Αναβάθμιση συστήματος αγγελιών 2020

Κοίτα, υπάρχει πεδίο και τώρα που μπορείς να βαλεις το username του forum στις αγγελίες αλλά δεν ξέρω πόσο το εκμεταλλεύεται κανείς ή αν το έχει λάβει υπόψη.
Και κατά κάποιον τρόπο μέσω αυτού του πεδίου υλοποιείται το 2. Συνδέονται δηλαδή οι αγγελίες με μέλος. Προσωπικά το χρησιμοποιώ. Ψάχνω τα μηνύματα του μέλους για το αν έχει ειπωθεί κάτι παλαιότερα για το προϊόν που πουλάει. 

π.χ. Χρήστης πούλαγε κιθάρα και βρήκα σε παλιότερο μήνυμά του ότι έβρισκε βαριά τη συγκεκριμένη κιθάρα.

Που ειναι οι αξιολογησεις(ολων) στο νεο φορματ αγγελιών???

Πολύ μ' άρεσε το new style. Εύγε.

Καλές πωλήσεις (και αγορές*) σ' όλους μας.

*Αλλά και ανταλλαγές.

Θετικο το οτι διαχωριστηκαν οι κατηγοριες. Ειχα βαρεθει να κανω μπρος πισω στον browser προκειμενου να μεταβω μεταξυ κιθαριστικου εξοπλισμου κ εφε ειδικα δεδομενου οτι το δεξι κλικ ηταν μπλοκαρισμενο.

πολυ ομορφο και πιο ευελικτο και κραταει οταν κανεις login το προηγούμενο σε πεταγε εξω καθε φορα....

τωρα μενει να βρουμε λεφτα....???

Αχ, τι ωραία που δουλεύουν όλα!!!

Και στο ανδρόιδ και στο πισί και το μπακ σε πάει εκεί που πρέπει και όλα. Αύξηση στον αδμίν και τιμητική 15 ημέρες.

Ευχαριστούμε!

• Haha
Reactions: fusiongtr
Απο την αρχικη σελιδα δεν μπορω να κανω αναλυτικη αναζητηση, και να ορισω πχ Κρητη ως τοπο. Απο κινητο ειμαι.

Ναι, αλλά μπορείς όταν μπεις σε μια κατηγορία. Και παράλληλα σε κάθε αγγελία υπάρχει πλέον στήλη με άλλες απο την ίδια περιοχή. Αυτό έγινε για να εξυπηρετεί περισσότερο τον κόσμο εκτός Αττικής.

Από κινητό, όσο και να έχω ψάξει, δεν υπάρχει η δυνατότητα κατηγοριοποίησης βάσει πόλης. Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο τίποτα ανάλογο, ούτε κάποια στήλη για την περιοχή που θέλω.

Και να υπάρχει αυτό που ψάχνω, από τη στιγμή που δεν μπορώ να το βρω, είναι σαν να μη μου δίδεται η δυνατότητα αυτή. 

Δεν με βολεύει καθόλου στο ψάξιμο, διότι με το παλαιότερο layout η πρώτη μου κίνηση ήταν να δω τι καινούργιες αγγελίες υπάρχουν στην Κρήτη (και στο Ηράκλειο όταν υπήρχε η επιλογή αυτή).

Μπορεί να μην είναι τέλειο ακόμα αλλά αναζήτηση υπάρχει.

Σιγα σιγα θα γίνουν μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις.

Screenshot_2020-03-18 Κιθάρες.png

Screenshot_2020-03-18 Κιθάρες(1).png

επίσης αν δεν σβήσεις τα φίλτρα δεν μπορεί να αλλάξει ψάξιμο

Σε μενα δεν υπαρχει επιλογη για πολη.

Screenshot_20200318-113353_Chrome.jpg

Screenshot_20200318-113415_Chrome.jpg

Ομοίως και στον υπολογιστή μου

Screenshot 2020-03-18 11.41.27.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
υπάρχει αφού επιλέξεις κατηγορία Γιώργο

εκεί που λέει Χώρα

από κάτω τσιμπάς 'Ελλάδα

• Like
Reactions: gkourmoul1
υπάρχει αφού επιλέξεις κατηγορία Γιώργο

εκεί που λέει Χώρα

από κάτω τσιμπάς 'Ελλάδα

?

Δούλεψε.

Το σημειώνω μην το ξεχάσω...

Ξέρω είναι μπελάς να επιλέγεις χώρα κλπ αλλά έβαλα και την Κύπρο αν και για την ώρα δεν υπάρχει κίνηση. Οψόμεθα..

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω εντοπίσει δύο προβληματα στις αγγελίες: 

1. Δεν λαμβάνω εισερχόμενα μηνύματα/απαντήσεις (εντός της πλατφόρμας), ενώ έχει έρθει η ειδοποίηση σε email. 

2. Δεν δουλεύει (από κινητό και chrome) η αναζητηση. Γράφω τη λέξη κλειδί, και δεν προχωράει η αναζήτηση, παρόλο που διδω εντολή.

Trending...

Νέα θέματα