τη διάκριση τους, την ταξινόμηση τους ή το χωρισμό σε κατηγορίες). Δε νομίζω να έλεγες ποτέ ξεχωρώ, διαχωρώ ή αποχωρώ (και αν το έλεγες, το τελευταίο θα σήμαινε κίνηση προς μία κατεύθυνση).
Σόρρυ αλλά θα προτιμήσω τον Δημητράκο.

Επίσης,

http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A1999.04.0073%3Aalphabetic+letter%3Dx%3Aentry+group%3D4%3Aentry%3Dxwre%2Fw

Απ' αυτά που παραθέτεις RayDTutto το σωστό είναι καταχώριση αφού γίνεται "καταλογογραφική καταχώριση σε βάση δεδομένων" με σκοπό την ταξινόμηση.

Εγώ δεν υποστήριξα κάποιο από τα δύο. Απλώς αντέδρασα στο ότι δεν υπάρχει "καταχωρώ".

theoctapus είπε:
Απ' αυτά που παραθέτεις RayDTutto το σωστό είναι καταχώριση αφού γίνεται "καταλογογραφική καταχώριση σε βάση δεδομένων" με σκοπό την ταξινόμηση.
Κι εγω εκει κατέληξα και τα άλλαξα/διόρθωσα. Σαν παλιός το είχα στο λεξιλόγιο αλλά δεν είχα καταλήξει στην έννοια. Thanks Ray.

RayDTutto είπε:
Ναι τι μ αυτο;

Χωρώ λέει αυτός οτι υπάρχει, οχι καταχωρώ. Δεν μπορω να καταλαβω αυτην την επιμονη. Ολα τα συγχρονα λεξικα το θεωρουν εσφαλμενο.

nick_ls είπε:
Ναι τι μ αυτο;
Απλώς για να ξέρουμε τι λέμε.

Λες

δεν υπάρχει χωρέω-ώ αλλά μόνο χωράω.
Βάζω το εξής λινκ

http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A1999.04.0073%3Aalphabetic+letter%3Dx%3Aentry+group%3D4%3Aentry%3Dxwre%2Fw

το οποίο αναφέρεται στο ρήμα "χωρέω" (που σύμφωνα με εσένα δεν υπάρχει).

Επαναλαμβάνω: απλώς για να ξέρουμε τι λέμε.

Δεν μπορω να καταλαβω πως χωρεουν ολα αυτα στο κεφαλι σας.  ;D

Θέλω να αφήσω θετικό feedback για ένα πωλητή αλλά μπαίνοντας στην αγγελία (που πλέον είναι sold) μου λέει να συνδεθώ για να δω τα στοιχεία του κι όταν το κάνω με βάζει στο δικό μου προφίλ

Nα ρωτησω κατι,υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσω τελειως καποια αγγελια απο το forum?

Βλεπω μονο σαν ενεργεια τη διορθωση ή οτι πουληθηκε,αν θελω να την βγαλω τελειως?

Kαλησπερα.

Αν κ μεχρι σημερα ανεβαζα τις φωτο στις αγγελιες με το ιδιο κινητο κ τον ιδιο τροπο σημερα μου λεει πως οι φωτο μου ειναι μεγαλες κ δεν τις ανεβαζει...

Εχει καποιος να προτεινει καποια λυση για αυτο?

Ευχαριστω.

να κανω μια παρατηρησουλα...επειδη η μοναδικη αποδειξη αξιοπιστιας του πωλητη ειναι οι κριτικες,θα ηθελα να φαινονται πιο ευκολα στην αγγελια...δηλ χωρις να χρειαζεται ο χρηστης να πατησει 'αλλες καταχωρησεις απο τον χρηστη' και μετα 'σχολια'

Γιατι δεν μπαινει λινκ στις αγγελιες?

Επίσης (εδώ και πολλούς μήνες ισχύει), όταν κάνεις κάποια διόρθωση-edit σε υπάρχουσα αγγελία, καταστρέφονται οι προηγούμενες ρυθμίσεις όπως links - fonts κλπ.

noe13 είπε:
να κανω μια παρατηρησουλα...επειδη η μοναδικη αποδειξη αξιοπιστιας του πωλητη ειναι οι κριτικες,θα ηθελα να φαινονται πιο ευκολα στην αγγελια...δηλ χωρις να χρειαζεται ο χρηστης να πατησει 'αλλες καταχωρησεις απο τον χρηστη' και μετα 'σχολια'
Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θα το έχω υπ' όψη μου για το επόμενο λουκ. Δεν είναι απλό.

Επίσης (εδώ και πολλούς μήνες ισχύει)' date=' όταν κάνεις κάποια διόρθωση-edit σε υπάρχουσα αγγελία, καταστρέφονται οι προηγούμενες ρυθμίσεις όπως links - fonts κλπ.[/quote'] Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Ομως αν δεν γράφεις κατευθείαν στη φόρμα και αντιγράφεις απο word processor μπορεί να έχεις τέτοια θέματα. Αν επιμένεις σε copy/paste να χρησιμοποιείς το Notepad που δίνει απλο κείμενο και όχι formatted data.

yameth είπε:
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Ομως αν δεν γράφεις κατευθείαν στη φόρμα και αντιγράφεις απο word processor μπορεί να έχεις τέτοια θέματα. Αν επιμένεις σε copy/paste να χρησιμοποιείς το Notepad που δίνει απλο κείμενο και όχι formatted data.
Δεν μιλάμε για formatted data, αυτά τα γνωρίζουμε. Μιλάμε για διόρθωση κειμένου σε ήδη υπάρχουσα αγγελία.
Παράδειγμα.

Δημιουργείς νέα αγγελία με κείμενο και links.

Κάποια σημεία του κειμένου τα κάνεις bold, με χρώματα κλπ.

Βάζεις και κάποια link με ονομασία να ανοίγουν σε διαφορετικά παράθυρα.

Αποθηκεύεις και όλα λειτουργούν κανονικά.

Αργότερα, στην πιό πάνω αγγελία θέλεις να κάνεις edit κάποια πράγματα όπως πρόσθεση κειμένου και αλλαγή σε κάποια σημεία τα fonts ή και αλλαγή ίσως κάποια links.

Όταν αποθηκεύσεις το αποτέλεσμα είναι να μην λειτουργούν τα link και μπορεί να χάσεις και το format των data.

Στο πιό πάνω παράδειγμα δεν έχει γίνει πουθενά copy/paste, όλες οι αλλαγές γίνονται μόνο μέσω των εργαλείων της φόρμας των αγγελιών.

Χμμ... μπορεί να είναι θέμα του editor.

Είναι τελικά προβληματικός ο editor και τον απενεργοποίησα τελείως.

Τωρα τουλάχιστον ότι κείμενο του δώσεις, με όποια κενά, καταγράφεται σωστά.

Να θυμόμαστε πως καθε αγγελία αφορά ένα αντικείμενο. Οπότε έχει έναν τίτλο τονισμένο.

Ως εκ τούτου το κείμενο δεν χρειάζεται τονισμούς. Και αυτό για να είναι ευκολοδιάβαστο και σύμφωνο με τις προδιαγραφές της σελίδας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα