Αν ειχατε ολα τα λεφτα που θα θελατε!

Slash

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Η ερωτηση ειναι απλη αν ειχατε ολα τα λεφτα για να παρετε οτι θελετε τι θα περνατε απο κιθαρες μεχρι σπιτια αμαξια κτλπ 8)

Ωρε τι εχει να γινει!!

Λοιπον καταρχην εννοειται οτι ΔΕΝ θα επαιρνα κανενα σπιτι (τα σπιτια ειναι για τους φτωχους...)

Θα εμενα μονιμα στις σουϊτες των παρακατω ξενοδοχειων

KUDAM 101 (BERLIN) (χειμωνα)

HILTON (ATHENS) (2 μερες το χρονο! :lol: )

SANDERSON (LONDON) (φθινοπωρο)

WALDORF ASTORIA (NY) (ανοιξη)

SHERATON (TOKYO) (15 μερες το χρονο)

PERIVOLAS (ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ) (καλοκαιρι)

επισης μαλλον θα ταξιδευα συνεχως οποτε ξενοδοχεια & ξερο ψωμι..

Αυτοκινητα εννοειται ΟΥΤΕ ενα οπου και να ζουσα θα μετακινουμουν ΜΟΝΟ με λιμουζινες και οδηγο (σιγα μην οδηγουσα)

απο ενα πληρες συστημα Protools σε ολα τα recording studios μου (τα οποιο φυσικα θα ειχα στην Σαντορινη,Λονδινο,Βερολινο & ΝΥ :lol: ) και βεβαια τα ιδια οργανα σε καθε στουντιο

δηλ. μια tele του 66 (blond-maple cap)

μια tele του 66 (oly white-rw)

μια Jazzmaster του 66 (oly-white)

μια Jaguar του 66 (sonic blue)

μια strat του 66 (surf green)

ναι εχω γεννηθει το 66!! :lol:

1 MESA BOOGIE MARK 3

ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ! :lol:

Διοροφο σπιτι. Ιδογειο για στουντιο, πανω για να μενω...κοντα στη θαλασσα σιγουρα.

2 ενισχυτες (οτι θα ηθελε ο κιθαριστας)

1 μπασσου (οτι θελει ο μπασιστας)

2 σετ τυμπανα ( με ddrum)

1 yamaha motif (88αρι)

1 roland fantom X8

1 Clavia nord lead

1 korg triton studio

1 korg triton le

1 mac γουρουνι με ολα τα συμπραγκαλα

Ολα τα VST που βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια (EW Symphonic Orhesrta, HAlion, Akoustik Piano, Symphony of Voices, Heart Of Asia)

Παραδοσιακα κρουστα και εγχορδα

1 Honda Valkyrie

1 Harley

Tο εργοστασιο της Heineken...απεριοριστη ποσοτητα Guinnes και Captain Morgan

Οικοπεδο στην Hawaii

Ηχεια, κονσολες, καλωδια κλπ κλπ κλπ

ουφ....τωρα ψυχοπλακωθηκα

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ εγω μαλλον καμια 10αρια Gibson του 59` εννοειται οχι επανακυκλοφοριες κ απο ενυσχητες....οτι πιο λαμπατο υπαρχει!!!!

Χαιρομαι που θα τα μαμουσαμε παντως τα λεφτα κ κανενας δεν λεει κατι τσιγκουνικο!!!!τα λεφτα ειναι για να τα τρωμε ρε!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!! 8)

:lol:

Στο υπογειο μου(my home studio) στο Κερατσινακι θα την αραζα για πολυ καιρο, θα κοιμομανε, θα επαιζα με τα synthia μου, θα αναβαθμιζα τον υπολογιστη και θα του πεταγα πανω μια δευτερη creamware scope με 14 dsp( συν 6 η pulsar μου 20,μια χαρα με βρισκω) και θα καθοοοοοομουνα ....

Οσον αφορα οργανα, μονο δυο :

Minimoog Voyager με ολα τα πεταλια του και

Dave smith poly evolver.

Oπως καταλαβατε, εαν εξαιρεσουμε την ξαπλα, τα αλλα ολα μπορω να τα παρω σιγα,σιγα αρα ....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!

Καλά ρε... με τόσα λεφτά και κανείς σας δεν θα έπαιρνε ALFASUD ??

ναι ρε παιδια!!

ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ αυτοκινητο!!! :lol: :lol:

worst2.jpg

(κουκλα ειναι ,σαν τη Βασιλειαδου στο "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ"!! :lol: )

ναι ρε παιδια!!

ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ αυτοκινητο!!! :lol: :lol:

worst2.jpg

(κουκλα ειναι ' date='σαν τη Βασιλειαδου στο "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ"!! :lol: )[/quote']

ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑααααααααααααχχχχαααααααααα

Εγραψες!!! :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν απο εμένα...

Ένα σπίτι κάπου στην επαρχεία της Αγγλίας...

Ένα πιάνο με ουρά (κάτι σε petrof....)

Ένα hammond μαζι με όλα τα συμπράκαλα...

Ένα καλό workstation (μην σας πώ και 2) κάτι σε motif ή kurzweil μπορεί και triton...

Εναν mac τούμπανο που να κοστίζει τουλάχιστον 3000 + ότι εξοπλισμό βάλω...

Την microsoft για να την κάνω επίσημο εργαστήριο ανάπτυξης των Linux....

Μάλλον και μια σύμβαση με μια ταξιδιωτική εταιρεία με πληρώμενα τα έξοδα για όλ τον κόσμο για 2 άτομα....

Αα.....Ένα τέλειο Home Studio.....

Και απο μηχανές μια Norton vintage και μια Triumph apo τις ειδικές εκδόσεις που θα βγούν ειδικα για μένα....

Πάντως ένα εχω να πώ...

Μπορεί να έχουμε τα πάντα αλλά χωρίς έναν άνθρωπο δίπλα μας που να μας αγαπά και να μας φροντιζει και να τον φροντίζουμε δεν γίνεται δουλειά....

Αντε να δούμε τι μας επιφυλλάσει το μέλλον...(..ωχ μελαγχόλησα...)

Για μένα τα πράματα είναι απλά!

Θα αγόραζα 2 εργοστάσια:

-1 για ντραμς

-1 για κιθάρες και λοιπά έγχορδα!

Αφού σας έπινα το αίμα με τις τιμές μου,και φυσικά αφούσας έπαιρνα όλα τα λεφτά σας, θα αγόραζα κανα ξενοδοχείο για να μένετε όποτε θέλετε,άρα και να μου τα σκάτε χοντρά!

Αμέσως μετά θα αγόραζα ένα απλό σπιτάκι/βιλίτσα σε κάποιο ορεινό χωριουδάκι μακριά απ'όλο τον κόσμο,θα έιχα ελικοδρόμιο για να πηγαινοέρχομαι,και φυσικά όλες τις πιτσιρίκες ανεξαρτήτως χώρας προελεύσεως :D :D :D :D

Α! και να μη το ξεχάσω.Θα πάρω και μια δισκογραφική για να σας εκμεταλλεύομαι όταν γίνετε μεγάλοι και τρανοί !!! LLLLLLOOOOOOOLLLLL!

Κατ' αρχήν σε περίπτωση που πέφταν τόοοοοσα λεφτά στα χερια μου πρώτα πρώτα θα αγόραζα όοοοοολα τα πρακτορεία μοντέλων με τον antouan γενικό διευθυντή. Θα αξιολογούσαμε πιπινάκια 2-3 μέρες την βδομάδα (εννοείται με δοκιμή) και θα τα προωθούσαμε στη show biz.

Σαν ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ πτωχός (ακούς superfunk????) ΘΑ ΕΙΧΑ 2-3 σπίτια σε κάποια μέρη της Ελλάδας (και ένα σε κάποιο νησί εννοείται) τα στούντιο με 12,5 τόννους μηχανήματα εννοούνται...... όπως και οι 3.000 στρατοκάστερ και 3 Gibson που θα κατείχα επίσης εννοούνται...... ενισχυτές κλπ..... εννοούνται.....

Αυτό ΔΕ που είναι αυτονόητο είναι ότι σε κάθε σπίτι θα υπήρχε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιπίνι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χώρο μέσα σε ΚΑΘΕ σπίτι μου. ¶λλο στο σαλόνι άλλο στο μπάνιο άλλο-ες στην κρεββατοκάμαρα άλλο στην κουζίνα μόνο και μόνο να μην ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ η ματιά μου. Κάβα σε κάθε σπίτι. Αμάξι με μοντέλα οδηγό και άλλο πιπίνι πίσω μαζί μου (εννοείται)........

Ως επαγγελματική δραστηριότητα εκτός από τα μοντέλα θα επέλεγα την ιδέα μιας αλυσίδας τηλεοπτικών καναλιών ανά τον κόσμο που θα παίζει ΜΟΝΟ ΡΟΚ με events, parties, ανά τον κόσμο.

