Κατ' αρχήν σε περίπτωση που πέφταν τόοοοοσα λεφτά στα χερια μου πρώτα πρώτα θα αγόραζα όοοοοολα τα πρακτορεία μοντέλων με τον antouan γενικό διευθυντή. Θα αξιολογούσαμε πιπινάκια 2-3 μέρες την βδομάδα (εννοείται με δοκιμή) και θα τα προωθούσαμε στη show biz.
Σαν ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ πτωχός (ακούς superfunk????) ΘΑ ΕΙΧΑ 2-3 σπίτια σε κάποια μέρη της Ελλάδας (και ένα σε κάποιο νησί εννοείται) τα στούντιο με 12,5 τόννους μηχανήματα εννοούνται...... όπως και οι 3.000 στρατοκάστερ και 3
Gibson που θα κατείχα επίσης εννοούνται...... ενισχυτές κλπ..... εννοούνται.....
Αυτό ΔΕ που είναι αυτονόητο είναι ότι σε κάθε σπίτι θα υπήρχε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιπίνι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χώρο μέσα σε ΚΑΘΕ σπίτι μου. ¶λλο στο σαλόνι άλλο στο μπάνιο άλλο-ες στην κρεββατοκάμαρα άλλο στην κουζίνα μόνο και μόνο να μην ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ η ματιά μου. Κάβα σε κάθε σπίτι. Αμάξι με μοντέλα οδηγό και άλλο πιπίνι πίσω μαζί μου (εννοείται)........
Ως επαγγελματική δραστηριότητα εκτός από τα μοντέλα θα επέλεγα την ιδέα μιας αλυσίδας τηλεοπτικών καναλιών ανά τον κόσμο που θα παίζει ΜΟΝΟ ΡΟΚ με events, parties, ανά τον κόσμο.
Θα έφερνα τους Deep Purple / Dio / Ozzy /Vai / Kotzen κλπ κλπ κλπ να παίζουν σπίτι μου όταν βαριέμαι και να τζαμάρουμε παρέα, θα έκανα πάρτυ συνεχώς με τα καλύτερα μοντέλα από τα γραφεία μας (ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝ) και θα διοργάνωνα διάφορα events στα πάρτυ με το νικητή να φεύγει με 3-4 μοντέλα για μιά βδομάδα οπου γουστάρει ανά τον κόσμο και τον χαμένο με μια χοντρή σε ένα βουνο για τρεις μέρες!
Έπειτα για να ΣΩΣΩ την ψυχή μου από όλα αυτά Θα άνοιγα ένα ΙΔΡΥΜΑ με σκοπό να βοηθήσω τους Γιατρούς χωρίς σύνορα (χωρίς πλάκα αυτό)
Μετά ΄ξυπνήσαμε όοοοοολοι χαρούμενοι! Ε ρε τι κάνει ο καλοκαιρινός μεσημεριανός ύπνος ε?