Ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτό είναι πρόβλημα (bug). Θα το λύσουμε.dvat είπε:Πως τις βγάζουμε αυτές τις ανενεργές αγγελίες από το hot list?
Δεν έχω βρει τον τρόπο ακόμη, αφού έχει ενεργοποιημένο μόνο το Προσθήκη σε hotlist και όχι Αφαίρεση από Hotlist...
Αποθήκευσε σε bookmark το URL της κάθε μιας από αυτές τις αναζητήσεις και στο εξής άνοιγέ τες από κει.manosko είπε:Και εξηγούμαι: επειδή συνηθίζω να ψάχνω σε πολλές κατηγορίες
Αρχηγέ Yameth , συμφωνώ! Έχουμε κάτι νεότερο για τις νέες αγγελίες;Miltos23 είπε:Βαλτε παλι το "νεες αγγελιες" για εμας που ειμαστε GAS-αριδες!!
Αν πατησεις στην πρωτη σελιδα των αγγελιων το "Αναζητηση" αφηνοντας αδειο το πεδιο αναζητησης, σου βγαζει τη λιστα με ολες τις αγγελιες. Εχοντας ταξινομιση κατα ημερομηνια φθινουσα, μετα τις gold και silver αγγελιες, βγαινουν οι νεοτερες....nklshp είπε:Αρχηγέ Yameth , συμφωνώ! Έχουμε κάτι νεότερο για τις νέες αγγελίες;
ευχαριστω φίλε μουneokosmi είπε:Αν πατησεις στην πρωτη σελιδα των αγγελιων το "Αναζητηση" αφηνοντας αδειο το πεδιο αναζητησης, σου βγαζει τη λιστα με ολες τις αγγελιες. Εχοντας ταξινομιση κατα ημερομηνια φθινουσα, μετα τις gold και silver αγγελιες, βγαινουν οι νεοτερες....
Ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτό είναι πρόβλημα (bug). Θα το λύσουμε.
γεια σε ολους. ειμαι σε συνδεση με το noiz κ οταν παταω να μπω στις αγγελιες με χει σε αποσυνδεση,πατω login κ μου λεει λαθος κωδικος η mail...wtf???
ΟΚ.η σημανση εφυγε ή sold εμφανιζεται μονο οταν βλεπεις ολες τις σχετικες αγγελιες που ψαχνεις και οχι οταν βλεπεις τη συγκεκριμενη που σε ενδιαφερει.
Υπάρχει επιλογή δεξιά στο μήνυμα.δε μπορώ να διαγράψω τα μηνύματα, που στέλνω σε άλλους χρήστες.
Ευχαριστω.yameth είπε:
Φυσικά και υφίσταται.nick_ls είπε:καθώς δεν υφίσταται καταχωρώ αλλά μόνο καταχωρίζω.
Είπα κ εγώ, όλο και κάποιος γκουγκλαδόρος θα έκανε τον κόπο, χαχα.RayDTutto είπε:Φυσικά και υφίσταται.
Αντιγράφω από άλλο σάιτ.