Αναβάθμιση σελίδας αγγελιών 2015

Θέλοντας συνεχώς να βελτιώνουμε τη σελίδα μας ώστε οι αγγελίες σας να εμφανίζονται σε όσους τις αναζητούν ευκολότερα, σε κάποιες κατηγορίες προσθέσαμε έξτρα επιλογές.

Για παράδειγμα στις Υπηρεσίες και Μαθήματα προστέθηκε η Ειδικότητα.

Οταν δημοσιεύετε νέα αγγελία πλέον αλλά και στις ήδη υπάρχουσες, θα πρέπει να επιλέξετε μια ή περισσότερες απο τις παρακάτω:

-Κιθάρας

-Φωνητικής

-Μπάσου

-Τυμπάνων - Κρουστών

-Πιάνο - Πλήκτρων

-Μπουζουκιού

-Κλασικών εγχόρδων

-Παραδοσιακών οργάνων

-Πνευστών

-Θεωρητικά της Μουσικής

-Μουσικής Τεχνολογίας - Ηχοληψίας

-Software - DAW

Το ίδιο έγινε και στα Τύμπανα όπου επιλέγουμε υποκατηγορία:

-Ακουστικά

-Ηλεκτρικά

-Πιατίνια

-Hardware/Βάσεις

-Κρουστά Latin/Ethnic

Στους Υπολογιστές:

-Desktop

-Laptop / Tablet

-Κάρτα ήχου

-Hardware

-Software

-Περιφερειακά

Παράλληλα προστέθηκαν επιλογές για την Κατάσταση των προϊόντων. Οι επιλογές είναι:

-Καινούργια - Σφραγισμένο

-Άριστη

-Πολύ Καλή

-Καλή αλλά εμφανώς χρησιμοποιημένο

-Λειτουργική

-Μη λειτουργική

Γι αυτό αν έχετε αγγελία δημοσιευμένη διορθώστε / προσθέστε τις επιλογές που διακρίνουν εσάς ή τα προιόντα σας, ώστε η αναζήτηση να γίνεται ευκολότερη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ καλές οι αλλαγές. Κάποια στιγμή αναζητούσα στις υπηρεσίες και κάποιους τεχνικούς /μάστορες για ψιλοπράγματα στην κιθάρα (αλλαγές μαγνητών π.χ) και δεν έβρισκα. Μετά αποφάσισα να ψάξω και στην agora αλλά είναι δύσκολο να εντοπίσεις το section.

Ελήφθη.

Επίσης προστέθηκαν υποκατηγορίες σχετικές με ειδικότητα στην κατηγορία Μουσικοί και Ηχολήπτες.

Στην αναζήτηση μπορείτε να επιλέξετε πλέον π.χ. Προσφορά>Μπάσο και να δείτε όσους μπασίστες προσφέρονται.

Φυσικά αν επιλέξετε και περιοχή θα τους βρείτε δίπλα σας κιόλας.

Προϋπόθεση βέβαια, όσοι έχετε υπάρχουσες αγγελίες, να μπείτε άμεσα και να προσθέσετε την ειδικότητα που ζητάτε ή προσφέρετε.

Εχω διορθώσει εγω καμιά σαρανταριά πρόσφατες αγγελίες.

Θελω να σβησω καποια μηνυματα  αλλα δεν γινεται τιποτα.

Vartanis είπε:
Θελω να σβησω καποια μηνυματα  αλλα δεν γινεται τιποτα.
Εγω να δεις. 17 μηνυματα εχω και απο περσι προσπαθω να τα σβησω αλλα τιποτα.  Το παλιοτερο ειναι απο τις 12/6/2015.

Τα μονα μηνυματα που μπορεις να σβησεις ειναι τα απεσταλμενα, τα εισερχομενα δεν...

Δεν πειράζει παιδιά κι εγώ τα ίδια έχω με τα μνμτα και η απάντηση ήταν  πες μου ποια θες να στα σβήσω εγώ.....

Δεν θέλησα να υποχρεωθώ και είπα να περιμένω...

Ηρθαν τα Blockadblock αλλα τα μνμτα κανα χρονο εχουν που ειναι ετσι...