Θα έφερνα τους Deep Purple / Dio / Ozzy /Vai / Kotzen κλπ κλπ κλπ να παίζουν σπίτι μου όταν βαριέμαι και να τζαμάρουμε παρέα, θα έκανα πάρτυ συνεχώς με τα καλύτερα μοντέλα από τα γραφεία μας (ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝ) και θα διοργάνωνα διάφορα events στα πάρτυ με το νικητή να φεύγει με 3-4 μοντέλα για μιά βδομάδα οπου γουστάρει ανά τον κόσμο και τον χαμένο με μια χοντρή σε ένα βουνο για τρεις μέρες!

Έπειτα για να ΣΩΣΩ την ψυχή μου από όλα αυτά Θα άνοιγα ένα ΙΔΡΥΜΑ με σκοπό να βοηθήσω τους Γιατρούς χωρίς σύνορα (χωρίς πλάκα αυτό)

Μετά ΄ξυπνήσαμε όοοοοολοι χαρούμενοι! Ε ρε τι κάνει ο καλοκαιρινός μεσημεριανός ύπνος ε?

Επισσης εγω θα αγοραζα το Noiz και θα γινομουνα επιτελους modulator στη θέση του modulator.

μουαχαχαχαχαχαχαχα!

Επισσης εγω θα αγοραζα το Noiz και θα γινομουνα επιτελους modulator στη θέση του modulator.
μουαχαχαχαχαχαχαχα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν, πρώτα απ'όλα θα έπαιρνα μια lamborghini murciellago ή/και μία lamborghini diablo. Αμέσως μετά μια-δυο prs ακόμα που θέλω, μια tele, μια strato και μια gibson les paul goldtop. Θα αγόραζα ένα ωραίο σπίτι, και ένα εξοχικό και θα έφτιαχνα ένα studio. Μετά απλώς θα προσπαθούσα να κάνω αυτό που θέλω να κάνω και τώρα: να τελειώσω τις σπουδές μου (πολυτεχνείο) και να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική. Και θα έκανα πολλά δώρα στην κοπέλα μου/γυναίκα μου ;)

Εγώ έχω μια λίστα με αυτοκίνητα που περιμένει! Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, κάτι ιταλικά χρέπια. Φερραρι τα λένε, νομίζω! :lol:

Και μετά, ο γύρος του κόσμου! Οδηγώντας, εννοείται! :wink:

Α, θα θελα και ένα studio στο υπόγειο της μονοκατοικίας μου (με θέα τη θάλασσα, εννοείται), για να μπορώ να παίζω με όση ένταση μου γουστάρει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ έχω μια λίστα με αυτοκίνητα που περιμένει! Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο' date=' κάτι ιταλικά χρέπια. Φερραρι τα λένε, νομίζω! :lol:

Και μετά, ο γύρος του κόσμου! Οδηγώντας, εννοείται! :wink:[/quote']

Σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον :lol: :lol: :lol:

Ρε συ......αυτοκινητο ειναι αυτο? Μονο μοστρα ειναι και τιποτα αλλο.

Να μου'λεγες κανενα Land Rover, μαλιστα. Αλλα να κανεις τον γυρο του κοσμου με Ferrari.........τρελος θα εισαι! πρωτα απ'ολα θα πιαστει ο κολος σου :lol:

Εγώ έχω μια λίστα με αυτοκίνητα που περιμένει! Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο' date=' κάτι ιταλικά χρέπια. Φερραρι τα λένε, νομίζω! :lol:

Και μετά, ο γύρος του κόσμου! Οδηγώντας, εννοείται! :wink:[/quote']

Σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον :lol: :lol: :lol:

Ρε συ......αυτοκινητο ειναι αυτο? Μονο μοστρα ειναι και τιποτα αλλο.

Να μου'λεγες κανενα Land Rover, μαλιστα. Αλλα να κανεις τον γυρο του κοσμου με Ferrari.........τρελος θα εισαι! πρωτα απ'ολα θα πιαστει ο κολος σου :lol:
Μπαααα! Γι' αυτό η Ferrari έβγαλε την Scaglietti! Υπερηχητικός ταξιδευτής! :D

Πάντως τον γύρο του κόσμου θα τον έκανα με Land Cruiser! :D

Με τις rossa απλά θα έκανα ένα tour στις καλύτερες πίστες της Ευρώπης! 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back