Παιδιά, έχω εξηγήσει πως είναι ένα πρόβλημα που δεν λύνεται εύκολα και μπερδεύεται κάπου στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Να μην μπω σε λεπτομέρειες καλύτερα γιατί έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα σας αφορά. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να λυθεί σύντομα. Είναι τόσο ενοχλητικό να διατηρείτε κάποια (όχι όλα) παλιά μηνύματα; Ετσι κι αλλιώς τα μεταγενέστερα μπορείτε να τα σβήνετε.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Satanas είπε:
Δεν πειράζει παιδιά κι εγώ τα ίδια έχω με τα μνμτα και η απάντηση ήταν  πες μου ποια θες να στα σβήσω εγώ.....

Δεν θέλησα να υποχρεωθώ και είπα να περιμένω...

Ηρθαν τα Blockadblock αλλα τα μνμτα κανα χρονο εχουν που ειναι ετσι...
Βρε Satanas σε λυπάμαι γιατί πολυ κατατρεγμένος είσαι απο την σελίδα και δεν βρίσκεις και το δίκιο σου εδω μέσα (αν και born to be wild). Και οι υπηρεσίες που με το δίκιο σου απαιτείς (γιατί δεν είσαι και κανα κορόιδο εδω που τα λέμε) δεν είναι στο επίπεδο σου. Ευτυχώς που λες και τον πόνο σου τουλάχιστον. O tempora o mores. :laugh:

yameth είπε:
Παιδιά, έχω εξηγήσει πως είναι ένα πρόβλημα που δεν λύνεται εύκολα και μπερδεύεται κάπου στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Να μην μπω σε λεπτομέρειες καλύτερα γιατί έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα σας αφορά. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να λυθεί σύντομα. Είναι τόσο ενοχλητικό να διατηρείτε κάποια (όχι όλα) παλιά μηνύματα; Ετσι κι αλλιώς τα μεταγενέστερα μπορείτε να τα σβήνετε.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Βρε Satanas σε λυπάμαι γιατί πολυ κατατρεγμένος είσαι απο την σελίδα και δεν βρίσκεις και το δίκιο σου εδω μέσα (αν και born to be wild). Και οι υπηρεσίες που με το δίκιο σου απαιτείς (γιατί δεν είσαι και κανα κορόιδο εδω που τα λέμε) δεν είναι στο επίπεδο σου. Ευτυχώς που λες και τον πόνο σου τουλάχιστον. O tempora o mores. :laugh:
Προφανως ήταν πιο ευκολο να μπει το BlockAdblock και οι διαφημισεις..

Το χουμε καταλάβει....

Καθώς και το απύθμενο(ειρωνικό) χιούμορ ....

Κι εγω σε λυπάμαι ειλικρινά.... ;D ;D ;D ;D

Satanas είπε:
Προφανως ήταν πιο ευκολο να μπει το BlockAdblock και οι διαφημισεις..

Το χουμε καταλάβει....

Καθώς και το απύθμενο(ειρωνικό) χιούμορ ....

Κι εγω σε λυπάμαι ειλικρινά.... ;D ;D ;D ;D
Τουλάχιστον γελάμε μεταξύ μας.  :laugh: :laugh: :laugh
P.S. #socialjusticewarrior #ignorantandproud #outoftouchwiththerealworld #protifonistokafeneio. Choose on or more.

Αν δεν είναι κόπος, θα ήταν χρήσιμος ο διαχωρισμός στους ενισχυτές σε κιθάρας και μπάσου όπως γίνεται με τα όργανα. :)

ipbass είπε:
Αν δεν είναι κόπος, θα ήταν χρήσιμος ο διαχωρισμός στους ενισχυτές σε κιθάρας και μπάσου όπως γίνεται με τα όργανα. :)
....κ τα πεταλια καλε κυριε!!! O0 8)

Sorry guys αλλά και στις δύο περιπτώσεις αν γράψει κανείς "bass" στο πεδίο "Λέξεις κλειδιά", θα πάρει τα αποτελέσματα που ζητάει.

Η ανάλυση της κατηγορίας σε 

Combo Κεφαλή

Καμπίνα - Ηχείο

Μεγάφωνο

Προενισχυτής

Τελικός

Λυχνίες

Αξεσουάρ 
κρίθηκε πιο απαραίτητη.

Το ίδιο ισχύει και με την κατηγοριοποίηση των πεταλιών.

Επειτα μην ξεχνάτε πως δεν χρησιμοποιούνται μόνο απο κιθάρα και μπάσο. Πλήκτρα, μπουζούκια και πνευστά, κ.α. επίσης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα